Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3/10

Σήμερα Τρίτη 3/10

Κριός: Οι οικονομικές σας επιδιώξεις είναι σίγουρο ότι πραγματοποιούνται. Το ζητούμενο είναι, με ποιο κόστος. Εις βάρος της οικογένειάς σας και των αισθηματικών σας μήπως; Όπως και να ‘χει, εσείς ξέρετε καλύτερα.

Ταύρος: Επικοινωνείτε σε ένα καλό και ικανοποιητικό επίπεδο. Όλα τα δημιουργικά σας σχέδια έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν καθώς έχετε τον τρόπο να πείσετε, αλλά και να πεισθείτε.

Δίδυμοι: Ο,τι πείτε και ό,τι κάνετε στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σας, θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με τους δικούς σας, καθώς ο Κρόνος φρενάρει τη σαφήνειά σας.

Καρκίνος: Η εύνοια της Σελήνης από τους Ιχθείς, θα είναι μεγάλη, κι αν δεν ήταν ο Πλούτωνας αντιδιαμετρικά σας στον Αιγόκερω, θα λέγαμε ότι καλύτερη περίοδο δεν θα μπορούσατε να περνάτε, ερωτικά.

Λέων: Στον δεύτερο Ηλιακό σας οίκο, έχετε δυο πλανήτες, τον Άρη και την Αφροδίτη,  που από τη μία θα σας φέρνουν χρήματα, από την άλλη θα σας βάζουν στον πειρασμό να τα σπαταλάτε. Γι αυτό προσοχή.

Παρθένος: Σελήνη απέναντι, Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιό σας, τι άλλο να ζητήσει κανείς για να περάσει αξεπέραστες στιγμές με το ταίρι του, ή το αντικείμενο του πόθου του;

Ζυγός: Λεκτικές υπερβολές θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες με τους οικείους σας και όχι μόνο. Κάποιες συνεργασίες αναβάλλονται για αργότερα ενώ σχέδιά σας, αποδεικνύονται ανεφάρμοστα.

Σκορπιός: Ίσως η εύνοια της Σελήνης από τους Ιχθείς, να μην είναι αρκετή για να σας βγάλει από αυτό το τέλμα της γκρίνιας στο οποίο έχετε πέσει. Εδώ χρειάζεται προσπάθεια από εσάς και μόνο, και μάλιστα υπέρ – προσπάθεια.

Τοξότης: Φρένο βάζει ο Κρόνος στα σχέδιά σας, ενώ ίσως κινδυνεύουν τα όνειρά σας να γκρεμιστούν αν δεν κάνετε κάτι άμεσα και γρήγορα. Όσο πιο καίρια δράσετε τόσο το καλύτερο.

Αιγόκερως: Σαρωτικές αλλαγές στην καθεστηκυία τάξη του φιλικού σας περιβάλλοντος. Προτάσεις για ταξίδια στο εξωτερικό περνούν από ψιλό κόσκινο ενώ οι αισθηματικές σχέσεις γίνονται γνωστές και επίσημες.

Υδροχόος: Τελικά, σας πάει η ενδοσκόπηση. Αυτά που ανακαλύπτετε μέσα σας, θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τις εξωτερικές συνθήκες έτσι, ώστε να εξυπηρετούν πιο καλά τα σχέδια και τους σκοπούς σας.

Ιχθείς: Ο συναισθηματισμός σας ξεπερνά κάθε φαντασία. Όμως ο ονειρόκοσμός σας, κινδυνεύει να γκρεμιστεί καθώς έχετε την τάση να ενδίδετε σε κάθε πειρασμό που παρουσιάζεται μπροστά σας.