Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7/02

Σήμερα Τετάρτη 7/02

Κριός: Σχέδια ανασύρονται από το συρτάρι, τίθενται σε εφαρμογή και εκπληρώνονται υπό εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες. η δράση συντονίζεται, ενώ οι ιδέες έχουν άριστη δομή προκειμένου να υλοποιηθούν.

Μια μέρα  στην οποία η ανάγκη για χαρά και έρωτα αποκτούν νόημα και προοπτική. Η σημασία, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά, φέρνουν αποτελέσματα, αφού σιγά, σιγά, προκαλείτε εκδηλώσεις θαυμασμού υπέρ σας. Η αίσθηση ασφάλειας που δίνεται στο ταίρι σας το κάνει πιο εκδηλωτικό.

 Ταύρος: Τα επαγγελματικά η και τα  ταξίδια γίνονται υπό τις καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις και στέφονται από απόλυτη επιτυχία. Έντονη αναπαραγωγική ικανότητα και όρεξη για γλέντι και καλοπέραση είστε ήδη σε σχέση, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε ή να κάνετε οι ίδιοι σκηνές ζήλιας. Ίσως μπείτε ή ακόμα και να ενδώσετε στον πειρασμό μιας ερωτικής περιπέτειας. Πολύ έντονη ημέρα για τους ταύρους που είναι μόνοι. φλερτ και καινούργιες γνωριμίες σήμερα γίνονται εύκολα.

 Δίδυμοι: Η γενικότερη τάση της ημέρας επικεντρώνεται στην απουσία διάθεσης για νοητικές διεργασίες αλλά και στην άρνηση μετακίνησης από τη βάση σας. Η απαισιοδοξία κυριαρχεί, ενώ κάθε προσπάθεια για δραστηριοποίηση πέφτει στο κενό. Αν πρέπει να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα, επιβάλλεται να τα ελέγξετε λεπτομερώς προς αποφυγή παραλείψεων και λαθών. Αυτή την περίοδο απαιτούνται σκληρή δουλειά και ανάληψη ευθυνών. Σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσεις σας θα πρέπει να πάρετε κάποιοι από εσάς και  μάλιστα σύντομα.

 Καρκίνος: Τολμηρές αποφάσεις σε ότι αφορά σε καριέρα.  Το πνεύμα είναι ανήσυχο και αναζητεί πρωτότυπους τρόπους έκφρασης. Οι ξαφνικές ειδήσεις και οι επισκέψεις νυν και εν δυνάμει συνεργατών, φέρνουν σήμερα ανέλπιστες προτάσεις, λύσεις με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Καλή ημέρα και για τα αισθηματικά, ξαφνικές επιστροφές από τα παλιά θα σας δώσουν χαρά. Ημέρα καλή και για διασκέδαση με φίλους.

 Λέων: Τα ταλέντα σας αναδεικνύονται με εξαιρετικό τρόπο και  η ημέρα είναι ιδανική για επαγγελματικές επαφές και προώθηση των ταλέντων σας.

Τα μακρινά ταξίδια δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας με το εξωτερικό για κάποιους λέοντες  και οι πρόσφατες γνωριμίες ανοίγουν νέους ορίζοντες. Χαρούμενες εκδηλώσεις και επαφές δίνουν χρώμα στη ζωή σας και οι επιτυχίες των νεαρών ατόμων του στενού περιβάλλοντός σας, σας γεμίζουν χαρά. Καινούργιες γνωριμίες ευνοούνται, όπως και το ξεκίνημα μιας σχέσεις που θα έχει διάρκεια.

Παρθένος: Οι παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μεταξύ φίλων, οι οποίοι κάποτε μοιράζονταν κοινά όνειρα και ιδέες, είναι συχνό φαινόμενο. Ίσως η μέρα  δεν είναι κατάλληλη για να εκφράσετε ανοιχτά τη γνώμη σας, για θέματα που αφορούν σε τρίτους, αφού κανείς δεν είναι πρόθυμος να την εκλάβει καλοπροαίρετα. Η συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους και οργανισμούς προκαλεί δυσαρέσκεια και δεν αποκλείονται οι ξαφνικές αποχωρήσεις. Τα αδέρφια, τα νεαρά άτομα, η οι γονείς, χρειάζονται την προσοχή σας αλλά ο έντονος εκνευρισμός σας δεν σας αφήνει περιθώρια να ηρεμήσετε ώστε να λάβετε τις ορθές αποφάσεις.

 Ζυγός: Δημιουργική μέρα ιδιαιτέρα  για καλλιτέχνες, συγγραφείς, ηθοποιούς, επαγγέλματα που χρειάζονται έμπνευση και φαντασία για να αποδώσουν . Ταυτόχρονα  υπάρχει τεράστια ψυχική ευαισθησία, διαίσθηση, διόραση, ικανότητα εσωτερικής αντίληψης . Ακατάλληλη περίοδος για γαμήλια σχέδια. η για σχέδια συγκατοίκησης μια που η τάση σας είναι να κινήστε μέσα σε κόσμο και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με κίνδυνο να κάνετε το ταίρι σας να αμφιβάλει για την πίστη σας.

Σκορπιός: Η φαντασία και ο ρομαντισμός αγγίζουν απίθανα ύψη. Μια περίοδος που θα νιώσετε πως έχετε αυτό που λένε, ρέντα. Ο κόσμος, βλέποντας αυτή την άνεση και τη χαλαρότητα, θέλει να σας πλησιάσει πιο πολύ, ενώ η εμφάνισή σας και το στυλ, ακόμα και η συμπεριφορά σας γίνονται σημεία αναφοράς. Μια ημέρα ευτυχίας διήμερα , όπου καλείστε να κάνετε ορθή διαχείριση στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τόσο στον επαγγελματικό σας στίβο όσο και στην αισθηματική σας ζωή.

 Τοξότης: Μπερδεμένο κλίμα, θολή ατμόσφαιρα, περίεργα γεγονότα που δυστυχώς δεν μπορείτε να αξιολογήσετε ορθά αυτή την στιγμή, εφόσον δεν είναι εποχή για να δείξετε εμπιστοσύνη στα λόγια και τις υποσχέσεις κανενός. Σχέδια για συνεργασίες, σύναψη σχέσεων, φιλοδοξίες και όνειρα τείνουν να μείνουν στη σφαίρα της φαντασίας σας και μόνο. Συμβόλαια και συμφωνίες της περιόδου δεν εξασφαλίζουν καμία επιτυχία ακόμα κι αν πραγματοποιηθούν. Παρασκήνιο επικρατεί και στην προσωπική ζωή, στις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις

καλό θα είναι να είσαστε προσεχτικοί σε ότι λέτε και σε ότι ακούτε.

Αιγόκερως: Η ημέρα αυτή  αυτή, επιβάλλει συγκέντρωση σε συγκεκριμένο σκοπό και στόχο. Η φανατική προσήλωσή σας σε ένα άτομο ή μια κατάσταση, μπορεί να αποσπάσει το μυαλό σας από κάθε άλλο ενδιαφέρον της καθημερινότητας. Παράλληλα, στρέφεστε σε εσωτερικές αναζητήσεις, στα μυστήρια του σύμπαντος, σε οτιδήποτε δεν είναι ορατό και χρειάζεται εξερεύνηση. Θα σας απασχολήσουν σήμερα οι συναλλαγές για χρήματα και γενικά θα έχετε επιτυχία σε ότι κάνετε μια που τίποτα για εσάς σήμερα δεν είναι τυχαίο.

Υδροχόος: Η ημέρα αυτή, ευνοεί την ανάπτυξη όλων των εκφραστικών μέσων που διαθέτετε ως άτομο. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη και μπορεί να επηρεάσει μεγάλη μερίδα κοινού. Έξυπνες ιδέες μπαίνουν  σε εφαρμογή, συνεργασίες αποδεικνύονται επικερδείς, ιδιαίτερα όταν έχουν ως αντικείμενο το εμπόριο, τις επικοινωνίες, ενώ τα ταξίδια είναι ευχάριστα όταν γίνονται για αναψυχή. Πολύ καλή ημέρα για να εκφράσετε τον έρωτα σας ή και τον θαυμασμό σας , μια που θα έχετε πολύ θετικές εκδηλώσεις.

Ιχθύες: Πηγές άγχους εντοπίζονται κυρίως σε αποφάσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα, . Οι απαιτήσεις τόσο από τον επαγγελματικό όσο και από τον κοινωνικό σας χώρο, είναι τόσες ώστε δυστυχώς δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε ταυτόχρονα. αν και η κούραση είναι δεδομένη η διάθεση σας να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο θα σας βγάλει από το καβούκι σας και θα περάσετε καλά. Ημέρα πολύ ευνοϊκή για τα άτομα που θέλουν να γνωρίσουν το άλλο τους μισό.