Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7/03

Σήμερα Τετάρτη 7/03

Κριός: Με τη Σελήνη πάνω στο Δια στο Σκορπιό  ετοιμαστείτε φίλοι Κριοί να ζήσετε την πιο καυτή σεξουαλικά ημέρα της χρονιάς. Απολαύστε το.

Ταύρος: Χαράς Ευαγγέλια για τους αδέσμευτους ! Σπάνιας ομορφιάς και επιπέδου πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή σας. Συζητήσεις μαζί του σε ευχάριστο κλίμα.

Δίδυμοι: Είναι μια μέρα διαφορετική από τις άλλες που ζήσατε τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια. Η εξαιρετική επαγγελματική σας απόδοση δικαιώνεται από τους ανωτέρους σας και παίρνετε προαγωγή με οικονομικά οφέλη.

Καρκίνος: Βαθιές σκέψεις κάνετε σήμερα για την ποιότητα της σχέσης σας. Η κυκλοθυμική σας διάθεση δεν σας αφήνει να χαίρεστε συναισθηματικά μια νέα σχέση που έχετε δειλά ξεκινήσει.

Λέων: Θέματα οικογενειακά και πάλι στο προσκήνιο. Κατηγορείστε από το σύντροφο  σαν καλοπερασάκιας και ότι δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία στα προβλήματα του σπιτιού.

Παρθένος: Μέρα γεμάτη ευχάριστες ειδήσεις  και σε ερωτικό επίπεδο σε θέματα οικογένειας, ειδικά ότι έχει να κάνει με αδέρφια ή ξαδέρφια. Επίσης θα έχετε πλήθος επιτυχημένων μετακινήσεων.

Ζυγός: Εκτός ότι νιώθετε συναισθηματικά γεμάτοι με αυτά που σας συμβαίνουν, έχετε και την καλύτερη μέρα από οικονομικής άποψης από την αρχή της χρονιάς.

Σκορπιός:Ο έντονος δυναμισμός που σας χαρακτηρίζει σήμερα, σας κάνει να συμπεριφερθείτε αρκετά επικριτικά απέναντι στους γονείς σας. Έχετε δίκαιο άλλα οφείλετε να τους φέρεστε καλύτερα.

Τοξότης: Είναι απίστευτο αυτό που θα συμβεί σε πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ένα πρόσωπο που λειτουργεί σαν από μηχανής Θεός σας δίνει χρήματα προκαταβολικά και λύνεται την οικονομική πολιορκία.

Αιγόκερως:Τα οικονομικά σας πρώτο θέμα σήμερα. Αρκετοί θα εισπράξετε με δυσκολία όμως , χρήματα από συλλόγους ,ομάδες  ή μεγάλους οργανισμούς και λέσχες κάθε είδους.

Υδροχόος:Σήμερα σας έχει πιάσει η γενναιοδωρία σας και ξεκινάτε με ένα δώρο στη μητέρα σας που έχετε επιθυμήσει να δείτε. Έχετε και ευχάριστες συναντήσεις στο δρόμο.

Ιχθύς: Όσοι βρίσκεστε σε ταξίδι θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του. Αρκετοί από σας επισκέπτεστε χώρους λατρείας και παίρνετε δύναμη.