Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 29/8

Σήμερα Τρίτη 29/8

Κριός: καινοτόμες ιδέες, νέα ξεκινήματα, καινούρια σχέδια, αλλά και ολοκλήρωση των πλάνων σας, σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Φροντίστε να μην αφήσετε κανέναν δικό σας άνθρωπο παραπονεμένο.

Ταύρος: να είστε προσεκτικοί σε θέματα μολύνσεων και ιώσεων. Μην αμελείτε την υγεία σας. Να προσέχετε τη διατροφή σας έχοντας στο μυαλό σας ότι «ουκ εν τω πολλώ το ευ», και μην αφήνετε προβλήματα άλυτα στη δουλειά.

Δίδυμοι: όποια κι αν είναι τα προβλήματά σας, φροντίστε να τα επιλύσετε με σύνεση, πνεύμα συνεργασίας και καλή διάθεση. Η διαλλακτικότητα και ο διάλογος θα φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος: με αυξημένη λίμπιντο σας βρίσκει η μέρα και αυτό είναι καλό τόσο για τη σχέση σας, όσο και για όσους είστε ελεύθεροι και αναζητάτε σύντροφο, καθώς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ.

Λέων: νιώθετε εγκλωβισμένοι από πολλά γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, τόσο στο οικείο όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Έχετε τάσεις φυγής, αλλά καλύτερα να ησυχάσετε και να αφήσετε τη μέρα να περάσει.

Παρθένος: επαγγελματική καταξίωση καθώς οι ιδέες σας αναγνωρίζονται και εφαρμόζονται, τόσο από τους ανώτερους, αλλά και οι συνεργάτες δεν μπορούν να μην σας αξιολογήσουν το ίδιο. Τα οικονομικά σας είναι σε άνοδο.

Ζυγός: διασκέδαση και φίλοι και ωραίες παρέες, και όμορφες στιγμές και τι άλλο να ζητήσει κανείς απ’ τη ζωή του; Ωστόσο να αποφύγετε τις υπερβολές, τόσο στο φαγητό όσο και στο ποτό.

Σκορπιός: σήμερα θα είστε η προσωποποίηση της εσωστρέφειας, δεν σας παίρνει κουβέντα άνθρωπος. Πριν σας παρεξηγήσουν καλύτερα να προσπαθήσετε να πλησιάσετε εσείς τους δικούς σας ανθρώπους με αγάπη και εμπιστοσύνη.

Τοξότης: συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, μετά από μακρόχρονη σκέψη. Η λήψη αποφάσεων παρ’ όλο που γίνεται με ευαισθησία, ωστόσο έχει μια φοβερά, έντονη δόση λογικής. Σε δυο μέρες τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Αιγόκερως: τα οικονομικά και επαγγελματικά, μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο, πιο αποδοτικό, πιο εποικοδομητικό, πιο προσοδοφόρο. Σχέδια προωθούνται, κινήσεις βρίσκουν αποδοχή ενώ οι συνεργασίες αποδίδουν τα μέγιστα σε ελάχιστο χρόνο. Ξέρετε εσείς κανέναν δρόμο προς την επιτυχία καλύτερο απ’ αυτόν;

Υδροχόος: ό,τι λέτε και ό,τι κάνετε, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σας. Στο πιο οικείο περιβάλλον σας, γίνεστε καυστικοί άνευ λόγου, στην προσπάθειά σας να επικρίνετε τους δικούς σας ανθρώπους για τα λάθη τους.

Ιχθείς: επειδή κλείνεστε στο σπίτι και δεν δέχεστε να δείτε κανέναν, νομίζετε ότι είστε προστατευμένοι από κακοτοπιές; Επειδή έχετε δημιουργήσει το μικρό δικό σας κόσμο πιστεύετε ότι δεν είναι δυνατό να σας πλησιάσει τίποτα; Το ότι η πραγματική ζωή, τρέχει και σας προσπερνά το έχετε σκεφτεί καθόλου;