Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22/11

Σήμερα Τετάρτη 22/11

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα το επαγγελματικό πρόγραμμα είναι υπερβολικά φορτωμένο άλλα και σεις  πολύ αποφασισμένοι  να το φέρετε εις πέρας. Το βραδάκι είστε ανέκφραστοι και αυτό παρεξηγείται από τρίτους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετοί παίρνετε στεναχώρια μετά από συζητήσεις με συνεργάτες. Τα λόγια και το ύφος τους το θεωρείτε άδικα και αδικαιολόγητα.  Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από ερωτικό παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονα θετικά συναισθήματα εισπράττετε από το σύντροφο σας. Θέματα χρεών σας απασχολούν έντονα και πρέπει να τα βάλετε σε σειρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ήλιος στον έκτο  ηλιακό σας οίκο θα δώσει από σήμερα ενδιαφέρον στην επαγγελματική σας ζωή. Το καλύτερο είναι ότι ο σύντροφος εκφράζει ακραία συναισθήματα τρυφερότητας.

ΛΕΩΝ: Σήμερα έχετε μια εμμονή με την καθαριότητα και τα θέματα υγείας. Αρκετοί κάνετε προληπτικές εξετάσεις. Επίσης τακτοποιείτε πάσης φύσεως εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα σας μείνει αλησμόνητη για το ακραίο ερωτικό πάθος που θα ζήσετε. Αρκετοί θα διασκεδάσετε μέχρις εσχάτων . Προσοχή δώστε όσοι αθλείστε για τυχόν τραυματισμούς.

ΖΥΓΟΣ: Πολλοί Ζυγοί σήμερα θα αντιμετωπίσετε κάποια βλάβη στο σπίτι η οποία θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας φθείρει οικονομικά. Αναπάντεχη συνάντηση με πρόσωπο από τον τόπο καταγωγής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λίγες φορές έχετε τόσες επικοινωνίες μέσα σε μια μέρα. Οι πιο πολλές έχουν θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή δώστε στα οχήματα σας για τυχόν φθορά ή κλοπή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσοι δεν έχετε σχέση ,είστε έντονα στενοχωρημένοι σήμερα διότι δεν αντέχετε άλλο τη μοναξιά. Ο Κρόνος σε λίγες μέρες  φεύγει από το ζώδιο σας και όλα θα πάνε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα νιώθετε έντονα την ανάγκη ότι πρέπει να μεταμορφωθείτε εσωτερικά και να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Να παίρνετε πιο ελαφρά τις δυσκολίες και τις ήττες. Ριζικές αλλαγές κάνετε και στον προσωπικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα φιλόδοξο σχέδιο που θέλατε να εφαρμόσετε στο άμεσο μέλλον ,σκέφτεστε σοβαρά να το εγκαταλείψετε λόγω οικονομικής αδυναμίας. Νιώθετε απογοητευμένοι  και θέλετε να μείνετε μόνοι.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα αρκετοί από σας έχετε τις γνωστές ψυχολογικές ανασφάλειες  των Ιχθύων. Ποιος σας βοηθά σε τέτοιες στιγμές? Μα φυσικά οι φίλοι σας! Το δέσιμο που θα νιώσετε σήμερα θα είναι αξέχαστο.