Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17/10

Σήμερα Τρίτη 17/10

ΚΡΙΟΣ: Έως το μεσημέρι ο υπερβολικός φόρτος στα εργασιακά ,σας δημιουργεί δυσφορία και εκνευρισμό , όμως ολοκληρώνετε το έργο σας επιτυχώς. Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις που ομαλοποιούν σχέσεις μεταξύ του συντρόφου άλλα και συνεργατών σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κτητικότατη συμπεριφορά σας  και το ανεξέλεγκτο πάθος γίνεται αιτία σύγκρουσης με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ευτυχώς αντιλαμβάνεστε το λάθος σας και η ατμόσφαιρα βραδινές ώρες γίνεται ρομαντική και χαρούμενη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο , πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να μη συγκρουστείτε με πρόσωπα του οικογενειακού κύκλου. Η μέρα προσφέρεται σε ερωτικό επίπεδο για γνωριμίες με άτομα μεγαλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Δώστε περισσότερη προσοχή στη διατύπωση αυτών που λέτε γιατί κάποιοι  θα σας κατηγορήσουν για σκληρότητα και η πιθανότητα τσακωμού με γείτονες ή αδέρφια είναι μεγάλη. Επιτυχίες σε δράσεις που αφορούν το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ: Συναισθηματικά φορτισμένοι είστε έως το μεσημέρι διότι ενώ κάνετε πολύ επιδέξιους χειρισμούς στην οικονομική διαχείριση , το πρόγραμμα σας έχει απόκλιση.  Σε ρεαλιστικό επίπεδο όμως ακόμη και για έναν Λέοντα δεν υπάρχει τελειότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Άρης στο ζώδιο σας δίνει ενεργητικότητα και κέφι για δράση , άλλα η Σελήνη  σας κάνει υπερβολικά συναισθηματικούς  και αντιδράτε επιθετικά όταν κάτι δε γίνεται όπως το θέλετε και οι άλλοι να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας. Από το βράδυ και μετά ισορροπείτε .

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται  όταν σας συμβαίνουν ατυχίες καθημερινότητας να απομονώνεστε. Επίσης σενάρια τάχα παρασκηνιακών δράσεων του συντρόφου σας βγάλτε τα από το μυαλό σας διότι δεν ισχύουν .Από το απόγευμα και μετά γίνεστε ομιλητικοί και αισιόδοξοι όπως σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν έχει ούτε βδομάδα που ο Δίας εισήλθε στο ζώδιο σας  και το μυαλό σας έχει πάρει φωτιά! Ο Ερμής στο Σκορπιό αυξάνει την επικοινωνιακή σας ικανότητα και με τη Σελήνη στη Παρθένο η κοινωνικές σας επαφές πολλαπλασιάζονται με στόχο βέβαια φιλόδοξα μελλοντικά σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Η μέρα ξεκινά  με αρκετές αντιξοότητες στα επαγγελματικά σας. Ο ζήλος και το πείσμα που επιδεικνύετε  στέφουν με επιτυχία τις προσπάθειες σας. Και ενώ έχετε τάσεις ενδοσκόπησης , φιλικά σας πρόσωπα σας καλούν σε ευχάριστη συντροφιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:  Αρκετά έντονες συζητήσεις με σύντροφο άλλα και συνεργάτες κάνετε σήμερα οι οποίες κλείνουν θετικά για σας. Πολλοί παίρνετε ευχάριστο νέο από νομική υπόθεση ή από το εξωτερικό. Επαγγελματικά αν και όλα κυλούν ομαλά να επαγρυπνείτε για ξαφνικές αντιξοότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με τις συναισθηματικές ανασφάλειες του συντρόφου σας. Επίσης κάνετε αρκετά έξοδα που δεν υπολογίζατε. Ευτυχώς παίρνετε και ανέλπιστα  χρήματα. Έχετε και ένα πολύ ευχάριστο επαγγελματικό νέο.

ΙΧΘΥΣ:  Έντονο συναίσθημα και παρορμητική συμπεριφορά  έχετε σήμερα.  Αυτό δημιουργεί εντάσεις με το σύντροφο σας ευτυχώς μικρής διάρκειας. Από το απόγευμα και μετά αρκετοί από σας θα έχετε έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.