Πρόβλεψη εβδομάδας 12/8-18/8

Πρόβλεψη εβδομάδας 12/8-18/8

Πρόβλεψη εβδομάδας 12/8-18/8

Η πρόβλεψη εβδομάδας 12/8-18/8 ξεκινάει με τον Κριό…

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: πάρτε ότι καλύτερο μπορείτε από αυτό το διάστημα. Πηγαίνετε διακοπές, χαρείτε τη ζωή και το όλα όσα έχει να σας προσφέρει το καλοκαίρι. Αν έχετε δουλέψει σκληρά, αυτό το διάστημα θα φέρει τις ανταμοιβές σας που μάλλον είναι πλουσιοπάροχες. Αν δεν έχετε δουλέψει όμως, τώρα θα υποστείτε τις συνέπειες της τεμπελιάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πολλά τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα, θα σας κουράσουν, τόσο ψυχολογικά, όσο και σε υλικό επίπεδο. Αυτό οφείλεται κυρίως στον ανεξέλεγκτο τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Ευτυχώς κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, θα ευνοήσουν τα έσοδά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι διακοπές, θα φέρουν έρωτες, που δεν θα είναι απλά για το καλοκαίρι, αλλά με προδιαγραφές για περεταίρω. Θα επικρατήσει το σεξ και η ερωτική έξαψη. Θα έρθετε σε επαφή με συναισθήματα που ούτε είχατε ονειρευτεί στο παρελθόν. Αυτό το διάστημα, θα ανακαλύψετε πώς είναι όταν σας αγαπούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό είναι ένα διάστημα, που θα τα δείτε και θα τα κάνετε όλα. Από αλλαγή της εμφάνισής σας, με όχι πάντα, ευχάριστα και ικανοποιητικά αποτελέσματα, μέχρι ανανέωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού της εργασίας ή της οικίας σας, ακόμα και την αγορά καινούριου μεταφορικού μέσου. Η τύχη είναι με το μέρος σας σε κάθε περίπτωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα αποδειχθούν χρήσιμες, κυρίως, λόγω της δυνατότητάς τους να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε κάποιες οικονομικές χασούρες, αλλά σε γενικές γραμμές, τα οικονομικά θα κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ο χωρισμός είναι απαραίτητος στην περίπτωση που πρέπει να απαλλαγείτε από έναν παράγοντα που σας εγκλωβίζει και σας καθυστερεί από τα σχέδιά σας. Απ’ την άλλη, ένας νέος έρωτας εμφανίζεται από το πουθενά και σας εισάγει σε μια αισθηματική κατάσταση, πρωτόγνωρη για σας, και πολύ, μα πολύ προκλητική, ερωτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: χαρά, ικανοποίηση και καλοπέραση αυτό το διάστημα και άφθονες κοινωνικές επιτυχίες, σας φέρουν στο προσκήνιο. Το περιβάλλον σας αναγνωρίζει την συμβολή σας και τη βοήθειά σας προς εκείνους, και είναι πάντα στο πλάι σας, να στηρίζουν τις αποφάσεις και τα σχέδιά σας. Η τύχη δε, δείχνει το καλό της πρόσωπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αυτό το διάστημα θα «κατεβάσετε» τόσο εφαρμογές από το διαδίκτυο που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο λειτουργική, αλλά και ιδέες που  θα προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, φέρνοντας κέρδη. Τα οικονομικά, εννοείται βαδίζουν αναλόγως σχεδίων και υλοποίησής τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ούτε το φλερτ, ούτε ο έρωτας αλλά ούτε και το σεξ θα σας λείψει αυτό το διάστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ενδώσετε ανεπιφύλακτα στις καινούριες γνωριμίες και να χαρείτε τα δώρα που έρχονται από τις σχέσεις, ακόμα κι αν πρόκειται για καλοκαιρινές αγάπες που μπορεί να μην υπάρχουν το φθινόπωρο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: σε επαφή με παράξενους και εκκεντρικούς ανθρώπους θα έρθετε αυτό το διάστημα και θα εκπλαγείτε από το πόσο μπορεί να συμφωνείτε με τις ιδέες που πρεσβεύουν. Μπαίνετε σε μια περίοδο που το παράξενο, το εκκεντρικό και το αλλοπρόσαλλο, κυριαρχούν στη ζωή σας, αλλά που την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πολύς ο κόσμος που είναι διατεθειμένος και με δυνατότητες να βοηθήσουν στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Μια αλλαγή στα επαγγελματικά, που μπορεί να σημαίνει και αλλαγή εργασίας ή αντικειμένου, έρχεται να συμπληρώσει το «καρέ» της επιτυχίας. Τα οικονομικά, σταθερά και τα κομποδέματα, καλά κρατούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένας έρωτας γεννιέται μέσα από μια καλή φιλία, ή μια φιλία, στέκεται η αφορμή να κάνετε μια εξαιρετική γνωριμία που μπορεί να καταλήξει, εκτός από μεγάλη αγάπη, σε γάμο και οικογένεια. Ήρθε η ώρα, να αποφασίσετε να «σοβαρευτείτε» και να γράψετε τη δική σας αισθηματική ιστορία.

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: αλλάζετε την εμφάνισή σας, αλλά κανείς δεν σας έχει προειδοποιήσει ότι αυτή η αλλαγή, δεν θα σας πηγαίνει καθόλου. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στο πώς αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας κοιτάζοντας στον καθρέφτη. Απογοήτευση και στεναχώρια. Ευτυχώς, οι άνθρωποι που σας αγαπούν είναι πάντοτε δίπλα σας και σας στηρίζουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αισιόδοξες οι προοπτικές ενός καινούριου επαγγελματικού σχεδίου, που εμφανίζεται στο επαγγελματικό σας προσκήνιο, έτοιμο να αποδώσει πολύ καλές αποδοχές. Με προσοχή στο χειρισμό των εισοδημάτων σας και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Προσοχή στα έξοδα για τη διασκέδαση

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ευνοούνται περισσότερο οι σταθερές σχέσεις αλλά δεν θα λείψουν και οι καινούριες γνωριμίες. Ένα πρόσωπο έρχεται στη ζωή σας, ιδιαίτερο και ασυνήθιστο, ενεργοποιώντας τα συναισθήματά σας, που για καιρό ήταν «κοιμισμένα». Αποφάσεις για τα αισθηματικά σας, και για τα ερωτικά σας σχέδια που υλοποιούνται αυτό το διάστημα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: σε ό,τι κι αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, θα βρείτε βοήθεια από ισχυρούς ανθρώπους, κυρίως όμως από πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά, για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Επικοινωνιακή άνεση και ξεκάθαρος ο τρόπος που εκθέτετε τις απόψεις σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχετε τους περισσότερους από τους στόχους σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια τάση να ανεξαρτητοποιηθείτε, θα σας ωθήσει να επιλέξετε τα ελεύθερα επαγγέλματα, για την περεταίρω επαγγελματική σας πορεία. Όσοι από εσάς, εργάζεστε στον τομέα του ανταγωνισμού, θα βάλετε τα γυαλιά σε όλους όσους νομίζουν ότι μπορούν να τα βγάζουν πέρα εύκολα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: είναι το διάστημα κατά το οποίο θα επιδοθεί τε σε έντονο φλερτ. Θα κάνετε πολύ σεξ, και με τρόπο δυναμικό θα διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, με μεγάλες πιθανότητες να το πείσετε να ενδώσει στα ερωτικά σας καλέσματα. Οι σταθερές σχέσεις μπορεί να περνούν κρίση, ωστόσο ευνοούνται ως προς την επίλυσή της.

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ξεκαθαρίσματα ανάμεσα στους φίλους και τους συγγενείς, αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σας. Μπορεί να στεναχωρήσετε ανθρώπους, ωστόσο η αλήθεια πάντοτε θριαμβεύει. Οι επικοινωνίες ευνοούνται και είναι πιθανό να ανταλλάξετε πολλά μηνύματα, πολλά τηλέφωνα, και ιντερνετικό σερφάρισμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: χωρίς σκαμπανεβάσματα και εκπλήξεις τα επαγγελματικά σας, αν και κάποιοι από εσάς μπορεί να αναζητήσετε κάποια άλλη εργασία με καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Τα οικονομικά, αν σκαμπανεβάσουν, θα είναι επειδή εσείς οι ίδιοι θα κάνετε κακούς χειρισμούς, γι αυτό να είστε προσεκτικοί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένα αντισυμβατικό και εκκεντρικό πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στην καθημερινότητά σας και σας προκαλεί έντονη αλλά και ασυνήθιστη έξαψη. Οι αντιδράσεις σας είναι ανεξέλεγκτες. Ο ενθουσιασμός σας δεν κρύβεται, και αν είστε σε σταθερή σχέση, ίσως και να μην μπορέσετε να αποφύγετε το χωρισμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ξαφνικοί αποχωρισμοί από σχέσεις ή και συνεργασίες, δημιουργούν ένα κλίμα μελαγχολίας γύρω σας και δυσκολεύεστε να αποδώσετε στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας. Στην προσπάθειά σας να ξεφύγετε λίγο από τη στεναχώρια, θα κάνετε πράγματα που ξεφεύγουν από τα όρια του χαρακτήρα σας. Εντάσεις και εκνευρισμοί με τον περίγυρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα πρόσωπο κύρους, πιθανότατα γυναίκα, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, δείχνοντάς σας τον τρόπο να κινηθείτε. Σημαντική η βοήθεια και ως προς την ανέλιξή σας ιεραρχικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, βοηθώντας στην αύξηση των εσόδων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που έχει όλα τα εχέγγυα για σχέση ζωής, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και μαζί με το ταίρι σας να ευχαριστηθείτε την κάθε στιγμή που σας προσφέρει ο έρωτας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: μεγάλη προστασία έχετε από τις κακοτοπιές και τα ατοπήματά σας και γι αυτό, αυτή η περίοδος για σας προσφέρεται για να διευθετήσετε ό,τι υπάρχει γύρω σας σε εκκρεμότητα. Πολύ καλές οι προοπτικές για κοινωνική αναγνώριση αλλά και επαγγελματική εξέλιξη. Φίλοι, συγγενείς, και αγαπημένα πρόσωπα συντάσσονται για να εκπληρωθούν οι στόχοι σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κανείς, μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τις εξαιρετικές σας ιδέες, που όχι μόνο εφαρμόζονται πρακτικά, αλλά και φέρνουν κέρδη στη δουλειά σας, είτε πρόκειται για ελεύθερο επάγγελμα, είτε για εξαρτημένη εργασιακή σχέση. Τα οικονομικά ευνοούνται αλλά για άνοδο θέλει ακόμα δουλειά

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: το παράξενο και το ασυνήθιστο σας έλκει σαν μαγνήτης και γι αυτό το σύμπαν δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Φέρνει στον δρόμο σας έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, που αναστατώνει τις αισθήσεις σας και φαίνεται ότι εκπληρώνει τις αισθηματικές σας προσδοκίες. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: με πειθαρχία και σύνεση διαχειρίζεστε τα γεγονότα στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνετε και κάποια στραβοπατήματα. Η αντοχή σας στα δύσκολα έχει γίνει πλέον παροιμιώδης και όσα άσχημα κι αν σας συμβούν είστε σε θέση να τα αντιμετωπίζετε με θάρρος και κουράγιο. Προσοχή στις καταχρήσεις αυτό το διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αυτή την περίοδο τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά, δεν θα σας απασχολήσουν πολύ μια και έχετε δουλέψει έτσι ώστε να θεωρούνται «στρωμένα». Ωστόσο χρειάζεται  να ξεκαθαρίζετε κάθε φορά τις υποχρεώσεις σας ώστε να μην μαζευτούν και σας προβληματίσουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αυξημένη η σεξουαλική σας ενέργεια, θα επιδοθείτε σε σεξουαλικές περιπτύξεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά και θα ενδώσετε σε πειρασμούς, που όμως, μπορεί να σας κοστίσουν τη σχέση σας, μια και είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν οι ατασθαλίες σας. Να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: διανύετε το διάστημα κατά το οποίο, δεν αισθάνεστε και τόσο καλά. Η ψυχολογία σας είναι λίγο πεσμένη, και τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Σ’ αυτή τη φάση, δεν είναι καλό να προσπαθήσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας γιατί η αλλαγή δεν θα σας βγει καλή και θα μετανοήσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: παρά το γεγονός ότι ευνοείστε από την τύχη, θα είστε επιφυλακτικοί ως προς τα ρίσκα που παίρνετε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδη από επενδύσεις που σας προτείνουν άτομα κύρους αλλά και θα επιτύχετε κατά ένα μεγάλο ποσοστό τους στόχους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε χωρισμό, αν πιστεύετε ότι η σχέση σας εγκλωβίζει, ή ότι δεν έχει αντέξει στις δοκιμασίες του χρόνου και της καθημερινότητας. Τάσεις ανεξαρτησίας σας απομακρύνουν από συναισθηματικές καταστάσεις που μπορεί να έκαναν τη ζωή σας πιο συναρπαστική, αν ενδίδετε σ’ αυτές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: πολλή διασκέδαση και αυτή την εβδομάδα, με φίλους παρέες, ομάδες, ακόμα και συγγενείς. Η τύχη σταθερά με το μέρος σας, σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αλλάζει η ψυχολογία σας προς το καλύτερο και η ζωή, εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πρόσωπα κύρους, που γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους αλλά και τη δική σας, είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν στις δυσκολίες αλλά και να σας υποδείξουν τρόπους για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Κέρδη από επενδύσεις και έκτακτα έσοδα από έκτακτες δουλειές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η αισιοδοξία σας και ο ενθουσιασμός σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα από το αντίθετο φύλο. Οι κατακτήσεις θα είναι πολλές για σας που είστε η ίδια η χαρά της ζωής και του έρωτα. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται να σας επιβεβαιώσουν ενώ οι σχέσεις ευνοούνται για να πάνε ένα βήμα πιο κάτω.