Πρόβλεψη εβδομάδας 15/6-21/6

 

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 15/6-21/6

Η πρόβλεψη εβδομάδας 15/6-21/6 ξεκινάει με τον Κριό…

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: οι υποθέσεις σας αυτή την εβδομάδα, δεν θα είναι εύκολη δουλειά. Όχι τόσο γιατί είναι δύσκολες, όσο γιατί η ψυχολογία σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Από τη μια παρουσιάζεστε αδιάλλακτοι, ενώ από την άλλη, ευέλικτοι. Οψόμεθα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιοι θα σας υποσχεθούν πολύ χρήμα, εύκολο και γρήγορο. Μην τους πιστέψετε. Χρειάζονται πολύ περισσότερα από υποσχέσεις για να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Πρόσωπα με ισχύ, θα είναι στο πλευρό σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά τους.

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα είναι πραγματικά κρίμα, να ρισκάρετε μια καλή σχέση, για κάτι εφήμερο, που το μόνο που υπόσχεται, είναι λίγες στιγμές απόλαυσης. Όσοι όμως, είστε ελεύθεροι, επιτρέπεται να ρισκάρετε ακόμα και για το εφήμερο και το σύντομο.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο Δίας και ο Πλούτωνας, από το φιλικό και γήινο Αιγόκερω, σας προστατεύουν από τις κακοτοπιές, βάζοντάς σας στη διαδικασία να σκεφθείτε διπλά και τριπλά, για ό,τι σχεδιάζετε να κάνετε. Η υπομονή και η μεθοδικότητα, είναι τα όπλα σας ενάντια στις καθυστερήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πιεστείτε αρκετά από τις καταστάσεις και οι εξελίξεις δεν θα είναι σύμφωνα με τα αναμενόμενα. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να χάσετε τον προσανατολισμό σας, και τον τελικό σας στόχο. Ασχοληθείτε με την ουσία και όχι με ασήμαντες λεπτομέρειες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: και εκεί που πιστεύατε ότι όλα είναι καλά με τις σχέσεις, αιφνίδια γεγονότα σας αναγκάζουν να αποφασίσετε την οριστική τους ρήξη. Αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει αρκετά, ξέρετε όμως, ότι είναι το καλύτερο που μπορείτε για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: η έκλειψη της Κυριακής, θα σας επηρεάσει αρκετά, όχι όμως, όσο εκείνη στις 5 του μήνα. Παρ’ όλα αυτά, η εβδομάδα είναι λίγο ρευστή, καθώς δεν κατασταλάζουν καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα. Ευτυχώς, έχετε παρέα την Αφροδίτη, που αν και ανάδρομη, δεν σας στερεί, μικρές, καθημερινές χαρές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ο Άρης, από τους Ιχθείς, θα σας βάλει στη διαδικασία, θέλετε δεν θέλετε, να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό  στη δουλειά. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σας και θα ανεβάσουν λίγο τα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: με σύμμαχο την Αφροδίτη, οι σχέσεις, μπορεί να περάσουν μία περίοδο μέλιτος, να ανανεωθούν, να αναπτερωθούν συναισθηματικά και πού ξέρετε, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε και κάποιο μεγάλο βήμα. Όσο για τους ελεύθερους, μπορεί οι ευκαιρίες να μην είναι πολλές, είναι όμως, ποιοτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να πάρετε απόφαση, ότι με παρορμητισμούς και σπασμωδικές κινήσεις, κανένα από τα προβλήματά σας, δεν πρόκειται να λυθεί. Χρειάζεται ηρεμία, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα από μέρους σας. Αναζητήστε τα μέσα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε σε μια επαγγελματική συμπεριφορά, που δεν είναι της αρεσκείας σας, αλλά που ωστόσο, είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια αισθηματική σχέση μπορεί να τελειώσει, και αυτό θα σας στεναχωρήσει αρκετά, ακόμα κι αν είστε εσείς, αυτοί που θα φύγετε. Να ξέρετε όμως, ότι, ό,τι γίνεται είναι για το καλό σας. Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι, θα ευνοηθείτε ώστε να εξελίξετε τις υπάρχουσες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή η εβδομάδα θα είναι καταλυτική ως προς την επίλυση και διευθέτηση εκκρεμοτήτων, που αν δεν το κάνετε, μπορεί να προβληματιστείτε σοβαρά. Οργανωθείτε, κυρίως, προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας, και αφήστε την ενασχόληση με ανούσια και δευτερεύοντα θέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα επαγγελματικά σας σχέδια, μπορεί να αναβληθούν και αυτό θα σας συγχύσει αλλά και θα σας εκνευρίσει. Θα υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις σε γραφειοκρατικά θέματα, που μπορεί να σας φέρουν εκτός εαυτού. Δείξτε ψυχραιμία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αναμοχλεύετε το παρελθόν σας, όχι για να δείτε τι λάθη κάνατε εσείς, αλλά για να χρεώσετε τους πρώην συντρόφους σας. Αυτό, όπως θα διαπιστώσετε στην έκλειψη της Κυριακής, είναι απόλυτα λανθασμένο. Μην ζητάτε την επανασύνδεση αν δεν είστε έτοιμοι να παραδεχθείτε τα λάθη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: δείξτε προσοχή και με σύνεση διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας θέματα αλλά και τα εισοδήματά σας. Η εβδομάδα, θα κινηθεί γύρω από αυτά και τίποτα άλλο δεν φαίνεται να έχει σημασία για σας. Ως εκ τούτου, μην αφήσετε εκκρεμότητες που θα επηρεάσουν την ομαλή εξέλιξή τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα υπάρξουν και ευκαιρίες, αλλά και άνθρωποι με κύρος και δύναμη, που θα προωθήσουν τα σχέδιά σας, παρ’ όλο που πιστεύετε το αντίθετο. Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σ’ αυτούς για βοήθεια και συμβουλές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αποφασίστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με ειλικρίνεια και ευγένεια. Δεν θα χάσετε, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να αναζωογονήσετε την αισθηματική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: οι εντάσεις δεν σας ωφελούν και αυτό θα το διαπιστώσετε αυτό το διάστημα, που θα χρειαστεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Θα πρέπει να αποφασίσετε να κρατήσετε μια πιο ψύχραιμη στάση, αν θέλετε να εξελιχθούν τα πράγματα σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υπάρχει και ο έξυπνος τρόπος, και η στρατηγική, προκειμένου να διεκδικήσετε τη σωστή συνεργασία, αλλά και τα κεκτημένα δικαιώματά σας μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Και αυτό είναι που το πλανητικό σκηνικό σας προτρέπει να επιλέξετε

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν η επιθυμία σας είναι να δημιουργήσετε μια καλή συντροφική σχέση, οι γνωριμίες αυτού του διαστήματος δεν προσφέρονται γι αυτό. Είναι πρόσκαιρες, ευκαιριακές και χωρίς καμία εγγύηση μακροβιότητας και σταθερότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αγχώνεστε από κάποιες επικείμενες αλλαγές, που αφορούν είτε στον κοινωνικό, είτε στον προσωπικό, ακόμα και στον επαγγελματικό σας, τομέα. Ωστόσο, δεν γίνεται να τις αποφύγετε. Γι αυτό, επιλέξτε συνετά, τον τρόπο δράσης και αντίδρασής σας, σ’ αυτές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν η δουλειά σας, σας ικανοποιεί απόλυτα, καλό είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, την θετική αντιμετώπιση αυτού του τομέα, αλλά και μην μειώσετε στο ελάχιστο την δραστηριότητά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι μπαίνετε τώρα στη διαδικασία να διεκδικήσετε τον έρωτα, και τον έχετε βρει, να θυμάστε, ότι θα πρέπει να δώσετε χρόνο στην άλλη πλευρά, να εκδηλώσει τα αισθήματά της αλλά και τις πτυχές του χαρακτήρα της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: με ανανεωμένη τη διάθεσή σας, με καλή υγεία και μπόλικη αισιοδοξία, θα διευθετήστε έναν μεγάλο όγκο υποχρεώσεων, αυτή την εβδομάδα, και θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι τα καταφέρατε, περίφημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: περνάτε ένα μεταβατικό στάδιο, εργασιακά, και αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι, είτε δεν έχετε όρεξη για δουλειά, είτε επιζητάτε την αλλαγή, είτε, προσπαθείτε να κάνετε συχνές «κοπάνες». Κάντε λίγη υπομονή, όλα θα ξαναγυρίσουν στα φυσιολογικά τους εν ευθέτω χρόνο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: από την έκλειψη Σελήνης στις αρχές του μήνα, και μετά, οι σχέσεις και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζετε έχει, κατά κάποιον τρόπο αλλάξει. Είτε είστε εσείς πιο ώριμοι, είτε έχουν συμβεί αλλαγές, που σας αναγκάζουν να συμβιβαστείτε. Να θυμάστε πως ό,τι γίνεται είναι για το καλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αν αφήσετε το μυαλό σας να τρέξει σε αγχωτικές καταστάσεις και σε άλυτα προβλήματα, τότε όσα έχετε σχεδιάσει θα καθυστερήσουν και δεν θα επιλυθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Σας δυσκολεύουν οι εξελίξεις, αλλά με το άγχος τις κάνετε ακόμα πιο δύσκολες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  θα υπάρξουν σοβαρές δυσκολίες ως προς την καλή λειτουργία των συνεργασιών σας, και αυτό σας δημιουργεί εξαιρετικά αγχωτική συμπεριφορά. Ίσως δεν μπορέσετε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, ίσως και ρήξεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις επηρεάζονται αρνητικά, από το άγχος σας, και μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις. Αν θέλετε να αποφύγετε οτιδήποτε, τελεσίδικο, δείξτε ψυχραιμία και μην αφήνετε τη δουλειά να μπερδεύεται στις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι, μάλλον δεν έχετε χρόνο για γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα, είναι υπέρ-δραστήριο, με την έννοια ότι θα πρέπει να υπερασπιστείτε τα έως τώρα κεκτημένα σας, τόσο σε επαγγελματικό, προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Να γνωρίζετε, ότι η διπλωματία, και η ευελιξία, είναι απαραίτητοι παράγοντες, προκειμένου να βγείτε νικητές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν θα κάνετε ορθή χρήση της διπλωματίας σας, σε ό,τι έχει να κάνει με την επαγγελματική σας συμπεριφορά, θα είστε σε θέση να διευρύνετε τις απαιτήσεις σας, και να διεκδικήσετε την παραμονή σας, στην πρώτη γραμμή σίγουρα και μακροπρόθεσμα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: συμβαίνουν αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή, αυτό το διάστημα, που σας αφήνουν έκπληκτους, αλλά και ευχαριστημένους αφού δεν φαίνεται να σας επηρεάζουν αρνητικά, αντίθετα, είναι σαν να είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: πολλή κινητικότητα, πολλές κοινωνικότητες και επαφές με ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν θετικά, στην προώθηση των σχεδίων σας, αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει όμως, και εσείς, να δείξετε ψυχραιμία, απέναντι στις δυσκολίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν κρίνετε, ότι οι ιδέες σας αξίζουν ή είναι υλοποιήσιμες, μην τις κρατάτε κλειδωμένες σε κάποιο συρτάρι. Ρίξτε τις στο τραπέζι, και φροντίστε να τις απευθύνετε στα κατάλληλα πρόσωπα, που μπορούν να πάρουν αποφάσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα κουραστείτε αυτή την εβδομάδα, να αλλάζετε κάθε τόσο πορεία πλεύσης. Οι σχέσεις, θα κυμαίνονται μεταξύ της απομάκρυνσης, και της έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας, κάτι που δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Σκεπτικοί, και αναποφάσιστοι, ως προς την εξέλιξή τους, παραμείνετε ήρεμοι.