Προβλέψεις Μαΐου 2018 από την Τράπουλα της Κατίνας

Κριός“ΟΠΙΟ” Σταδιακά βγαίνετε από δύσκολη περίοδο. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει άνοδο στα οικονομικά σας . “Θα δοθούν λύσεις,γαλήνη ,ανανέωση.”

Ταύρος: ” ΚΗΠΟΙ”  ο μήνας των γενεθλίων σας βρίσκει ανανεωμένους .Προσοχή σε ατυχήματα. Παραγωγικούς θα σας κάνει η νέα Σελήνη , ενώ η Πανσέληνος θα είναι ευνοϊκή για μια αγορά. ” Ευχάριστες συναντήσεις,νέα σχέση ,επιστροφή αγαπημένου.”

Δίδυμοι: ” MUNZOUR” Κουρασμένους και απογοητευμένους σας βρίσκει ο μήνας Μάιος. Στη νέα Σελήνη προσέξτε θέματα . Ευεξία και καλή διάθεση θα σας φέρει η Πανσέληνος. ” Υπάρχουν άτομα στη ζωή σας που χωρίς λόγο λένε ψέματα. Απληστία για την ύλη.”

Καρκίνος: ” ΑΝΘΗ” Έντονη κοινωνική ζωή με αλλαγές και νέους φίλους .Ξαφνικές ειδήσεις από τις 20 του μήνα και μετά το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε ερωτικά θέματα.  ” Όλα θα πάνε καλά .Ευτυχία,ελπίδα,ομορφιά,ανανέωση.”

Λέων: ” ΔΙΑΜΑΝΤΙ” Αλλαγές στα επαγγελματικά σας φέρνει ο μήνας Μάιος. Ξεκαθάρισμα με γάμο,σχέση,συνεργασίες. Βελτίωση στο κοινωνικό σας περίγυρο και ξεκαθάρισμα περίπλοκων καταστάσεων.”Πλούτος,χρήμα. Απόκτηση υλικών αγαθών μετά από δυσκολίες .”

Παρθένος: “SELTSOUKSASSA” Εξαντλημένους και επίμονους σας βρίσκει ο Μάιος. Η νέα Σελήνη σας δίνει ευκαιρίες για αποδράσεις. Η πανσέληνος θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. ” Ερωτική συνεύρεση .Πάθος κυριαρχεί και θα βασιλέψει ξανά”.

Ζυγός: ” ΣΙΜΟΥΝ” Τα συναισθηματικά σας θα βελτιωθούν . Ξεκαθαρίσματα θα γίνουν στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει στο οικονομικό σας τομέα. “Ξαφνικές ευχάριστες συναντήσεις ,εξελίξεις”.

Σκορπιός: “ΡΟΥΜΠΙΝΙ” Απαιτήσεις έχετε αυτό τον μήνα από τον εαυτό σας και από τους άλλους. Η νέα Σελήνη σας φέρνει αυτοπεποίθηση . Η πανσέληνος ευνοεί επαγγελματικές συναλλαγές.”Μεγάλος έρωτας αμοιβαία συναισθήματα.Πάθος”.

Τοξότης: “ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ” Νιώθετε κούραση από τα μέσα του μήνα θα έχετε ευκαιρίες ξεκούρασης και ανανέωσης. Η Πανσέληνος θα σας δώσει λύσεις σε αδιέξοδες σχέσεις και καταστάσεις.” Ακύρωση,στασιμότητα σε σχέδια ,ταξίδια”.

Αιγόκερως: ” GAMHAT “ Μήνας πίεσης και άγχους σε οικονομικά θέματα κυρίως η νέα Σελήνη θα ευνοήσει συναντήσεις και η πανσέληνος θα σας κάνει να ανανεωθείτε. ” Τα αποτελέσματα δεν σας ικανοποιούν .Εγωισμός.”

Υδροχόος: ” ΣΚΥΛΟΣ “ Ερωτικούς και ανανεωμένους σας βρίσκει ο μήνας Μάιος. Η νέα Σελήνη θα σας φέρει νέο έρωτα στη ζωή σας. ” Προσέξτε άτομα στο κοινωνικό σας περιβάλλον.”

Ιχθύες: ” ΕΒΕΝΟΣ” Εκπλήξεις και ανατροπές στη καθημερινότητα σας .Αλλάζουν πρόσωπα καταστάσεις και συναισθήματα. Η νέα Σελήνη σας ανανεώνει. ” Στεναχώρια,άγχος ,λύπη.”