Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 29/05

Σήμερα Τρίτη 29/05

Κριός: αν χρειάζεται να θυσιάσετε την ξεκούραση σας για να ξεκουραστούν οι άλλοι, θα έχετε πρόβλημα. Σήμερα ίσως να δυσκολευτείτε να κοιμηθείτε και να έχετε έναν εκνευρισμό που δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε από πού προέρχεται. Επιτρέπεται να αποστασιοποιηθείτε προκειμένου να ξεκουραστείτε.

Ταύρος: στον καθημερινό σας αγώνα για την εδραίωση της ισχύος και του  στάτους σας, θα βρείτε και εμπόδια αλλά και απολαβές. Όμως, αν υιοθετήσετε τη νοοτροπία του τύπου «εγώ ή οι άλλοι», τα προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι μεγάλα και δυσεπίλυτα.

Δίδυμος: νιώθετε ότι βαδίζετε πάνω σε λεπτό πάγο και ανά πάσα στιγμή αυτός θα σπάσει και σεις να πέσετε στο νερό. Πρέπει να προγραμματίζετε το κάθε σας βήμα, πρέπει να βρίσκεστε δέκα βήματα μπροστά για να προλάβετε τα απρόοπτα. Αυτό συμβαίνει γιατί βρίσκεστε σε περίοδο αλλαγών, στις οποίες αν δεν προσαρμοστείτε γρήγορα, θα προβληματιστείτε έντονα.

Καρκίνος: θα είναι οι εμπνεύσεις και η φαντασία σας, αυτά που θα σας επιτρέψουν να δείτε τη σχέση σας κάτω από ένα πρίσμα, που ποτέ ξανά δεν είχατε δει. Αυτό θα σας διώξει τις αμφιβολίες, τις ανασφάλειες και θα σας επιτρέψει, να επιτρέψετε στη σχέση σας να ανθίσει.

Λέων: αυτό το διάστημα, θα φαίνεστε σαν να έχετε αλλάξει πρόσωπο. Σαν να έχει γίνει μια μεγάλη ανανέωση επάνω σας που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Μάλιστα, μπορεί να θυμηθείτε τις ιδιότητές σας σαν Λιοντάρι και να αρχίσετε να υπερηφανεύεστε για τα κατορθώματά σας.

Παρθένος: η αναλυτική σας ικανότητα και η ορθή παρατήρηση των καταστάσεων είναι αυτό που θα σας βγάλει από πολλά αδιέξοδα αυτό το διάστημα. χρησιμοποιείστε την έμφυτη ικανότητά σας να αναλύετε, για να καταλάβετε τι «παίζεται» γύρω σας και να αποφύγετε παγίδες.

Ζυγός: από όλα αυτά που σκέφτεστε και θέλετε, αυτά που θα πραγματοποιηθούν θα είναι εκείνα, που επιθυμείτε με όλο σας το είναι. Οι επαγγελματικές σας ιδέες θα είναι εύκολα αποδεκτές, αλλά και αυτά που ζητάτε απ’ τη ζωή, θα γίνουν πραγματικότητα.

Σκορπιός: ένα αίσθημα αποδοχής από τους άλλους, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση, και θα σας κάνει να «πετάξετε» απ’ τη χαρά σας. Κι εσείς για να ανταποδώσετε το καλό, θα κάνετε το ίδιο γι αυτούς που η ζωή έχει περιθωριοποιήσει και απομακρύνει, για πολλούς και διάφορους λόγους

Τοξότης: είναι μία από τις στιγμές της ζωής σας, που νιώθετε ότι τα πράγματα για σας και την οικογένειά σας δεν είναι ασφαλή. Τα γεγονότα, θα σας οδηγήσουν να βάλετε τα θέματα επί τάπητος, κι αν χρειαστεί να «χειρουργήσετε», μια για πάντα, τα κακώς κείμενα.

Αιγόκερως: να μην διστάσετε να δείξετε αγάπη και συναισθήματα, ειδικά σ’ αυτούς που αγαπάτε, προκειμένου να έχετε και σεις τις δικές σας απολαβές. Κάποιες φορές το παιχνίδι, δεν δείχνει «ελαφρότητα», αλλά είναι ένας τρόπος να έρθει κανείς πιο κοντά σ’ αυτούς που αγαπά.

Υδροχόος: οι καλύτερες ποιότητες σας γίνονται αποδεκτές αλλά και αρεστές από όλους όσους έρχεστε σε επαφή. Διαπιστώνετε ότι όταν ακολουθείτε το μονοπάτι της αλήθειας, το σύμπαν, είναι υποστηρικτικό και ευσπλαχνικό προς εσάς.

Ιχθύς: βρίσκεστε στο δρόμο του ξεκαθαρίσματος και θα πρέπει να παραμείνετε εκεί, παρ’ όλα όσα αρνητικά συμβαίνουν γύρω σας. Ο δρόμος της «φώτισης» είναι δύσκολος, το ξέρατε αυτό πάντα. Να κρατάτε μικρό καλάθι σε ό,τι έχει να κάνει με τις υποσχέσεις υποστήριξης που παίρνετε από τους άλλους.