Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20/03

Σήμερα Τρίτη 20/03

Κριός: Συζητήσεις σήμερα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, για το μέλλον της σχέσης σας, θα σας ανακουφίσουν και θα σας καθησυχάσουν. Οι ανασφάλειες φεύγουν και η διασκέδαση θα είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο  της ημέρας. Οργανώστε τον τρόπο που θέλετε να περάσατε καλά με φίλους η με τον σύντροφό σας.

Ταύρος: Αποδείξεις αγάπης σήμερα για εσάς τους ταύρους, από τα αγαπημένα σας άτομα, θα σας φτιάξουν την διάθεση. Επαγγελματικά τα πράγματα εξελίσσονται όπως τα θέλετε και τα σχέδιά σας για άνοδο έχουν μπει πια στον δρόμο που τους. Καλή ημέρα για ευχάριστες συναντήσεις με φίλους.

Δίδυμοι: Οι οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ημερών αρχίζουν να φεύγουν. Με λίγη υπομονή όλα θα μπουν στον δρόμο τους. Το ταίρι σας έχει την ανάγκη να βρίσκεστε στο πλάι του και θα το απαιτήσει με τρόπο. Μια έκπληξη θα περιμένει κάποιους από εσάς από αγαπημένα φιλικά άτομα.

Καρκίνος:  Έχετε μια ανησυχία για το επαγγελματικό σας μέλλον που δεν έχει βάση και λογική. Η συνέπειά σας και η εργατικότητά σας έχει φανεί και δεν σας κουνάει κανείς από την θέση σας. Αισθηματικά σύντομα θα διαπιστώσετε ότι τα άτομα που είναι δίπλα σας είναι σταθερά στην ζωή σας.

Λέων: Η υπεροψία που δείξατε προς τους συνεργάτες σας, είναι η αιτία για το  τεταμένο κλίμα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Στο χέρι σας είναι να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους . Εντάσεις σήμερα και στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι συζητήσεις θα σας κουράσουν αν δεν κατεβάσετε τους τόνους σας.

Παρθένος: Όλα εξελίσσονται καλά για εσάς και φαίνεται ότι επηρεάζεστε από την γνώμη των άλλων, που καθορίζουν την ψυχική σας κατάσταση. Τα αγαπημένα σας άτομα περιμένουν την δική σας αποδοχή και συμπαράσταση αυτή την ημέρα και καλά θα είναι να τους αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο.

 Ζυγός:  Μία πρόταση από για διασκέδαση η εκδρομή, θα σας ενθουσιάσει σήμερα. Θα βρείτε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να έρθετε κοντά με το ταίρι σας. Όσοι ζυγοί είναι ακόμα μόνοι τους , μπορεί σήμερα μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

Σκορπιός: Τα λόγια κάποιου φιλικού σας προσώπου, μπορεί σήμερα να σας προβληματίσουν ή να σας στενοχωρήσουν. Δεν αξίζει να ασχολείστε με κακοπροαίρετα άτομα και καλό θα ήταν να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα μέσα στον κύκλο σας και να αφήσετε όσους πραγματικά σας αξίζουν.

Τοξότης: Η καταξίωση που περιμένετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, δεν θα αργήσει και αυτό πια είναι ολοφάνερο. Εκεί που χρίζεται μια ανανέωση, είναι στην αισθηματική σας ζωή που κοντεύει να βαλτώσει αν δεν κάνετε κάτι σύντομα. Καλή ημέρα και για τους τοξότες που είναι μόνοι τους, οι νέες γνωριμίες είναι πολλά υποσχόμενες σήμερα.

Αιγόκερως: Σήμερα είσαστε κακοδιάθετοι, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η αισθηματική σας σχέση. Η κατανόηση φαίνεται να έχει εξαντληθεί από τον σύντροφο και καλά θα κάνετε σήμερα μα μην φτάσετε  σε ακρότητες, που δεν θα μπορέσετε να τις καλύψετε αργότερα.

Υδροχόος: Προσπαθήστε να χειριστείτε λίγο καλλίτερα τα οικονομικά σας σήμερα, πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ναι, είναι τα έξοδα αυξημένα αλλά με λίγη προσοχή θα τα καταφέρετε. Αφιερώστε σήμερα χρόνο στον εαυτό σας , και ξεκουράστε το μυαλό σας και το κορμί σας που τελευταία το έχετε καταπονήσει.

Ιχθύς: Έχετε μία τάση απομόνωσης και σήμερα, θα ακούσετε πολλά παράπονα από τους φίλους και τον σύντροφό σας, ότι τους παραμελείτε. Εξηγήστε τους, ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί και ότι θα κάνετε ότι μπορείτε για να βρείτε χρόνο και για εκείνους.