Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 30/8

Σήμερα Τετάρτη 30/8

Κριός: μεγάλος ενθουσιασμός χωρίς, υπερβολές. Αναλαμβάνετε αρχηγικό ρόλο στη δουλειά και στο σπίτι, παρακινώντας και τους γύρω σας, σε αλλαγές. Προσοχή όμως, γιατί ο Ουρανός, φέρνει και ανατρεπτικές εκπλήξεις, σε ό,τι αφορά στα σχέδιά σας.

Ταύρος: είστε ακόμα αρκετά κουρασμένοι, και παρ’ όλο που μπορεί να κάνατε διακοπές, το σώμα σας ίσως ήθελε παραπάνω χρόνο. Κρατήστε λίγο χρόνο μέσα από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις για να ξεκουράζετε σώμα και πνεύμα.

Δίδυμοι: συνεργασίες, συνεταιρισμοί, ευνοούνται τα μέγιστα. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, να μελετάτε καλά τους όρους των συμφωνιών που πάτε να κλείσετε. Όσο για τις σχέσεις, αυτές είναι πολύ καλό δρόμο, εξελίσσονται ομαλά κι ανεπηρέαστες από εξωγενείς παράγοντες.

Καρκίνος: είστε επιρρεπείς στην απιστία, ίσως γιατί η ρουτίνα έχει γίνει για σας βραχνάς. Πριν ενδώσετε σε οποιονδήποτε πειρασμό, όμως, δεν θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείτε στο ταίρι σας σαν να ήταν ένας μεγάλος πειρασμός; Γιατί να πάρετε τόσο μεγάλο ρίσκο;

Λέων: οι γυναίκες του ζωδίου, είτε θα «τρώγεστε με τα ρούχα σας», είτε θα σπαταλάτε άσκοπα χρήματα, σε άχρηστες αγορές. Οι άντρες εκπτρόσωποι, θα προσπαθείτε να κρυφτείτε από το ταίρι σας, είτε για να μην καταλάβει την τάση σας για απιστία, είτε για να μην υποστείτε τα νεύρα του.

Παρθένος: ο λόγος σας περνάει παντού. Όλοι ζητούν τη γνώμη σας, όλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας. Η προαγωγή, ή η επίσημη αναγνώρισή σας δεν είναι μακριά. Καταξιώνεστε και επιβάλλεστε στο περιβάλλον σας και φυσικά…δέχεστε συγχαρητήρια.

Ζυγός: με μια εξαιρετική διάθεση, οι επαφές σας με τους ανωτέρους θα είναι πολύ ευνοϊκές. Αν «τρέχει» μια αγοραπωλησία, σύντομα θα πάρετε πολύ καλές ειδήσεις. Ευνοούνται οι υπογραφές συμβολαίων αλλά και η διασκέδαση με την οικογένεια.

Σκορπιός: σας απασχολούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το δικό σας εσωτερικό κόσμο, ίσως γιατί θέλετε να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη και με τις παρούσες συνθήκες, μπορεί αυτό να μην είναι εφικτό. Υπομονή.

Τοξότης: οι γυναίκες, του περιβάλλοντός σας κυρίως, θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σήμερα ως προς τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε σε θέματα προσωπικά και δουλειάς. Τα οικονομικά είναι σε ύφεση, αλλά κάντε λίγη υπομονή.

Αιγόκερως: οι προθέσεις και τα σχέδιά σας, προσκρούουν στην αντίδραση των άλλων. Επιβάλλεται μεγαλύτερη μετριοπάθεια, προκειμένου να έρθετε σε ρήξη με άτομα κύρους με το νόμο, ή την οικογένειά σας.

Υδροχόος: νευρικοί και σε μεγάλη ένταση θα είστε σήμερα, στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και αυτό μπορεί να σας στοιχίσει, τόσο σε χρήμα, όσο και σε σχέσεις, γιατί με αυτά τα νεύρα η ρήξη είναι προ των πυλών.

Ιχθείς: δεν είναι καθόλου καλή περίοδος για αποφάσεις και σοβαρές επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Θα είστε αφηρημένοι και καθόλου σοβαροί, οπότε καλύτερα να αφήσετε τις σοβαρές ενασχολήσεις. Ακόμα κι έτσι όμως, να προσέξετε τις καταχρήσεις γιατί επανέρχονται δριμύτερες.