Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19/06

Σήμερα Τρίτη  19/06

Κριός: Ευχάριστο νέο για την ακίνητη περιουσία σας σε θέμα που αφορά οφειλές. Δώστε μεγάλη προσοχή σε θέματα υγείας και δώστε σημασία αν συμβεί κάτι.

Ταύρος: Μια πολυπόθητη συνάντηση με πρόσωπο που θέλετε να συνάψετε σχέση πραγματοποιείται  και σας γεμίζει χαρά.

Δίδυμος: Το μυαλό σας σήμερα είναι στα επαγγελματικά σας και είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας παρόλο που είστε φιλόδοξοι.

Καρκίνος:  Οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου που είχατε διακόψει σχέσεις με γονείς σας, σας προσφέρεται σήμερα η ευκαιρία να έρθετε και πάλι κοντά.

Λέων: Τα πολλά έξοδα που έχετε σήμερα σας προκαλούν ζαλάδα . Ευτυχώς έχετε βάλει βάσεις  για αυξημένα έσοδα τις επόμενες μέρες.

Παρθένος: Θέματα συντροφικότητας και πάλι στο προσκήνιο. Όσοι έχετε ξεκινήσει πρόσφατα σχέση , προβληματίζεστε από τα υπερβολικά λόγια του συντρόφου. Κρατάτε αμυντική στάση.

Ζυγός: Σήμερα είστε παράδειγμα προς μίμηση. Στην εργασία σας είστε πολύ πειθαρχημένοι ,τα πάτε εξαιρετικά και βοηθάτε και τους γύρω σας. Πολλές επικοινωνίες.

Σκορπιός: Κάποιοι από σας σήμερα έχετε μεγάλη επιτυχία σε νομικό θέμα. Οι περισσότεροι μένετε ικανοποιημένοι με τα λόγια του συντρόφου σας.

Τοξότης: Αποφύγετε σήμερα να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες στα επαγγελματικά γιατί κρύβουν μεγάλες παγίδες. Απογοήτευση από τη μητέρα σας.

Αιγόκερως: Αιγόκεροι που έχε έρθει σε απόσταση με τον ερωτικό σας σύντροφο , σήμερα κάνετε επιτυχημένη προσπάθεια επικοινωνίας.

Υδροχόος: Η μέρα έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια κλείνετε μια πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία  και από την άλλη απογοητεύεστε από ένα κληρονομικό θέμα.

Ιχθύς: Οι Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου δεν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας και κάποιοι σκέφτεστε να χωρίσετε. Ίσως είναι μια άσχημη μέρα.