Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22/05


Σήμερα Τρίτη 22/05

Κριός: Αυξημένες οι απαιτήσεις, αυξημένη η πίεση της δουλειάς, αυξημένοι και οι παλμοί, σε άνοδο οι κεφαλαλγίες, λόγω πίεσης και άγχους. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και όσο είναι εφικτό, να προσέχετε τη διατροφή σας.

Ταύρος: Σίγουρα η ζωή σας έχει αναστατωθεί, κυρίως εσείς που γεννηθήκατε στις πρώτες μοίρες του ζωδίου, απ’ την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιό σας, ωστόσο, η δημιουργική διάθεση δεν σας λείπει, ούτε και οι νέοι έρωτες. Γι αυτό, απολαύστε αυτά που αξίζουν.

Δίδυμος: Υπάρχουν κρυμμένα μυστικά, στον οικογενειακό σας χώρο, που δεν γνωρίζατε. Η αποκάλυψή τους μπορεί να σας σοκάρει, ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με το περιεχόμενό τους. Άτομα του περιβάλλοντός σας μπορεί να απομακρυνθούν, για ευνόητους λόγους

Καρκίνος: Είτε ετοιμάζεστε για ταξίδι, είτε έχετε έρθει από ταξίδι και τώρα απολαμβάνετε την παρέα των ανθρώπων, στον τόπο προορισμού σας. Αν έχετε επιστρέψει στο πατρικό σας σίγουρα περνάτε τέλεια. Οι επικοινωνίες σας, γίνονται με συναισθηματικό τρόπο και αυτό σας δίνει χαρά.

Λέων: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, σας έχει επηρεάσει αρκετά, ιδίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Μαζί με τη Σελήνη στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο, τα πράγματα ίσως να μην είναι και τόσο καλά για σας, αφού η ψυχολογία σας είναι ένα με το έδαφος. Αν είστε υπομονετικοί, όλα θα γίνουν καλύτερα.

Παρθένος: Ξεχειλίζετε από συναισθήματα, αισθάνεστε ότι η άνοιξη εισχωρεί μέσα σας και σας γεμίζει αισιοδοξία και χαρούμενα συναισθήματα. Η Σελήνη μπορεί να σας φέρει αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέες γνωριμίες που «σκάνε μύτη», ξαφνικά κι απ’ το πουθενά.

Ζυγός: Μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας οδηγήσουν στο να χρεώσετε αυτούς που δεν φταίνε για δικά σας λάθη. Επειδή δεν αισθάνεστε εσείς καλά, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρεώνετε τους άλλους. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση, θα σας κάνει καλό.

Σκορπιός: Ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σας, ανασύρει, ό,τι είχατε θαμμένο και ξεχασμένο για καιρό, απαιτώντας να δώσετε οριστικές λύσεις. Να θυμάστε ότι οι φίλοι και οι αγαπημένοι, είναι πρόσωπα εμπιστοσύνης και μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθειά τους.

Τοξότης: Η αναγνώριση και επιβράβευση των επαγγελματικών σας προσόντων, έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική σας άνοδο. Ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι, ενώ η θεά Τύχη, για μια ακόμα φορά είναι στο πλευρό σας. Μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως: Ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι, που πρόκειται να σας αλλάξει τη ζωή, καλυτερεύοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζείτε. Επιμορφωτικοί οι λόγοι της μετακίνησής σας, είτε απλά επαγγελματικοί, θα αλλάξει ωστόσο, το σκηνικό της καθημερινότητάς σας προς το καλύτερο αν και θα πάρει χρόνο

Υδροχόος: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, έχει επηρεάσει και εσάς αρκετά, αλλάζοντας το σκηνικό, στα ερωτικά σας. Τώρα, θα αποφασίσετε να διακόψετε σχέσεις που σας πιέζουν, να αποποιηθείτε αγάπες που δεν αξίζει πια να έχετε κοντά σας και γενικά, να κάνετε ένα μεγάλο εσωτερικό «χειρουργείο», στον εαυτό σας.

Ιχθύς: Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο. Θα ανακαλύψετε ότι οι λεπτομέρειες που σας έχουν διαφύγει κατά καιρούς, κάνουν τελικά, τη διαφορά και θα μπείτε στη διαδικασία να επιλύσετε ζητήματα που θεωρούσατε ασήμαντα. Μόνο έτσι όμως, θα εξασφαλίσετε την επιτυχία.