Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 2/8

Σήμερα Τετάρτη 2/8

ΚΡΙΟΣ: Πολύ ευχάριστες  στιγμές με το σύντροφο σας με θέμα συζήτησης το ταξίδι των διακοπών. Συμφωνείτε στην επιλογή του τόπου και συζητάτε λεπτομέρειες. Οι αδέσμευτοι κάνετε γνωριμία με γοητευτικό πρόσωπο

ΤΑΥΡΟΣ:  Κάποιοι από σας γνωρίζετε πρόσωπο από τον ιατρικό χώρο και συνάπτετε σεξουαλική σχέση μαζί του. Αρκετοί από σας απολαμβάνετε μια ήσυχη καθημερινότητα  που σας ανεβάζει ψυχολογικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Αρκετοί κάνετε γνωριμίες ενδιαφέρουσες ή κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας συναλλαγών  ή την ώρα που βρίσκεστε καθ οδόν με το όχημα σας ή σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Ερωτικό βράδυ με το σύντροφο σας  οι δεσμευμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας έχουν μεγάλη  κινητικότητα σήμερα και πολλοί κάνετε απαραίτητες αγορές. Ασχολείστε πολύ με την καθαριότητα του σπιτιού άλλα και τη φροντίδα του οχήματος σας.

ΛΕΩΝ:  Αφού τακτοποιήσετε κάτι οικονομικά ρουτίνας το μυαλό σας είναι στη διασκέδαση και το φλερτ.  Γνωριμίες σε κλαμπ ,παραλίες ή αθλητικούς χώρους  είναι στην ημερήσια διάταξη. Επικρατεί χιούμορ και γέλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Πολλοί σκέφτεστε την ιδιαίτερη πατρίδα σας για να κάνετε διακοπές. Μάλιστα επικοινωνείτε με οικογενειακούς φίλους και μαθαίνετε το κλίμα που επικρατεί. Το βράδυ διαφωνίες με τους γονείς σας.

ΖΥΓΟΣ:  Πληθώρα επικοινωνιών έχετε σήμερα ,ευτυχώς όμως έχετε και μεγάλη όρεξη γι αυτό. Αδέρφια ,συγγενείς ,γείτονες όλοι σας θυμούνται σήμερα.  Οι πιο ενδιαφέρουσες και ευχάριστες είναι με φίλους σας .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον γύρω από την οικονομική σας κατάσταση. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε το ταμείο σας να γεμίζει χρήμα. Άλλα και για τους υπόλοιπους η εύνοια στο χρήμα θα είναι εμφανής.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Η περιποίηση του εαυτού σας και του καθαρά προσωπικού χώρου είναι σε προτεραιότητα σήμερα. Προσέχετε την εξωτερική σας εμφάνιση και σκέφτεστε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα ολιγοήμερο ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Παρόλο που ο σύντροφος σας είναι πολύ διαχυτικός και τρυφερός μαζί σας, έχετε ένα αίσθημα ανικανοποίητου και τάσεις απομόνωσης.  Κάποιοι από σας βάζουν θεμέλια σήμερα για παράλληλη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Όσοι είστε αδέσμευτοι , μέσω φίλων γνωρίζετε πρόσωπο που σας εντυπωσιάζει  και η πιθανότητα να κάνετε σχέση είναι μεγάλη. Οι υπόλοιποι κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Μεγάλο φόρτο εργασίας σας περιμένει σήμερα. Ευτυχώς η συνεργασία με τους συναδέρφους είναι εξαιρετικά αρμονική και όλα κυλούν ομαλά.