Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 27 /02

Σήμερα Τρίτη 27/02

Κριός: ευνοείται σήμερα η ομαδικότητα και η συνεργασίες, μια και τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Οι προοπτικές για ρομαντικές καταστάσεις και σχέσεις είναι επίσης πάρα πολύ καλές.

Ταύρος: διαπροσωπικές επαφές έρχονται στο προσκήνιο ενώ ευνοούνται οι ανανεώσεις σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε φιλικό επίπεδο. Η δουλειά καλά κρατεί.

Δίδυμοι: θα κάνετε ότι περνά απ’ το χέρι σας, για να αναζωπυρώσετε το πάθος που πιστεύετε ότι έχει χαθεί από τις προσωπικές σας σχέσεις και σίγουρα θα τα καταφέρετε.

Καρκίνος: το ταίρι σας θα αποφασίσει να σας προσεγγίσει λίγο περισσότερο θερμά αυτή τη φορά κάτι που θα σας αναγκάσει να ανταποκριθείτε με την ίδια θέρμη.

Λέων: θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικά βήματα ως προς την επίλυση των άσχημων καταστάσεων που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στις προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος: και αφού καταφέρατε να σταθεροποιήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, ήρθε η ώρα να αναθερμάνετε τις φιλίες σας αλλά και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Ζυγός: μην επιτρέπετε σε πρόσωπα, είτε του περιβάλλοντός σας, είτε του ευρύτερου, να επηρεάζουν τις αποφάσεις σας, για όποιον τομέα κι αν αυτές πρέπει να ληφθούν.

Σκορπιός: αναζωπύρωση του πάθους στις ερωτικές σας σχέσεις θα σας δώσουν χαρά, ενθουσιασμό και δύναμη να φέρετε εις πέρας τις δυσκολίες της ημέρας, και όχι μόνο.

Τοξότης: προκειμένου να διατηρήσετε την καλή ισορροπία στις σχέσεις σας, θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους διαπληκτισμό, διαφωνίες, ακόμα και μια απλή αντιπαράθεση.

Αιγόκερως: είστε εντελώς μόνοι σήμερα, και οι αποφάσεις σας θα πρέπει να μην εμπεριέχουν ρίσκο. Οι συνεργάτες σας δεν φαίνονται και πολύ πρόθυμοι να συνεργαστούν.

Υδροχόος: αν και υπάρχει αρκετός φόρτος εργασίας, εσείς δεν θα πρέπει να παραμελήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδάλλως, θα υποστείτε στο άμεσο μέλλον, τις συνέπειες.

Ιχθύες: εμπιστευθείτε την τύχη σας, μια και σήμερα είναι με το μέρος σας, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Υιοθετήστε μια πιο χαρούμενη στάση ζωής και όλα θα γίνουν καλύτερα.