Προβλέψεις μηνός Δεκεμβρίου από την Τράπουλα της Κατίνας

ΦΙΔΙ “ΟΡΘΙΟ” ΚΡΙΟΣ: Απρόσμενα γεγονότα για εσάς τους Κριούς τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Οι δυσκολίες που θα συνεχιστούν και τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς θα σας κάνουν σοφότερους ! Το δάγκωμα του φιδιού δεν θα είναι αποτελεσματικό. Δεν θα κάνει κακό!

 

PARSADRA “ΟΡΘΙΟ” ΤΑΥΡΟΣ: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι μήνας του χρόνου είναι μήνας σημαντικών αποφάσεων. Μήνας που με την προσοχή σας στους στόχους σας θα φέρει επιτυχία. Προς το τέλος  του Δεκέμβρη η ειλικρίνεια σας ίσως κοστίσει … Προσοχή στα τρίτα  πρόσωπα που ανακατεύονται στις σχέσεις σας.

 

ΚΑΜΗΛΑ “ΑΝΑΠΟΔΑ” ΔΙΔΥΜΟΣ: Δυσκολίες στα οικονομικά θέματα ,τα οποία θα βελτιωθούν τις ημέρες των εορτών .Οι επικοινωνίες σας ίσως οδηγήσουν σε αδιέξοδα αυτό τον μήνα. Με δική σας προσπάθεια οι γιορτινές ημέρες θα μπορέσουν να στολιστούν με ηρεμία και γαλήνη .”’Η ΚΑΜΗΛΑ ΑΝΤΕΧΗ ΤΗ ΖΕΣΤΗ,ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ”.

 

TURAN “ΟΡΘΙΟΣ” ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέα ξεκινήματα φέρνει ο Δεκέμβριος για εσάς τους Καρκίνους. Θα σας προβληματίσουν έντονα οι σχέσεις με άτομα από την εργασία σας αλλά και από την προσωπική σας ζωή. ”Χέρι βοήθεια σας  σε νομικά θέματα ,στο σπίτι ,στην δουλειά ,στα χρήματα .Νέες καταστάσεις προς το καλύτερο.

 

ΔΡΟΜΟΣ “ΑΝΑΠΟΔΑ “ ΛΕΩΝ: Υποσχέσεις για αλλαγές αλλά και εντάσεις με άτομα της οικογένειας φέρνει ο τελευταίος μήνας του 2017 για τους Λέοντες. Από τις 18 και με τη νέα Σελήνη οι ευκαιρίες για φλερτ δίνουν και παίρνουν. Ανοιχτός δρόμος  για το ξεκίνημα νέας τύχης ,νέας εργασίας σε καλεί να τον διαβείς.

 

KALIF “ΟΡΘΙΟ” ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μήνας ευκαιριών!!! Μήνας πνευματικότητας!!! Μήνας απόλαυσης ο Δεκέμβριος για τους Παρθένους .Φίλοι και άτομα από την οικογένειας σας γύρω σας,  σας   στηρίζουν. Προσοχή στην Πανσέληνο για τυχόν εξαπατήσεις. “Έντονη επιθυμία ζωής “. Τάση για υλικές απολαύσεις και ανεξαρτησία.

 

MIDA “ΟΡΘΙΑ” ΖΥΓΟΣ: Νευρικούς και παρορμητικούς σας βρίσκει εσάς τους Ζυγούς ο Δωδέκατος μήνας του 2017. Θα κυλήσει με έντονη ψυχρότητα και αρκετές εντάσεις. Ίσως ο Ερμής στον Τοξότη βοηθήσει λίγο τις επικοινωνίες σας τις γιορτινές ημέρες. Την καινούρια χρονιά όμως την υποδεχόμαστε με προκλήσεις. Θα καταλάβεις γρήγορα και θα γίνουν αποκαλύψεις για άτομα που κορόιδευαν.

 

ΠΟΡΤΑ “ΑΝΑΠΟΔΑ” ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαύσεις και απολαβές φέρνει ο τελευταίος μήνας του χρόνου στους Σκορπιούς. Προσοχή  στις απώλειες εσόδων και στα οικονομικά μπερδέματα με τον ανάδρομο Ερμή οι γιορτινές ημέρες θα φέρουν γύρω σας γείτονες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα έχεις μεγάλες τιμές ,ανάδειξη και σεβασμό.

 

ASSYRANDA “ΑΝΑΠΟΔΑ” ΤΟΞΟΤΗΣ: Πίεση και περιορισμό μια και ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο  σας , αλλαγές στο οικονομικό τοπίο σας αναγκάζουν να είστε πειθαρχημένοι. Προσοχή για συναισθηματικές εξαπατήσεις προς τα τέλη Δεκεμβρίου. Κοινωνικές διαφορές και οικονομικές δυσκολίες που μπαίνουν εμπόδια θα ξεπεραστούν.

 

ΣΙΜΟΥΝ “ ΟΡΘΙΟ” ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέα εποχή και σταδιακές αλλαγές φέρνει ο Δεκέμβριος για εσάς τους Αιγόκερους. Θα ανταμειφτούν οι κόποι σας για την πειθαρχεία και τη σύνεση σας . Τις ημέρες των εορτών θα αποκατασταθούν ερωτικές σχέσεις που είχαν υποστεί ρωγμές στο παρελθόν. “Ο ξαφνικός αέρας σηκώνεται απότομα και μεταφέρει πρόσωπα που τους μέλλει να συναντηθούν”.

 

ΦΡΟΚΑΛΟ “ΑΝΑΠΟΔΑ” ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντάσεις με άτομα κύρους φέρνουν εκνευρισμό και πίεση. Προσέξτε τα ξεσπάσματα. Τις  ημέρες των εορτών θα αντιμετωπιστούν καταστάσεις παρεξηγήσεων που υπήρχαν με αγαπημένα άτομα. Θα επικρατήσει γενικότερα ένα ψυχρό κλίμα τις γιορτινές ημέρες. “Οι σχέσεις θα περάσουν από αμφισβητήσεις ,ταλαντεύσεις.

 

ΕΒΕΝΟΣ “ΑΝΑΠΟΔΑ” ΙΧΘΥΣ: Μήνας που μπαίνουν τα επαγγελματικά θέματα σας σε τάξη. Αγαπημένα σας πρόσωπα τις ημέρες των εορτών, θα σας βγάλουν στην επιφάνεια κρυφά συναισθήματα. “Η στεναχώρια έχει ένταση , αλλά όχι διάρκεια”.