Πρόβλεψη εβδομάδας 14/9-20/9

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 14/9-20/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα τα βάλετε με επαγγελματικούς αντιπάλους, με τους δικούς σας ανθρώπους, με τους φίλους και τους γνωστούς σας, γιατί δεν ξέρετε τι να κάνετε την εσωτερική ένταση που αισθάνεστε. Πριν έρθετε σε ρήξη όμως, με κανέναν, βρείτε τρόπους να εκτονώσετε την ένταση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα χρειαστεί και η δική σας προσπάθεια, για να λύσετε τα ζητήματα στη δουλειά σας. Αν εξακολουθήσετε να επαναπαύεστε στις προσπάθειες των συνεργατών σας, θα σας κατηγορήσουν ότι βολεύεστε και είστε φυγόπονοι.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν αν αποφασίσετε με σοβαρότητα να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις σας. Αν εξακολουθήσετε να φοβάστε και να αποφεύγετε τη δέσμευση, κανέναν αισθηματικό σας σχέδιο δεν πρόκειται να υλοποιηθεί ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσης του χώρου όπου ζείτε, να προβείτε ακόμα και σε μετακόμιση, ίσως και σε διαφορετική περιοχή. Ένας αέρας ανανέωσης πνέει γύρω σας και δεν μπορείτε να μην επηρεαστείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργασίες σας στο προσκήνιο, γιατί παίζεται ένα παρασκήνιο από κάποιους συνεργάτες σας, το οποίο δεν σας αφήνει να ησυχάσετε και να κάνετε τη δουλειά σας. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ξαφνιάσματα και εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, επηρεάζουν και τις αισθηματικές σας σχέσεις. Το αίσθημα του δικαίου θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στις σχέσεις σας και θα κάνετε αξιόλογες προσπάθειες να γίνουν ακόμα καλύτερες απ’ ό,τι είναι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: κάποιοι φίλοι σας αυτό το διάστημα, θα σας απογοητεύσουν, είτε με τη συμπεριφορά τους, είτε με την άρνησή τους να συμπαρασταθούν σε ένα θέμα σας. Γι αυτό και σεις θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε ό,τι πιστεύατε ως τώρα, για θέματα φιλίας και φιλικών σχέσεων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πρέπει να κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των εσόδων σας αυτή την εβδομάδα, καθώς προκύπτουν έκτακτα έξοδα που θα σας βγάλουν αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Εντάσεις και στις συναδελφικές σχέσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: για κάποιους από εσάς, αυτό το διάστημα δεν θα είναι καλό από άποψη σχέσεων, καθώς θα χρειαστεί να βιώσετε έναν χωρισμό. Υπάρχουν κάποια συναισθήματα, που είτε δεν λαμβάνετε από το σύντροφό σας, είτε σας μπερδεύεστε με τον τρόπο που τα εισπράττετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: το γεγονός ότι αισθάνεστε ένταση μέσα σας, σας κάνει και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με κανέναν. Γι αυτό, σταματήστε να χρεώνετε τους άλλου και αναρωτηθείτε το δικό σας μερίδιο της ευθύνης γι αυτό που σας συμβαίνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιες εντάσεις στη δουλειά δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε. Η αθέτηση κάποιων συμφωνιών με τους ανωτέρους ή εργοδότες σας, σας δημιουργεί ένταση και την ανάγκη να διεκδικήσετε εκ νέου κάποια δικαιώματά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις, επίσης, είναι ένας τομέας, που θα είναι έντονος για σας αυτή την εβδομάδα. Πριν φτάσετε σε ακραίες αποφάσεις, ίσως και χωρισμούς, προσμετρήστε όλους εκείνους του παράγοντες που σας ενώνουν με το σύντροφό σας.

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: αν έχετε προλάβει μέχρι τώρα, να διευθετήσετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας, έχει καλώς. Αν όχι, να ξέρετε ότι θα υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις στα θέματα αυτά, και κυρίως στα γραφειοκρατικά. Από τον τομέα των διαπραγματεύσεων, θα βγείτε κερδισμένοι όμως.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι διαπραγματεύσεις στον τομέα του ανταγωνισμού, θέλουν εσάς να νικάτε. Αυτό, εκτός από τα κέρδη που θα αποφέρει, θα σας προσδώσει και ηθική ικανοποίηση. Προσοχή όμως στα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας δίνει γοητεία, λάμψη αλλά και τόλμη για να διεκδικήσετε, ίσως και τη μερίδα του Λέοντος, στον έρωτα και την αγάπη. Κάποιοι βέβαια από εσάς, όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, μπορεί να έρθετε σε ρήξη με το σύντροφό σας, ευτυχώς, όχι οριστική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: δημιουργικότητα από τη μεριά σας, φέρνει καλές εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Έχετε εύνοια στα νομικά ζητήματα, αλλά και σε όλα εκείνα τα βαρετά, γραφειοκρατικά θέματα που λύνονται δύσκολα. Η ζωή σας γίνεται καλύτερη και ευκολότερη από αυτή τη βδομάδα και μετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα προβληματιστείτε λίγο με τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα, αλλά ευτυχώς, θα ξεπεράσετε εύκολα αυτό το εμπόδιο. Σχέδια και επιδιώξεις όμως, θα είναι παγωμένα και μόνο προς το τέλος της εβδομάδας, θα καταφέρετε να κάνετε σωστά, επιτέλους, τη δουλειά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: διανύετε την εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας, ευνοούνται να νέα ξεκινήματα. Και ευτυχώς για σας, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες και τα καινούρια αισθηματικά ξεκινήματα. Όσο για σας που βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, το σίγουρο είναι ότι θα ανανεωθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή την εβδομάδα παρουσιάζεστε αρκετά πιεσμένοι από άποψη υποχρεώσεων. Παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι αποφύγετε τις υπερβολές, τόσο στα έξοδα, όσο και στις συμπεριφορές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επαγγελματικές σας συνεργασίες λειτουργούν σαν ένα αγκάθι στην καθημερινότητά σας και αυτό σας δημιουργεί ένταση. Αν δεν αποφασίσετε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα με τους συνεργάτες σας θα προβληματιστείτε

ΣΧΕΣΕΙΣ: η Αφροδίτη θα φροντίσει να φέρει στο δρόμο των ελεύθερων τις ιδανικές γνωριμίες για τη δημιουργία σταθερών σχέσεων, αλλά και τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις να φροντίσει να τις ανανεώσει και να τους δώσει την ευκαιρία να δυναμώσουν στην πάροδο του χρόνου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η φυσική σας καχυποψία, βρίσκει έδαφος να βγει στην επιφάνεια, εξαιτίας κάποιων γεγονότων που συμβαίνουν στο φιλικό και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας, από τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νιώθετε σίγουροι για να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στη δουλειά, και ευτυχώς θα βρείτε ανταπόκριση από τους ανωτέρους ή εργοδότες. Αυτό το διάστημα θα βάλετε τις βάσεις για ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα μπορούσατε να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο συναισθηματικά, στο σύντροφό σας, αυτό το διάστημα και να αφήσετε στην άκρη την ανασφάλεια και την καχυποψία σας. Αν απελευθερωθείτε από το φόβο της απώλειας οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο δυνατές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: να προσέξετε την συναισθηματική σας φόρτιση για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή επίσης στις οικονομικές και συναισθηματικές σας επενδύσεις, γιατί μπορεί να την «πατήσετε».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: επεκτατικές τάσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και για όσους έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας, καθώς θα σκεφτείτε, να αλλάξετε δουλειά, κατευθυνόμενοι προς τα ελεύθερα επαγγέλματα. Προσοχή στα έξοδα αυτό το διάστημα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας, εφ’ όλης της ύλης, θα βοηθήσουν τους δεσμούς σας να πάνε ένα βήμα πιο πέρα και να εξελιχθούν. Τα ίδια ξεκαθαρίσματα όμως, θα φέρουν και οριστικούς χωρισμούς για όσες σχέσεις δεν κατάφεραν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε βάθος χρόνου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: νέα επεκτατικά βήματα θα κάνετε στον επαγγελματικό αλλά και αισθηματικό τομέα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ελεύθεροι από σχέση, αντίστοιχα. Προσοχή αυτή τη βδομάδα, σε παλαιότερες οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν μείνει εκκρεμείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πάρετε μεγάλη χαρά, καθώς χρήματα που σας οφείλονται έρχονται επιτέλους στα χέρια σας μετά από πολύ καιρό αναμονής. Δεν θα λείψουν οι επαγγελματικοί προβληματισμοί, αλλά ούτε και η δυνατότητα να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, μπορεί αυτό το διάστημα να σας ευνοήσει, αν αποφασίσετε να γίνετε γονείς. Συναισθηματικές, όμορφες επικοινωνίες σας περιμένουν, μέσω διαδικτύου αλλά και εμφανίσει διαφόρων πρώην, που θέλουν να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η Αφροδίτη από τον Λέοντα, απέναντί σας, σας δίνει εύνοια, όχι όμως χωρίς να συμβάλλετε και σεις με τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας. Η περίοδος είναι αρκετά ρευστή ακόμα, έχει όμως, αρχίσει να δείχνει βελτιωτικές τάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιοι νιώθετε αρκετά κουρασμένοι με τις παρούσες εργασιακές συνθήκες και επιθυμείτε να τις αλλάξετε. Έχετε σκεφθεί ακόμα και την αλλαγή εργασίας, αλλά δεν είναι ο κατάλληλος καιρός. Αν δεν γίνεται αλλιώς, όμως, επιδιώξτε κάτι που σας αφήνει αρκετό ελεύθερο χρόνο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: εντάσεις και αντιπαραθέσεις στις μακροχρόνιες, σταθερές σχέσεις, εξαιτίας κακής διαχείρισης των οικονομικών από τη μεριά σας. Αν όμως, καταφέρετε να εξομαλύνετε τα πράγματα, θα είστε σε θέση να απολαύσετε, με αυξημένο το αίσθημα της συντροφικότητας, τις σχέσεις σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό, δεν λένε να τελειώσουν και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό, ίσως και στεναχώρια. Ανησυχία και άγχος, δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Υπάρχουν όμως τα περιθώρια να πάρετε δραστικές αποφάσεις. Μην φοβηθείτε να το κάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα χρήματα εξανεμίζονται γρήγορα, και όσα και να βγάζετε, διαρκώς ξεμένετε. Στεναχωριέστε και σκέφτεστε ότι βρίσκεστε σε έναν φαύλο οικονομικό κύκλο που δεν έχει τελειωμό. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορέσετε μέσα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες να ορθοποδήσετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένας όμορφος, ρομαντικός έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας αναστατώνει. Εξάπτει την ερωτική σας φαντασία και κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Προσοχή όμως, αν είστε σε σχέση, προσμετρήστε τι πάτε να θυσιάσετε για χάρη του.