Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23/05

Σήμερα Τετάρτη 23/05

Κριός: Θέματα υγείας, που στο παρελθόν δεν είχατε δώσει τη σημασία που έπρεπε, εμφανίζονται τώρα για να σας κρούσουν τον κώδωνα, προκειμένου να επιληφθείτε. Προβλήματα επίσης στον εργασιακό σας χώρο. Κάποιοι θα χρειαστεί να αλλάξετε, είτε πόστο, είτε εργασία γενικότερα.

Ταύρος: Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε να εκφράσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας, διακατέχεται από την έξαψη, του καινούριου, του καινοτόμου, κάτι που κάνει το ακροατήριό σας να υποψιάζεται ότι υπόσχεστε πολύ περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Πιο χαλαρά. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

Δίδυμος: Θέματα οικογένειας και σπιτιού θα προκύψουν σήμερα, που όμως δεν θα σας φανεί καθόλου δύσκολη η επίλυσή τους, μια και οι δικοί σας άνθρωποι είναι πάντα στο πλευρό σας, εξασφαλίζοντάς σας, την υποστήριξή τους, τόσο σε ενεργειακό επίπεδο, γιατί πιστεύουν σε σας, όσο και υλικά.

Καρκίνος: Σ’ ένα ατέρμονο πέρα-δώθε, θα επιδοθείτε σήμερα, προκειμένου να προλάβετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Κάποιες μικρές οικονομικές απολαβές θα έχετε από τη δουλειά σας, ενώ όσοι γυρεύετε εργασία, το πιθανότερο είναι να τη βρείτε.

Λέων: Τα οικονομικά σας αποτελούσαν πάντα το μεγαλύτερο ελάττωμά σας, μια και ξοδεύατε αλόγιστα. Οι καταστάσεις όμως έχουν δυσκολέψει πολύ κι εσείς παλεύετε να βρείτε τρόπο να μην χρειάζεται να ζητάτε δανεικά για να τα βολέψετε. Ίσως μάλιστα ανακαλύψετε έναν πιο εποικοδομητικό τρόπο να κάνετε καλή διαχείριση των εσόδων σας.

Παρθένος: Με πολύ συναίσθημα και ευαισθησία θα πλησιάσετε τους αγαπημένους σας σήμερα, για να χαρείτε αμφότερες οι πλευρές, όμορφες στιγμές με πολύ ερωτισμό, πολλή αγάπη, πολύ σεξ και ό,τι άλλο προκύψει.

Ζυγός: Η πεσμένη σας ψυχολογία, δεν θα σας επιτρέψει να φέρετε εις πέρας, τις υποχρεώσεις σας, και όσο κι αν προσπαθείτε, το βρίσκετε αδύνατον. Ίσως θα πρέπει να αφήσετε τη μέρα να περάσει, έτσι ώστε από αύριο, με πιο καθαρό μυαλό να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε.

Σκορπιός: Ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς θα βρείτε υποστηρικτές για τα επαγγελματικά, και όχι μόνο, σχέδιά σας. Φαίνεται ότι οι ιδέες σας έχουν θετικό αντίκτυπο κι αυτό σας δίνει χαρά αλλά και αναγνώριση τόσο των ικανοτήτων σας, όσο και της ακεραιότητας του χαρακτήρα σας.

Τοξότης: Επαγγελματικές αλλαγές, που έχουν θετικό αντίκτυπο σε σας. Θα σας αρέσει να βρεθείτε σε ένα νέο περιβάλλον, όπου μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με ησυχία και άνεση, αλλά και από άποψη συνεργατών, που τόσο μεγάλη σημασία έχει για σας και την απόδοσή σας.

Αιγόκερως: Διαρκείς μετακινήσεις, για επαγγελματικούς ή επιμορφωτικούς λόγους σας κουράζουν και σας αποσυντονίζουν. Όμως, ο σκοπός, όπως λέτε και σεις, είναι «ιερός». Πρόκειται για την προσωπική σας άνοδο και κατοχύρωση μιας προαγωγής, που ποθούσατε εδώ και καιρό.

Υδροχόος: Ερωτικοί θα είστε σήμερα, και παρ’ όλο που η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, σας έχει επηρεάσει έτσι ώστε να αμφισβητείτε τα κεκτημένα σας ακόμα και στον ερωτικό τομέα, είστε σε θέση να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα.

Ιχθύς: Οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί, ακόμα και οι σχέσεις κάθε είδους, περνούν από το μικροσκόπιο σας προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τόσο οι σκοποί, όσο και τα αποτελέσματα και ο αντίκτυπος που έχουν σε σας και τη ζωή σας. Δύσκολη εργασία, έχετε να κάνετε, ωστόσο απολύτως, απαραίτητη.