Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 από την Τράπουλα της Κατίνας

Κριός (ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ) : Ευκαιρίες και άνοδο θα υπάρξουν τον πρώτο μήνα του έτους. Ευχάριστες αλλαγές και χρήματα στην τσέπη σας,μετά τις 17 του μηνός.” Το γιαταγάνι σημαίνει κίνδυνος που καραδοκεί ,όμως καθαρίζει και τους δρόμους από τα αγκάθια”.

Ταύρος ( Tattaret) : Ξαφνικές εξελίξεις στα σχέδια σας. Στη νέα Σελήνη του Ιανουαρίου θα υπάρξει κάποιο φλερτ στη ζωή σας που θα φέρει αναστάτωση .Γενικά ο πρώτος μήνας του έτους θα σας κάνει ρομαντικούς. ” Να προσέχετε τις υπολογιστικές σχέσεις”.

Δίδυμοι ( ΔΙΑΜΑΝΤΙ) : Ο μήνας αρχίζει με οικονομικές σκοτούρες .Μετά τις 17 του μηνός θα υπάρξει βοήθεια και εύρεση λύσεων στα χρέη. ” Το διαμάντι λάμπει περισσότερο από όλες τις πέτρες.Απόκτηση αγαθών χρυσός,λεφτά.πλούτος”.

Καρκίνος ( SAAH): Τον πρώτο μήνα του χρόνου για εσάς τους Καρκίνους αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και περιορίζεται ο ελεύθερος χρόνος σας. Στη νέα Σελήνη βελτιώνεται η ερωτική σας ζωή.Προσοχή στις 31 του μηνός μην παρασυρθεί τε σε έξοδα. “Ευθύνες θα αναζητηθούν η θα δημιουργηθούν .Προσέξτε τις ίντριγκες και τις επιπολαιότητες”.

Λέων (ΓΡΑΜΜΑ): Έντονος μήνας ο Ιανουάριος για εσάς τα Λιοντάρια,σας βρίσκει σε πυρετώδους ρυθμούς δουλειάς. Θα υπάρξει δυσκολία στη συνεννόηση με τρίτους.Παρόλο αυτά ανοίγουν οι δρόμοι για νέα δουλειά η νέο χόμπι. ” Είδηση θα έχεις καλά νέα καλά μαντάτα. Το χαρτί σημαίνει μήνυμα με νέα από μακριά”.

Παρθένος ( ΣΜΑΡΓΑΔΙ) :Γεμάτους ενέργεια σας βρίσκει ο Ιανουάριος.Η Πανσέληνος στις 2 του μηνός σας φέρνει σε κρίση αυτογνωσίας και θα πάρετε αποφάσεις. Η ερωτική σας ζωή είναι ήρεμη ,ενώ μετά τις 17 του μηνός η νέα Σελήνη φέρνει μια νέα ερωτική πρόκληση στο δρόμο σας. ” Μεγάλη επιτυχία, τεράστια χαρά. Αξίωμα ,τιμές,δόξα,εξουσία.Επίσης φέρνει τη νίκη”.

Ζυγός (turan) : Ένταση και αρκετή δουλειά για εσάς τους Ζυγούς τον πρώτο μήνα του έτους. Οι τσέπες και τα πορτοφόλια σας αδειάζουν εύκολα μιας και τα έξοδα σας έχουν να κάνουν με εντυπωσιασμό. Προσέξτε τις εντάσεις σας 17 του μηνός με άτομα της οικογένειας. ” Νομοτέλεια ,ευσέβεια. Ένα πρόσωπο οικείο θα σε βοηθήσει σε νομικά ζητήματα”.

Σκορπιός (Dastar) : Με έντονους ρυθμούς ξεκινάει η νέα χρονιά.Η Πανσέληνος θα σας κάνει ρεαλιστές ενώ μετά τις 17 του μηνός θα υπάρξει άγχος και πίεση.” Ψυχραιμία θα χαρακτηρίσει τις κινήσεις σας.Να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα”.

Τοξότης ( ΝΕΙΛΟΣ) : Φέτος ξέρετε ακριβώς τι θέλετε.Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας . Η έκλειψη θα σας κάνει δημοφιλείς. ” Οι δουλειές σας θα πάνε καλά και θα αποδώσουν. Η καλή σπορά είναι γεγονός”.

Αιγόκερως ( ΑΝΘΗ): Ο ενθουσιασμός στην αρχή του μήνα φεύγει και θα πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Η Πανσέληνος στις 2 του  μηνός ίσως φέρει μια νέα σχέση ή συνεργασία. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν στις 31 του μηνός στην έκλειψη της Σελήνης. ” Ευτυχία,ελπίδα ,ομορφιά.Θα σας κυριεύσει ελπίδα και αισιοδοξία.Όλα θα πάνε καλά”.

Υδροχόος (ΣΥΝΝΕΦΑ) : Ένταση και αντιπαράθεση είναι για εσάς τους Υδροχόους το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Νιώθετε κουρασμένοι .Μετά τις 18 του μηνός όμως θα δώσετε προτεραιότητα στα συναισθηματικά σας και αυτό θα σας κάνει να ανακάμψετε .” Τα σύννεφα έχουν λευκό χρώμα,τότε ένας λαμπρός ήλιος μπορεί να τα σκορπίσει. Ένας απαλός βοριάς μπορεί να τα διώξει μακριά και ο ουρανός να βγει πάλι φωτεινός”.

Ιχθύς ( Urmiaa): Ερωτική ατμόσφαιρα και καλές προοπτικές για εσάς τους Ιχθύες στο ξεκίνημα του έτους. Αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας και οι φίλοι σας παροτρύνουν σε ευχάριστες εμπειρίες. ” Ορίζετε τη γαλήνη ,την ησυχία και τη τάξη. Η επιτυχία είναι σίγουρη με κόπο και σκληρή δουλειά”.