Πρόβλεψη εβδομάδας 13/7-19/7

 

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 13/7-19/7

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: οικογενειακά θέματα που σας προβλημάτιζαν πάντα, σας προβληματίζουν και αυτό το διάστημα. Η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, δεν συμβάλλει θετικά ως προς τη λύση τους και κάποιοι μπορεί να απογοητευτείτε από μια κατάσταση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν θα αποφύγετε να σας επηρεάσουν κάποιες ανατροπές στον εργασιακό τομέα, γι αυτό θα πρέπει να κρατάτε σταθερότητα στις αποφάσεις σας, αλλά και ψύχραιμη στάση. Τα οικονομικά, δεν είναι άσχημα, θα μπορέσουν όμως, να εξελιχθούν προς τα πάνω, λίγο αργότερα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: καλές γνωριμίες, αρκετή κοινωνικότητα και καλές και ενδιαφέρουσες επαφές, με πρόσωπα που αποσπούν το ερωτικό και αισθηματικό σας ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: είναι γεγονός ότι είστε αρκετά φορτισμένοι από διάφορα θέματα και καταστάσεις που εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας και σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε οπωσδήποτε να κοντραριστείτε με ανθρώπους που ξέρετε ότι μπορούν να ανακόψουν τα σχέδιά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο θα σε εκνευρίσουν τόσο ώστε να χάσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας. Μην το κάνετε. Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, ό,τι κι αν γίνει.

ΣΧΕΣΕΙΣ: κάποιες συνεργασίες μπορεί να «χαλάσουν», γιατί η διάθεσή σας δεν είναι αυτή που πρέπει. Κάποιες σχέσεις επίσης, μπορεί να τελειώσουν οριστικά, μια και δεν είστε διατεθειμένοι να κάντε οτιδήποτε για να τις ανανεώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας από διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις που μπορεί να κοστίσουν, ακόμα και με χωρισμούς. Προσπαθήστε δε, να μην κοντραριστείτε με άτομα κύρους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργασίες, θα περάσουν από δοκιμασίες αυτή την εβδομάδα, καθώς το πλανητικό σκηνικό προκαλεί εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με προϊσταμένους και διευθυντές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις, θα περάσουν από ψιλό κόσκινο. Ζητήματα που στο παρελθόν δεν λύθηκαν, έρχονται τώρα στο προσκήνιο, απαιτητικά ζητώντας λύση. Θα μπερδευτείτε αρκετά και θα στεναχωρηθείτε αρκετά. Να θυμάστε όμως, ότι η αλήθεια, μπορεί να πονάει, αλλά πάντα κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ασχοληθείτε αυτό το διάστημα με τη δουλειά σας καθαυτού και όχι με τους συνεργάτες σας. Μπορεί κάποια πράγματα να σας πειράζουν, και να σας προβληματίζουν, αλλά αν ξοδέψετε χρόνο γι αυτά, θα χάσετε το νόημα και την ουσία των πραγμάτων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είστε αρκετά φορτισμένοι και ίσως επιζητάτε την αλλαγή που θα κάνει διαφορά στην καθημερινότητά σας. Επειδή όμως, αυτή η ώρα δεν έχει έρθει ακόμα, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την παρούσα εργασία σας, ως προς την καλυτέρευσή της.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι είστε ακόμα, μόνοι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία το διάστημα αυτό, που θα εξάψει την ερωτική σας φαντασία, αλλά είναι αμφιβόλου ποιότητος, γι αυτό να προσέχετε. Οι ευρισκόμενοι σε σχέση, θα ανανεωθούν και ίσως πάρουν και την απόφαση για το επόμενο βήμα.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: βρίσκεστε σε μια εποχή, όπου μέσα από μια βαθιά βουτιά στο εσωτερικό σας, ανακαλύπτετε όλους εκείνους τους παράγοντες που σας οδήγησαν στο να έχετε αυτό το ψυχολογικό πέσιμο που έχετε αυτή τη στιγμή. Θα αργήστε να συνέρθετε γιατί δεν σας βοηθούν μέχρι την Πέμπτη οι όψεις του Ήλιου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: διάφοροι σημαντικοί, αλλά και ασήμαντοι λόγοι, μπορεί να σας στεναχωρήσουν και να σας ρίξουν ψυχολογικά. Όμως, ξέρετε καλά ότι η δουλειά δεν μπορεί να μείνει πίσω, όσο πεσμένοι κι αν είστε. Να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά ζητήματα που ανατρέπουν τα δεδομένα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ανατροπές στις σχέσεις, νέες ή μακροχρόνιες. Αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία και με ρεαλισμό και ποτέ μην χάνετε την ορθότητα της κρίσης σας, ειδάλλως, θα βιώσετε χωρισμούς, που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Μια καινούρια γνωριμία αναστατώνει όσους επιζητούν σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: κοινωνικοί, χαρούμενοι και πρόθυμοι να βοηθήσετε όποιον το έχει ανάγκη και σας το ζητήσει. Οι δικοί σας άνθρωποι, κυρίως της οικογένειας, θα είναι τα πρόσωπα που θα αποσπάσουν το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια καλή επαγγελματική πρόταση σας δελεάζει και σκέφτεστε σοβαρά να αλλάξετε δουλειά. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους πριν δεχθείτε και κυρίως δώστε σημασία στα ψιλά γράμματα της οικονομικής συμφωνίας που σας προσφέρεται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: η κοινωνικότητά σας, μπορεί να ενοχλήσει το σύντροφό σας γι αυτό, φροντίστε να καταλαγιάσετε τις ανασφάλειές του, δίνοντάς του περισσότερη σημασία απ’ ό,τι συνήθως. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια εξαιρετικά καλή γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: είστε σε φάση να αντιπαρατίθεστε με οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο, αυτό το διάστημα. Καλό θα ήταν να ηρεμούσατε όμως, γιατί οι διαπληκτισμοί βλάπτουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ένα οικογενειακό θέμα δε, δημιουργεί επιπλέον εντάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μην κοντραριστείτε  με συνεργάτες και κυρίως με προϊσταμένους αυτό το διάστημα. Δεν συμφέρει κανέναν η αντιπαράθεση και οι τσακωμοί και κυρίως πάνε τη δουλειά πίσω και αυτό θα έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: μην καταπιαστείτε να λύσετε τα προβλήματα των σχέσεών σας, πριν το βραδάκι της Πέμπτης. Αφήστε τους καβγάδες στην άκρη, ηρεμήστε και δείτε και λίγο τα πράγματα από την πλευρά του συντρόφου σας, αν θέλετε να δείξετε ότι τον κατανοείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: τα σχέδιά σας, εξελίσσονται σύμφωνα με τα «σχέδιά» σας και αυτό σας ικανοποιεί σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η μεγαλύτερη χαρά όμως, έρχεται προς το τέλος της, όταν μια ιδέα σας γίνεται αποδεκτή και κρίνεται εφαρμόσιμη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: έντονη εβδομάδα από άποψη δουλειάς αλλά και πολύ αποδοτική οικονομικά. Οι επενδύσεις και ενδείκνυνται και αποφέρουν κέρδη. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα μπορέσετε να καλύψετε αρκετή χασούρα από το παρελθόν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αντιμετωπίστε ρεαλιστικά τα προβλήματα των σχέσεων και τις ανησυχίες σας, για το έτερον ήμισυ. Ζήλιες και εντάσεις δεν έχουν λόγο ύπαρξης αν νιώθετε ασφαλείς μέσα στις σχέσεις σας. Και για να είστε ασφαλείς, πρέπει να αποφεύγετε τις εμμονές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αρκετή θα είναι η ψυχολογική πίεση και το άγχος σας, για θέματα που θεωρείτε ότι δεν λύνονται. Αν ηρεμήσετε και σκεφτείτε λογικά όμως, θα διαπιστώσετε Πέμπτη προς Παρασκευή, ότι τελικά, υπάρχουν λύσεις και μάλιστα οριστικές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μην διανοηθείτε να πάρετε αποφάσεις, οριστικές για εργασιακά θέματα, γιατί οι όψεις Ήλιου – Πλούτωνα θολώνουν την κρίση σας και δεν σκέφτεστε λογικά και σωστά. Τα οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν, μόνο προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται να λύνονται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: έντονοι, δυναμικοί και με κατακτητική διάθεση, θα επιδιώξετε τη σχέση, με κάποιο πρόσωπο που η γνωριμία του σας συνεπήρε, ή την επανασύνδεση με κάποιον άνθρωπο που αγαπάτε ακόμα. Όπως και να έχει, εσείς έχετε το πάνω χέρι στις σχέσεις κάθε είδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: οι απαιτήσεις των συνεργατών, ή ακόμα και των συντρόφων σας θα σας βγάλουν εκτός εαυτού αυτό το διάστημα. Ο Ήλιος  είναι απέναντι από το Δία, και αυτό σας φέρνει ενώπιον διαφόρων αδιεξόδων, από τα οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα βγείτε αλώβητοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας, δεν θα βγουν σε καλό. Μάλιστα μπορεί να στρέψουν τους προϊσταμένους σας, εναντίον σας, γι αυτό, σταματήστε να προσπαθείτε να περάσετε το δικό σας. Ηρεμήστε και δώστε τόπο στην οργή.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο ερωτικός τομέας είναι πιο τυχερός για σας, μια και καινούριες γνωριμίες θα κάνετε και οι σχέσεις να εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Όσοι διεκδικείτε τον έρωτα της ζωής σας, ευνοείστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να εκφράσετε όσα νιώθετε εκεί που τα νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: διαταραχές στις σχέσεις και ανατρεπτικά γεγονότα στην καθημερινότητά σας, σας υποχρεώνουν να θυμώσετε και να εκνευριστείτε με όλους και με όλα. Κρατήστε όμως, την ψυχραιμία σας, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας, όλα θα είναι καλύτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: εντάσεις στη δουλειά, με συνεργάτες που ενδέχεται να σας χρεώνουν ότι δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας, σας εκνευρίζουν και σας κάνουν να μαλώσετε μαζί τους. Δώστε τόπο στην οργή και ασχοληθείτε με μια σημαντική επένδυση που παρουσιάζεται και θα σας φέρει χρήμα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: το Σαββατοκύριακο προβλέπεται όμορφο, αγαπησιάρικο και πολύ αισθησιακό, είτε βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, είτε πρόκειται να κάνετε μια σχέση. Ακόμα και για σας που είστε ελεύθεροι, οι γνωριμίες αυτής της εβδομάδας, προσφέρονται για καυτές νύχτες και ημέρες… γιατί όχι;

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή έως ικανοποιητική για σας. Θέματα της καθημερινότητας, λύνονται εύκολα και τα προβλήματά σας, δεν αποτελούν αιτίες εντάσεων. Μόνο προς το τέλος της, οι όψεις Ήλιου – Πλούτωνα, μπορεί να φέρουν εντάσεις και νεύρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ηρεμία στη δουλειά και καλές συνεργασίες κάτω από πολύ θετικές συνθήκες. Την προσοχή σας μόνο προς την Παρασκευή, που μπορεί να υπάρξουν ζητήματα που προκαλούν αντιπαραθέσεις και εντάσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σας. Όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ομαλότητα στις σχέσεις αλλά και χαρές από τις καινούριες γνωριμίες. Το Σαββατοκύριακο δε, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε.