Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 30/05

Σήμερα Τετάρτη 30/05

Κριός: ανοίξτε τα φτερά σας να πετάξετε. Μην αμελείτε όμως τις εκάστοτε «καιρικές» συνθήκες, γιατί οι καταιγίδες αναγκάζουν τα πουλιά να μένουν προσγειωμένα για μεγάλα διαστήματα. Έτσι κι εσείς, τεντώστε τις κεραίες σας και αναλύστε τις συνθήκες πριν την πτήση σας.

Ταύρος: η χαμηλή αυτοεκτίμηση, σας αναγκάζει να κάνετε μόνο εκείνα που οι άλλοι πιστεύουν ότι μπορείτε να κάνετε. Δώστε ώθηση στα πραγματικά σας ταλέντα και αρχίστε να αγαπάτε και να εκτιμάτε αυτό που πραγματικά είστε. Να είστε σίγουροι ότι θα καταπλήξετε τους πάντες.

Δίδυμος: μπορεί να νιώσετε μόνοι κι αβοήθητοι και να σας καταλάβει ένα αίσθημα εγκατάλειψης. Είναι, ως εκ τούτου, απαραίτητο, να ψάξετε στο περιβάλλον σας για να καθορίσετε το βαθμό υποστήριξης, τόσο από τους αγαπημένους όσο και από τον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο σας.

Καρκίνος: είναι πολύ ωραίο, το γεγονός ότι έχετε αποδεχθεί την κατάσταση που βιώνετε και έχετε σκεφθεί τις πιθανές συνέπειες της επιλογής σας. Ωστόσο, αν πάρετε το ρόλο αυτό πολύ μέσα σας, πάρα πολύ γρήγορα θα έχετε ξεχάσει, τόσο το σκοπό που το ξεκινήσατε, όσο και τον εαυτό σας τον ίδιο.

Λέων: μπορεί να περάσατε ένα μεγάλο διάστημα «νύχτας», όπου όλα φαινόταν δύσκολα και οι λύσεις ήταν από δυσεύρετες, έως ανύπαρκτες. Πάντα όμως η «ημέρα», ακολουθεί τη νύχτα και όλα έρχονται να λουστούν από το φως του Ήλιου. Μην ξεχνάτε τα πολύτιμα μαθήματα που πήρατε από την περίοδο αυτή.

Παρθένος: κάτι σας ωθεί να αφήσετε τους φόβους πίσω σας και προχωρήσετε ακάθεκτοι στη ζωή. Κάντε το πράξη, μόνο αν έχετε προβάρει καλά τα μελλοντικά σενάρια, του πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από δω και στο εξής, κι αν έχετε σκεφθεί καλά τις πιθανές συνέπειες.

Ζυγός: οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και κάποιες φορές απροσπέλαστες. Όμως, αυτό είναι που σας προικίζει με πρωτόγνωρες εμπειρίες, έτσι, ώστε να χτίζετε πιο γερά θεμέλια στη ζωή. Το έδαφος που καλείστε να «πατήσετε» από δω και πέρα θα σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια, κι αυτό είναι καθαρά, δικό σας επίτευγμα.

Σκορπιός: είναι ωραίο να χαίρεται κανείς τη ζωή, να κάνει πλάκες, να περνάει καλά, αλλά, αν δεν πάρετε κάποια πράγματα στα σοβαρά, σύντομα θα έχετε πρόβλημα, για το οποίο κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα υπάρξει λύση.

Τοξότης: έχετε δώσει όλη σας την προσοχή στην ανανέωση της εμφάνισής σας και έχετε ξεχάσει ότι αν το πνεύμα δεν τραφεί, σύντομα το σώμα θα καταρρεύσει. Αφιερώστε λίγο χρόνο και στο διαλογισμό γιατί θα φέρει πιο εύκολα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε για το σώμα σας.

Αιγόκερως: μπορεί να μην είστε εσείς αυτοί που θα κόψετε το νήμα, στο τέλος, αν βιάζεστε να πετύχετε νίκες. Τα λάθη πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη προκειμένου να χτίσετε το «οικοδόμημα», του νικητή. Μην παραβλέπετε την ομαδική δουλειά, αρκεί να ξέρετε πότε είναι η σειρά σας να παίξετε.

Υδροχόος: κάποιες φορές, είναι καλύτερα να αφήνουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει. Στο παρελθόν. Ο χρόνος τρέχει και οι προσκολλήσεις δεν έχουν καμία θέση στο μέλλον. Ίσως είναι καλύτερα να αντλήσετε πληροφορίες από αυτό προκειμένου να χτίσετε πιο γερά θεμέλια για το μέλλον που έρχεται.

Ιχθύς: δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, τόσο για να ξεκουραστεί από τα άγχη της καθημερινότητας, όσο και για να επικοινωνήσετε με τον εσώτερο εαυτό σας, ο οποίος, έχει κάποια σημαντικά μηνύματα να σας δώσει, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας.