Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 6/03

Σήμερα Τρίτη 6/03

Κριός: Το ευχάριστο της ημέρας είναι ότι μπαίνουν χρήματα στην τσέπη σας. Το δύσκολο ότι ένα πρόσωπο κύρους σας  δημιουργεί άγχος στα επαγγελματικά διότι έχει μεγάλες απαιτήσεις. Η ψυχολογία σας είναι όμως αρκετά ανεβασμένη.

Ταύρος: Έχετε μεγάλη όρεξη για δουλειά και σήμερα στα επαγγελματικά πραγματικά  από το πρωί η τύχη σας χαμογελά. Πολύ ευχάριστες εξελίξεις με συνεργασίες που προβλέπονται πολύ σταθερές.

Δίδυμοι:Η ψυχολογία σας το πρωί είναι αρκετά καλή. Συζητήσεις που κάνετε για συνεργασίες έχουν θετικό πρόσημο. Γενικότερα στο χώρο εργασίας εμπνέετε σεβασμό στο πρόσωπο σας.

Καρκίνος: Αρκετοί από σας έχετε ξεκινήσει  διαδικασία να εμπλακείτε σε παράλληλη  σχέση γιατί εισπράττετε από το μόνιμο σύντροφο σκληρότητα. Σήμερα κάνετε τα πρώτα ραντεβού.

Λέων: Σήμερα προσπαθείτε θα έλεγα φιλότιμα να αφιερώσετε χρόνο σε άτομα της οικογένειας σας διότι τις προηγούμενες μέρες λόγω φόρτου τα παραμελήσατε.

Παρθένος: Είναι μια ευχάριστη μέρα στα ερωτικά θέματα με επικοινωνίες και συναντήσεις. Δίνετε όμως μεγάλη σημασία σε λεπτομέρειες που λέγονται και σας κυριεύει η ζήλια.

Ζυγός: Όσοι είστε γονείς θα πάρετε μεγάλη χαρά από παιδί σας. Όσοι είστε ερωτευμένοι  βρίσκετε την απόλυτη ανταπόκριση από το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

Σκορπιός: Η περιποίηση του εαυτού σας έχει σήμερα τα πρωτεία. Όλοι γνωρίζουμε ότι είστε και λίγο νάρκισσοι  για αυτό περιποιηθείτε συναισθηματικά και τον ερωτικό σας σύντροφο.

Τοξότης: Η οικονομική δυστοκία συνεχίζεται και σήμερα και αυτό σας βυθίζει σε τάσεις απομόνωσης. Αναζητάτε την παρέα των γονιών σας.

Αιγόκερως: Πολύ καλός σας φίλος , σας ενημερώνει για κάποια σεμινάρια πάνω σε επαγγελματικά θέματα και σας παροτρύνει να τα παρακολουθήσετε μαζί.

Υδροχόος: Αν και έχετε αρκετό τρέξιμο σήμερα και πίεση χρόνου κάτι που μισείτε απίστευτα, το αποτέλεσμα είναι αύξηση των οικονομικών σας εσόδων από τη δουλειά ή την επιχείρηση σας.

Ιχθύς: Προτάσεις για να παρευρεθείτε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και γιορτές έχετε από συγγενικά σας πρόσωπα άλλα και το σύντροφο σας.