Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 29/11

 

Σήμερα Τετάρτη 29/11

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα έχετε διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και προβαίνετε και σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Η ενέργεια σας είναι αυξημένη και τη ρίχνετε στην εργασία σας αδιαφορώντας για τη ψυχρή συμπεριφορά των γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στο μυαλό σας τριγυρίζουν σήμερα φιλόδοξα σχέδια και κατά διαστήματα ονειρεύεστε έντονα. Θέλετε απομόνωση και ηρεμία για να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ελεύθεροι επαγγελματίες  κλείνετε σημαντικές συμφωνίες με συνεργάτες σας. Οι υπάλληλοι έχετε σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους σας. Ευχάριστες συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι μια ήρεμη μέρα στα επαγγελματικά σας .Έχετε κέφι ,διάθεση  και είστε αρκετά δημιουργικοί. Επίσης δέχεστε βοήθεια από συναδέρφους ή συνεργάτες.

ΛΕΩΝ: Σήμερα είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με προβλήματα συγγενών και θέλετε να βοηθήσετε με κάθε τρόπο. Όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες θα πάρετε ευχάριστη είδηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και ανήσυχοι σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του συντρόφου. Επίσης γονείς ή πρόσωπα του οικογενειακού σας βοηθούν σε ένα θέμα χρέους.

ΖΥΓΟΣ: Αρκετό εκνευρισμό έχετε σήμερα και έχετε επικριτικό ύφος σε κάθε ενέργεια του συντρόφου. Πρέπει να ρίξετε τους τόνους πριν ξεσπάσει μπόρα. Καλή εξέλιξη στα οικονομικά μετά από προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ καλή ψυχολογία. Αισιοδοξία και έντονη εξωστρέφεια σας χαρακτηρίζει σήμερα .Επίσης έχετε μια ιδιαίτερα κερδοφόρα και δημιουργική μέρα στην εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεγάλη όρεξη για φλερτ έχετε σήμερα άλλα τα αποτελέσματα είναι μηδενικά. Πάντως το διασκεδάζετε. Οι δεσμευμένοι περνούν ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα είστε αρκετά αφηρημένοι και ιδιαίτερα ευάλωτοι συναισθηματικά. Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε  με τους γονείς σας και με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έντονη δραστηριότητα στη καθημερινότητα σας με πάρα πολλές επικοινωνίες. Κάποιοι συμβουλεύεστε τα αδέρφια σας  για ένα φιλόδοξο σχέδιο που έχετε.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και δεν είναι ανάγκη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε κανένα επίπεδο. Μια καλή είσπραξη  που έχετε ,κλείνει αρκετές τρύπες.