Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22/8

Σήμερα Τρίτη 22/8

Κριός: συσσωρευμένη σεξουαλική ενέργεια, ψάχνει να εκτονωθεί, όπου θεωρεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Αν γι αυτό, χρειάζεται να ρισκάρετε σχέσεις που αξίζουν, καλύτερα να μην το κάνετε.

Ταύρος: θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν σε θεσμοθετημένες αξίες, όπως η θρησκεία, οι νόμοι, το κράτος. Οι συζητήσεις σας θα περιστραφούν γύρω από εκεί. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και ένα ταξίδι, ίσως για λόγους επιμόρφωσης.

Δίδυμοι: συντρέχουν πολλοί λόγοι ώστε να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι ιδέες σας βρίσκουν απήχηση αλλά και πρακτική εφαρμογή. Η αναγνώριση και η καταξίωση, σας ανήκουν. Μπράβο σας!

Καρκίνος: ενώ θέλετε, έχετε διάθεση να περάσετε καλά όσο και κάτι γίνεται και σας βγάζει εκτός προγράμματος. Το τι φταίει δεν θα το βρείτε τώρα. Εσείς απλά προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να μην χρεώνετε τους άλλους για τα δικά σας νεύρα.

Λέων: έχει συσσωρευθεί μέσα σας, όλη η ενέργεια που σας δίνει ο Άρης στο ζώδιό σας. Και αντί να την στρέφετε προς τα έξω ώστε να εκτονωθεί, εσείς την αφήνετε να αναστατώνει τα εσώψυχά σας. Αν συνεχίσετε έτσι, θα κάνετε πλούσιους τους νευρολόγους.

Παρθένος: οι συναναστροφές σας θα είναι πιο συναισθηματικές και λιγότερο λεπτολογημένες. Οι κινήσεις σας θα είναι ακριβείας, αλλά πιο θερμές. Οι επαφές σας, θα γίνουν με πιο ζεστό τρόπο και λιγότερο λογοκριμένες. Τελικά σας κάνει καλό η Σελήνη όταν έρχεται στο ζώδιό σας ε;

Ζυγός: μην επαναπαύεστε επειδή τα έσοδα είναι αυξημένα και μην κάνετε άσκοπα έξοδα, γιατί ξαφνικά – μην ξεχνάτε τον Ουρανό που καραδοκεί απέναντί σας – μπορεί η περίοδος να γίνει «ισχνών αγελάδων» και τότε θα εύχεστε να είχατε κάνει καλύτερη διαχείριση.

Σκορπιός: θέματα περιουσιακά και συναλλαγές με τους εγγύτερους συγγενείς σας, θα σας κρατήσουν σε ένταση, την οποία όμως επουδενί δεν πρέπει να εκτονώσετε στους δικούς σας ανθρώπους.

Τοξότης: θέλετε να αλλάξετε περιβάλλον, δεν σας χωράει ο τόπος, όπως επίσης και προβλήματα με το σπίτι, που σας αναγκάζουν να σκέφτεστε μετακόμιση. Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Υπομονή.

Αιγόκερως: οι αλλαγές που φέρνει ο Πλούτωνας, περιλαμβάνουν και τα αισθηματικά σας και είναι καλές, μια και αποφασίζετε επιτέλους να βάλετε περισσότερο συναίσθημα στα αισθηματικά σας, κάτι που θα αρέσει στο ταίρι σας, πολύ.

Υδροχόος: προβληματάκια, ως επί το πλείστον νευροφυτικής προελεύσεως, όπως ταχυκαρδίες, αυξημένη αρτηριακή πίεση, αλλά και μια γενικότερη έξαψη, που θα πρέπει να εκτονωθεί με κάποιον τρόπο. Καλό θα ήταν να δείτε και έναν ειδικό επί του θέματος.

Ιχθείς: ρομαντικοί όσο ποτέ άλλοτε. Συναισθηματικοί όσο δεν παίρνει. Στις σχέσεις σας, είτε φιλικές, είτε ερωτικές θα «διαπρέψετε». Ωστόσο μην υπερβάλλετε σε ό,τι κάνετε, και μην δίνετε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται.