Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6/06


Σήμερα Τετάρτη 6/06

Κριός: νιώθετε αρκετά μεγάλη ένταση και δεν είστε σε θέση να συνεννοηθείτε με κανέναν. Καλύτερα να αφήσετε τα δύσκολα για άλλη μέρα, και να ασχοληθείτε σήμερα, με τα απολύτως απαραίτητα

Ταύρος: οι άνθρωποι με τους οποίους σήμερα, θα έρθετε σε επαφή, σας υπόσχονται πολλά, εύκολα, γρήγορα και απλά. Να είστε σε επιφυλακή. Κάποια από αυτά, όντως είναι εύκολα. Κάποια άλλα όμως, έχουν συνέπειες.

Δίδυμος: δεν μπορείτε να συζητήσετε για δουλειές και χρήμα, μπορείτε όμως να συζητήσετε για πιο ανάλαφρα θέματα. Μπορείτε επίσης να συζητήσετε για αισθηματικά, όπως και με φίλους.

Καρκίνος: πολύ ευχάριστα τα νέα που έρχονται από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Ίσως και στο εξωτερικό. Ένα ζήτημα που σας απασχολούσε από κοινού, βρίσκει λύση.

Λέων: το ότι ο ερωτικός πειρασμός που εμφανίζεται μπροστά σας, σας θαμπώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την αντικειμενική σας κρίση απέναντι στα πράγματα. Σκεφθείτε λογικά πριν αρπάξετε την ευκαιρία.

Παρθένος: θα σας ζητηθεί να διαιτητεύσετε ανάμεσα σε δύο αντίπαλα, φιλικά σας ωστόσο, στρατόπεδα. Να θυμάστε ότι ο διαιτητής πρέπει να είναι αντικειμενικός και αμερόληπτος, ειδάλλως θα υποστεί συνέπειες ο ίδιος.

Ζυγός: αν νιώθετε οργανικές ενοχλήσεις, πάσης φύσεως, το πιθανότερο είναι να είστε κουρασμένοι. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, που κρύβεται. Καλό θα ήταν ένα γενικό τσεκ απ.

Σκορπιός: αν έχετε δημιουργικές ιδέες και θέλετε να τις εφαρμόσετε, πάρτε το ρίσκο άμεσα και μην χάνετε το χρόνο σας με δεύτερες και τρίτες σκέψεις γιατί η μέρα είναι ευνοϊκή και σεις δεν κάνετε τίποτα αν δεν έχετε εξαντλήσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Γι αυτό, ξεκινήστε.

Τοξότης: γίνεστε πολύ αγαπητοί και συμπαθείς, στο περιβάλλον σας όταν σας πιάνει ο οίστρος και αρχίζετε να διηγείστε τη ζωή σας. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα. Οι άνθρωποι της οικογένειάς σας, κρέμονται απ’ τα χείλη σας.

Αιγόκερως: έχετε αναγάγει την ακαδημαϊκή συζήτηση, σε επιστήμη. Αυτό σας δίνει ένα βασικό πλεονέκτημα. Να είστε σαφείς και σίγουροι στα ζητούμενα σας και να παίρνετε, φυσικά, και την ανάλογη ανταπόκριση.

Υδροχόος: το να γκρινιάζετε για τα έξοδα, ιδίως στους αγαπημένους σας ανθρώπους, δεν θα βοηθήσει να αυξηθούν τα έσοδά σας. Εκτός αυτού, καταντάει γραφικό να ασχολείστε συνεχώς με τα «κομποδέματα», που ούτως ή άλλως, δεν έχετε.

Ιχθύς: με ρομαντική διάθεση, και το μυαλό να ταξιδεύει σε ονειρεμένους κόσμους, αρχίζετε να σκέφτεστε πού θα πάτε διακοπές. Βέβαια το βαλάντιο είναι λίγο ταλαιπωρημένο, αλλά, εντάξει, θα βρείτε άκρη εσείς.