Προβλέψεις για σήμερα Μ.Τρίτη 3/04

Σήμερα Τρίτη 3/04

Κριός:  Το τετράγωνο Άρη ανάδρομου Ερμή  φέρνει σήμερα στην καλύτερη περίπτωση τσακωμούς στον επαγγελματικό χώρο. Όμως η μέρα έχει και πολύ ευχάριστο νέο από το μέτωπο των χρεών.

Ταύρος: Όσοι ταξιδεύετε σήμερα θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες όπως και όσοι ασχολείστε με εισαγωγές εμπόριο κλπ. Το κλίμα με το σύντροφο είναι υπέροχο.

Δίδυμοι:  Για τους αδέσμευτους, πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για σας μέσα από φιλικό κύκλο το αντιμετωπίζετε εχθρικά. Στον εργασιακό χώρο πολύ ευχάριστο κλίμα.

Καρκίνος: Ημέρα ακραίας έντασης στα επαγγελματικά και άγριοι τσακωμοί για τους δεσμευμένους με το σύντροφο. Όμως οι αδέσμευτοι ή όσοι έχετε παράλληλη σχέση ,ζείτε τον απόλυτο έρωτα.

Λέων: Όσο ευχάριστο είναι το κλίμα στο σπίτι , τόσο δυσάρεστο είναι στον εργασιακό χώρο. Όσοι έχετε υπαλλήλους σας απειλούν ακόμα και με δικαστήριο για αστείους λόγους.

Παρθένος: Σήμερα πρέπει να είστε ευέλικτοι  και να αφήσετε την τάση για ανάλυση στην άκρη. Πολλοί από σας θα ευχαριστηθείτε από τα λόγια του ερωτικού σας συντρόφου. Οι γονείς αναστατώνεστε από τη συμπεριφορά των παιδιών.

Ζυγός: Είναι γνωστό σε όλους η αγάπη σας για αρμονία και ομορφιά. Σήμερα προσπαθείτε να περιποιηθείτε όλα τα μέλη του οικογενειακού κύκλου και αυτό σας κάνει να νιώθετε υπέροχα. Ανταπόδοση αισθημάτων.

Σκορπιός: Πολλοί από σας θα πάρετε μια σημαντική ευχάριστη είδηση  που θα σας κάνει ευτυχής. Ούτε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με συνάδερφο δε μπορεί να σας χαλάσει το κέφι.

Τοξότης:  Αρκετοί Τοξότες θα έχετε δυσκολίες και καθυστερήσεις στην είσπραξη των δεδουλευμένων σας. Πολλοί επίσης θα έχετε τάσεις να αρνηθείτε προσκλήσεις σε κοινωνικά δρώμενα και κλείνεστε στον εαυτό σας και παραδόξως έτσι ηρεμείτε.

Αιγόκερως:  Η μέρα φέρνει δυσκολίες στο φιλικό  περιβάλλον. Υπάρχει σύγκρουση απόψεων και παράπονα προς τους φίλους ότι σας έχουν παραμελήσει.. Όμως η επικοινωνιακή σας δεινότητα σήμερα ωθεί τις καταστάσεις θετικά.

Υδροχόος: Σήμερα στον τομέα των οικονομικών οι εξελίξεις είναι ευχάριστες ειδικά  για τους ελεύθερους επαγγελματίες  που κλείνετε επικερδής συμφωνίες. Όσοι ταξιδεύετε να είστε πολύ προσεκτικοί.

Ιχθύς: Οι αδέσμευτοι έχετε πολύ ευχάριστες γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος  σε  κάποιο ταξίδι ή σε μια γιορτή .Κάποιοι θα λογοφέρναμε με φίλο για οικονομική διαφορά.