Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28/11

Σήμερα Τρίτη 28/11

ΚΡΙΟΣ: Έντονη εσωστρέφεια και απογοήτευση επικρατούν έως αργά το απόγευμα. Κάποιες κουβέντες του συντρόφου σας πληγώνουν πολύ και αναζητάτε την απομόνωση. Μηδενική όρεξη για δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι μια αρνητική μέρα στα επαγγελματικά σας σε παραγωγικό  επίπεδο με αρκετές δυσχέρειες ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Επίσης κάποιοι που τολμούν φλερτ σε επαγγελματικό χώρο , παίρνουν μεγάλη απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετοί σήμερα θα υποστείτε μια ταπείνωση από ανωτέρους στον επαγγελματικό στίβο. Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου κινδυνεύουν  ακόμα και με απόλυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια λόγια του ερωτικού σας συντρόφου σας φέρνουν σε κατάσταση απελπισίας. Συγγενικό σας πρόσωπο σας στηρίζει ψυχολογικά και σας συμβουλεύει με θετικό και σοβαρό τρόπο.

ΛΕΩΝ: Πολλοί Λέοντες σήμερα πιέζονται ασφυκτικά από τους πιστωτές τους. Κάποιοι απογοητεύονται από τη σκληρότητα του ερωτικού τους συντρόφου. Δυσκολίες και με τα παιδιά για τους γονείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλη απογοήτευση από τον οικογενειακό χώρο σήμερα και η μέρα είναι υπερβολικά κουραστική. Ο σύντροφος σας  με τη συμπεριφορά του είναι ανεπιθύμητος .

ΖΥΓΟΣ: Σε συζητήσεις που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο γίνονται παρεξηγήσεις που σας χαλούν τη διάθεση. Αρκετοί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα οχήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παράπονα σας εκφράζει σήμερα ο ερωτικός σας σύντροφος ότι δεν είστε συναισθηματικά δοτικός. Όσοι είστε γονείς θα προβληματιστείτε με οικονομικό θέμα που αφορά τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετές δυσκολίες και αναποδιές έχετε σήμερα σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Επίσης καλό είναι σήμερα να μην πάρετε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις διότι έχετε λανθασμένη κρίση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μετακινήσεις σας σήμερα θα έχουν καθυστερήσεις και δυσχέρειες. Επίσης προσέξτε να μη δημιουργηθεί παρεξήγηση σε επικοινωνία με φιλικό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τρίγωνο Αφροδίτης Σελήνης σας χαρίζει καλές εξελίξεις στα οικονομικά και καλή ψυχολογία. Αργά το απόγευμα αναγκάζεστε να δανείσετε χρήματα σε φιλικό σας πρόσωπο που έχει μεγάλο πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ: Δεν είστε καθόλου ευχαριστημένοι με την πορεία των επαγγελματικών  σας  σήμερα .. Οι δυσκολίες είναι πολλές και με επιμονή και υπομονή τις λύνετε.