Πρόβλεψη εβδομάδας 1/6/-7/6

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 1/6-7/6

Η πρόβλεψη εβδομάδας 1/6/-7/6 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε σαφείς στο λόγο σας, γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, δεν ευνοεί και πολύ, τις επικοινωνίες. Μπορεί να σας παρεξηγήσουν, αλλά και να παρεξηγήσετε. Ο Ερμής όμως, είναι εκεί για να σας δώσει μεγάλες χαρές από τον οικογενειακό τομέα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: την Παρασκευή, μπορεί και να αποφασίσετε να κάνετε αγορές, κυρίως τεχνολογικού εξοπλισμού, για το σπίτι, οπότε προσοχή στα έξοδα. Το ότι θα αλλάξετε τη στάση σας, απέναντι στους συνεργάτες σας, μπορεί να βγει σε καλό και να επιτύχετε τους στόχους σας μια ώρα αρχύτερα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: η συμπεριφορά σας, το Σαββατοκύριακο, δεν θα είναι καλή απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πείσμα και εγωισμός, επιθετικότητα και νεύρα, δημιουργούν εντάσεις που δεν εκτονώνονται εύκολα. Προσπαθήστε να μην είστε προκλητικοί και να κρατάτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η συμπεριφορά σας αυτό το διάστημα, θα είναι λίγο εκκεντρική, κάτι που θα κάνει τους άλλους, να αναρωτιούνται τι μπορεί να σας συμβαίνει. Προκλητικοί επικοινωνιακά, και με πολλά νεύρα, πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας αν δεν θέλετε να καθυστερήσουν τα θέματά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θεωρείτε ότι πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι σε συναδέλφους, που πιστεύετε ότι σας υπονομεύουν. Και θα το κάνετε πολύ επιτυχημένα, αρκεί να δώσετε σε όλους να καταλάβουν τι θέλετε. Η αγορά εξοπλισμού προηγμένης τεχνολογίας, θα κάνει τη δουλειά σας πιο λειτουργική.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο Ερμής από τον Καρκίνο, σας προτρέπει να μιλάτε πριν σκεφθείτε και αυτό δεν είναι καλό για τις σχέσεις σας. Πρόκειται να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για το ταίρι σας, και ίσως το κατηγορήσετε χωρίς να φταίει. Το χειρότερο είναι ότι η καχυποψία σας, μπορεί να σας οδηγήσει να εφεύρετε τρόπους για να το «τσακώσετε», που θα δημιουργήσουν ρήξεις αν σας ανακαλύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: εγωιστές, επιθετικοί, έτοιμοι να πέσετε στη μάχη της διεκδίκησης των ζητουμένων σας, χωρίς να υπολογίσετε ούτε το προσωπικό κόστος, ούτε και τις αντιπαραθέσεις με αυτούς που ανταγωνίζεστε. Την Πέμπτη, να προσέξετε γιατί θα έχετε την τάση προς ατυχήματα, λόγω φούριας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: εξαντλείτε την ενέργειά σας, για να δείξετε σε όλους την αξία σας, ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε τη δουλειά σας. Άπαντες οι συνεργάτες σας, αναρωτιούνται, πώς και αλλάξατε στάση, τόσο απότομα. Ο εγωισμός, το πείσμα και ο κομπασμός, να ξέρετε, θα φέρει οικονομική χασούρα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: και ενώ την Τρίτη, θα υπάρξουν εντάσεις και τσακωμοί, προκλητική συμπεριφορά και ζήλεια, την Τετάρτη, όλα θα είναι καλύτερα, που ο Ήλιος συναντά την Αφροδίτη, που αν και ανάδρομη, σας δίνει γλύκα, ερωτισμό και αγαπησιάρικη διάθεση. Αυτό, θα κάνει πολύ καλό στους ελεύθερους, που αξιαγάπητοι και προσιτοί, θα έλξουν ερωτικούς συντρόφους, κοντά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: εφευρετικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τις δυσκολίες της καθημερινότητας, και πολύ πρωτότυποι σε ιδέες αυτό το διάστημα, θα καταφέρετε ακόμα και αυτά που θεωρούσατε ακατόρθωτα. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, ευνοεί αυτούς που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το να αγοράσετε προϊόντα τεχνολογίας, μπορεί να είναι ένα έκτακτο και μη προϋπολογιζόμενο έξοδο, ωστόσο θα κάνουν την επαγγελματική σας απόδοση πιο λειτουργική και πιο αποδοτική. Μην τσιγκουνευτείτε λοιπόν, ακόμα κι αν αυτό κοστίσει στο κομπόδεμά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: η συμπεριφορά σας μέσα στις σχέσεις θα είναι προκλητική. Ίσως φταίνε οι ανασφάλειές σας, ίσως η καχυποψία σας, ή η ζήλια. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήστε να μην δημιουργείτε εντάσεις και κυρίως να μην χρεώνετε το σύντροφό σας, για τις υποψίες σας, που στο κάτω-κάτω, δεν έχετε καν, αποδείξεις.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: ο Ουρανός από το σταθερό Ταύρο, δεν παύει να σας ξαφνιάζει και να σας κάνει να αμφισβητείτε ακόμα κι αυτά που θεωρείτε δεδομένα. Αυτή την εβδομάδα, πρόκειται να ξαφνιάσετε τους γύρω σας, με την εφευρετικότητά σας αλλά και την πρωτοτυπία σας. Οι ιδέες σας, θα είναι τόσο καινοτόμες, που κανείς δεν θα πιστεύει ότι μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η σταθερότητα στα οικονομικά σας, είναι σχετική, καθώς θα προβείτε σε αρκετά έξοδα, είτε για τεχνολογικό εξοπλισμό, είτε για αναβάθμιση του ήδη υπάρχοντος. Σε κάθε περίπτωση, η δουλειά σας θα πάει καλά, κυρίως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: είστε αρκετά προκλητικοί και εριστικοί με το σύντροφό σας, ο οποίος μάλλον πληρώνει τα δικά σας απωθημένα. Καλό είναι να ηρεμήσετε και να αποφασίσετε να δείξετε το καλό Λιονταρίσιο πρόσωπό σας, πριν η σχέση σας, πάρει τον κατήφορο, και τότε οι συνέπειες θα είναι άγνωστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: να αποφύγετε τα πείσματα το Σάββατο, και να χειριστείτε τα θέματά σας, όπως, την Τετάρτη, που ήσασταν μέσα στη γλύκα και την ευαισθησία. Θα δεχτείτε αλλά και θα κάνετε δώρα, αγάπης, όλη τη βδομάδα. Εσείς, δε του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να ηρεμήσετε και να δώσετε τόπο στην οργή, ειδάλλως, θα έχετε μπλεξίματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: εξαντλείτε την ενέργειά σας, σε άχρηστες αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες, που υποτίθεται ότι χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η συμπεριφορά σας, είναι πολύ εγωιστική και μονοκόμματη και δεν επιδέχεται ούτε συμβουλές, ούτε και υποδείξεις. Το πόσο θα σας κοστίσει αυτό, επαγγελματικά ή οικονομικά, θα το δείτε αργότερα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: η συνάντηση του Ήλιου με την Αφροδίτη (ανάδρομη), θα σας δώσει όση γλύκα διαθέτει για να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα, αλλά και να δώσετε συναίσθημα στο ταίρι σας, αν βρίσκεστε σε σχέση. Αυτά από τις 3 του μήνα και μετά, γιατί πριν, δεν θα λείψουν ούτε οι εντάσεις, αλλά ούτε και οι ζήλιες.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η προκλητική συμπεριφορά σας, στις αρχές της εβδομάδας, θα φέρει εντάσεις, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον προσωπικό σας περίγυρο. Ωστόσο, το πείσμα σας δεν θα περάσει, καθώς το κλίμα αποφορτίζεται αργότερα μέσα στην εβδομάδα, και αφού εξαντλήσατε την ενέργειά σας σε ανούσιους καυγάδες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η Αφροδίτη, ανάδρομη μεν, ξεμυαλίστρα δε, από τον ένατο ηλιακό σας οίκο, σας αποσπά την προσοχή από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και σας βάζει ιδέες, για διακοπές, για διασκέδαση, για οτιδήποτε εκτός από τη δουλειά. Αυτό φυσικά, θα έχει αντίκτυπο στις οικονομικές σας επιδιώξεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όταν ο Ήλιος παίρνει αγκαλιά την Αφροδίτη, ακόμα και ανάδρομη, η διάθεσή σας να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, μεγαλώνει. Ως εκ τούτου, θα εκφράσετε ελεύθερα αυτά που αισθάνεστε εκεί όπου τα αισθάνεστε, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια σταθερή και όμορφη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, με αντιπαραθέσεις και καβγάδες, για να ηρεμήσουν τα πράγματα προς το τέλος. Η γλύκα και ο ερωτισμός θα εναλλάσσονται με κρίσεις ζήλειας και ανασφάλειες, και οι πρωτότυπες ιδέες με εκκεντρικές συμπεριφορές. Σε κάθε περίπτωση, η σωστή διαχείριση θα σας σώζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ο Ουρανός από τον αντιδιαμετρικό σας Ταύρο, δεν σταματά να σας εκπλήσσει, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Αυτή την Παρασκευή, ευτυχώς, θα είναι πολύ εφευρετικοί, επινοητικοί με εξαιρετικές ιδέες προς εφαρμογή και φυσικά τα ανάλογα οικονομικά οφέλη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν έχετε όρια όταν διεκδικείτε ερωτικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γι αυτό και δημιουργούνται εντάσεις. Η ζήλια και η ανασφάλεια ξεπερνούν τον ρομαντισμό και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Από τις 5 του μήνα και μετά, επανέρχεστε, στα φυσιολογικά επίπεδα και η σχέση σας παίρνει ξανά τα πάνω της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: υπερβολικά καχύποπτοι απέναντι σε κάθε τι και κάθε έναν που νομίζετε ότι κρατάει πονηρή στάση απέναντί σας, θα είστε στην αρχή της εβδομάδας. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας, τόσο στις προσωπικές όσο και στις κοινωνικές. Ευτυχώς, προς το τέλος της εβδομάδας επανέρχεστε στα φυσιολογικά, αισιόδοξα επίπεδά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: εντάσεις μπορεί να έχετε στη δουλειά Δευτέρα και Τρίτη, όχι τόσο γιατί δεν είστε σε θέση να συνεννοηθείτε με κανέναν, αλλά γιατί έχετε την τάση να προτρέχετε, έτσι ώστε οι συνεργάτες σας να μην σας καταλαβαίνουν. Από την Τετάρτη, θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, και θα είστε τυχεροί να δεν έχει προλάβει να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης, την Τετάρτη, θα σας προσδώσει γλύκα και ερωτισμό, ώστε να προσφέρετε αλλά και να εισπράξετε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Όσοι δε, είστε ελεύθεροι, θα γίνετε περιζήτητοι από το αντίθετο φύλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, την Πέμπτη, θα σας προικίσει με πρωτότυπες ιδέες, που θα σας έρχονται ξαφνικά και από το πουθενά στο νου, και που θα δώσουν λύσεις στα θέματά σας, όσο δύσκολα κι αν είναι. Την Παρασκευή δε, μπορεί να αγοράσετε καινούριο κινητό, ή υπολογιστή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αγαπητοί και δημοφιλείς, στον επαγγελματικό τομέα, σας θαυμάζουν ακόμα και οι ανταγωνιστές. Οι ιδέες σας πρωτότυπες και καινοτόμες, θα βρουν εύκολα πρακτική εφαρμογή και ως εκ τούτου έχετε αναγνωρισιμότητα αλλά και οικονομική άνοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι γεγονός ότι η δουλειά, αποσπά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας και γι αυτό οι σχέσεις, πηγαίνουν λίγο πίσω. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ο χρόνος για όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Όσο για τους ελεύθερους, είστε τόσο αγαπητοί και δημοφιλείς, που η μοναξιά σύντομα θα λάβει τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ακόμα και ανάδρομη, θα φέρει στο δρόμο σας πολλούς καινούριους φίλους και γνωστούς, που θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμοι, για τις υποθέσεις σας, μελλοντικά. Ανοίγετε πολύ θετικά κανάλια επικοινωνίας και είστε πολύ θετικοί στις επιρροές του περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το ότι θέλετε διακαώς να περάσετε τις απόψεις σας, στους συνεργάτες σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε επιθετικοί απέναντί τους. Η καλή συνεργασία, προϋποθέτει και συμβιβασμούς. Σας περιμένει οικονομική άνοδος, τις επόμενες μέρες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: με την Αφροδίτη στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, μπορείτε να περιμένετε ότι ο έρωτας θα έρθει να σας αναζητήσει, ίσως λίγο καθυστερημένα, λόγω της ανάδρομης πορείας της. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο ή σχέση, καλό είναι να προσέχετε τα πάθη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: βρίσκετε καταφύγιο στο σπίτι και στην οικογένειά σας, κάθε φορά που αισθάνεστε ότι οι συνθήκες είναι εναντίον σας. Γι αυτό και αυτή τη βδομάδα, θα προτιμήσετε το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να περάσετε όμορφα, με συναισθηματισμό και ευαισθησία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, που ευτυχώς θα ξεπεράσετε γρήγορα, αν και όχι εύκολα. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να υποστείτε σεξουαλική ή άλλου είδους παρενόχληση από κάποιους συναδέλφους, γι αυτό να είστε προσεκτικοί.

ΣΧΕΣΕΙΣ: το σφιχταγκάλιασμα του Ήλιου με την Αφροδίτη την Τετάρτη, θα κάνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Θα δεχθείτε αλλά και θα κάνετε δώρα αγάπης και θα ανταλλάξετε ερωτόλογα. Οι ελεύθεροι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, που ανοίγουν ερωτικές προοπτικές.