Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3/07

Σήμερα Τρίτη  3/07

Κριός: λίγο αναστατωμένη θα είναι η ψυχολογία σας σήμερα, με αποτέλεσμα να μην γίνεται αυτό που θέλετε, αλλά και να αντιλαμβάνεστε άλλα αντί άλλων. Κρατήστε την ψυχραιμία σας σε καταστάσεις που σας εκνευρίζουν.

Ταύρος: είναι πιθανό να εξαπατηθείτε από φίλους και γνωστούς, όχι επίτηδες αλλά από υπέρμετρο, δικό τους ενθουσιασμό, που μπορεί να παρασύρει και σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε καλά αυτά που σας προτείνουν.

Δίδυμος: αδικαιολόγητη παρερμηνεία του περιεχομένου των επαγγελματικών σας συζητήσεων θα σας εκνευρίσει και θα σας αποπροσανατολίσει από τους στόχους σας. Καλύτερα αφήστε τα δύσκολα, για άλλη μέρα.

Καρκίνος: η εξωτερική σας εμφάνιση θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο ως προς την «άνοδο» της ψυχολογίας σας. Να είστε προσεκτικοί στο τι ξοδεύετε γι αυτό και μην κάνετε υπερβολές.

Λέων: ίσως να μπείτε στον πειρασμό να κοιτάξετε τριγύρω, για ερωτικές ευκαιρίες, αλλά πριν προβείτε σε απάτη, καλό είναι να σκεφθείτε αν αυτό πραγματικά θέλετε, ή αν ρισκάρετε μια σταθερή σχέση.

Παρθένος: η Σελήνη αντιδιαμετρικά σας, θα σας κάνει πολύ ευαίσθητους στα προβλήματα των άλλων και θα δώσει ώθηση στα αισθηματικά σας σχέδια, αλλά και θα ενισχύσει τις συνεργασίες.

Ζυγός: αν δεν πάρετε την απόφαση να κοιτάξετε την υγεία σας, σύντομα θα σας ενοχλήσουν προβλήματα που ούτε καν υποψιαζόσασταν την ύπαρξή τους. Κάντε ένα γενικό τσεκ απ καλού κακού.

Σκορπιός: είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Τολμήστε. Ο κίνδυνος του ρίσκου είναι αρκετά περιορισμένος, άλλωστε εσείς δεν κάνετε βήμα αν δεν έχετε κάνει εξαντλητικό έλεγχο στις παραμέτρους και συνθήκες.

Τοξότης: καθώς αποκαλύπτονται οικογενειακά μυστικά, που για χρόνια συγκαλύπτονταν, βρίσκεστε στη δυσάρεστη θέση να χρειάζεται να πάρετε θέση. Συμβουλή μας: η ουδετερότητα δεν είναι η καλύτερη στάση.

Αιγόκερως: ίσως σας υποσχέθηκαν πολλά, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, και τώρα βρίσκεστε στη δυσάρεστη θέση να βρείτε εναλλακτικές. Η διάθεσή σας εμπεριέχει απογοήτευση. Με ηρεμία και ψύχραιμα όμως, θα βρείτε λύση.

Υδροχόος: ή που σας έχουν ξεφύγει σημαντικοί παράγοντες ως προς τα οικονομικά σας, ή οι ίδιες οι συνθήκες υπήρξαν απατηλές. Όπως και να ‘χει, αυτά που σκέφτεστε δεν μπορείτε να τα κάνετε.

Ιχθύς: είναι λίγο απατηλές οι ερωτικές συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθείτε να κάνετε ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα και θα πρέπει να προσέξετε πριν αποφασίσετε να ενδώσετε.