Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 21 /02

Σήμερα Τετάρτη 21/02

Κριός: αν, προκειμένου να περάσετε τις ιδέες σας, χρειαστεί να λειτουργήσετε παρασκηνιακά, να μην διστάσετε να το κάνετε, καθώς σήμερα ευνοούνται οι μυστικές επαφές.

Ταύρος: γεμάτοι ενέργεια και δύναμη θα προχωρήσετε με γρήγορα βήματα στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Στο τέλος της ημέρας όμως, προτιμήστε να περάσετε ήσυχα στο σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι: κάποιες συμφωνίες που κυνηγάτε από καιρό, σήμερα θα κλείσουν. Όμως, να διαβάσετε και τα πολύ ψιλά γράμματα γιατί ο κίνδυνος εξαπάτησης ενέχεται ακόμα και στα σημεία στίξης.

Καρκίνος: εύνοια τόσο στις σχέσεις σας, όσο και στις κοινωνικές σας επαφές. Κυρίως όμως στο επαγγελματικό σας κομμάτι, όπου κάτι πολύ δυνατό, πρόκειται να συμβεί, που θα σας δώσει τόσο χαρά, όσο και καταξίωση.

Λέων: οι συναισθηματικές σας εξάρσεις σήμερα θα είναι έντονες και θα είστε πρόθυμοι να υποσχεθείτε «λαγούς με πετραχήλια» προκειμένου να μην χάσετε τα «συναισθηματικά σας κεκτημένα».

Παρθένος: ένας πολύ ρομαντικός έρωτας παίζεται, ή θα παιχθεί αυτές τις μέρες. Κάτι που θα σας κάνει πραγματικά να δείτε πώς είναι η πραγματική, η ουσιαστική αγάπη.

Ζυγός: με το ρομαντισμό σας να αγγίζει τα όρια του «παραμυθιού», θα περάσετε μια ιδιαίτερα «αγαπησιάρικη» ημέρα, και μία εξαιρετική ερωτική νύχτα.

Σκορπιός: οι ευκαιρίες θα ανοίγονται μπροστά σας η μία μετά την άλλη. Αν δεν είστε σε θέση να τις δείτε και να τις αρπάξετε, μπορεί να σας κοστίσει μακροπρόθεσμα. Γι αυτό, τεντώστε αφτιά, μάτια και κεραίες.

Τοξότης: η ημέρα είναι σημαντική για πολλούς και διάφορους λόγους, σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της καθημερινότητάς σας. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται, ανεξαρτήτως ρίσκου.

Αιγόκερως: θα νιώσετε και θα είστε ευνοημένοι, σε όποιες συζητήσεις κι αν κάνετε, αλλά και με όποιες συναντήσεις παρίστασθε. Το σημαντικό είναι να πάρετε αποφάσεις.

Υδροχόος: η ημέρα είναι ενδιαφέρουσα, τόσο από άποψη ευκαιριών, όσο και από άποψη αποφάσεων για δράση. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια προς όφελός σας και μην διστάσετε να απευθυνθείτε στους πιο έμπειρους για βοήθεια.

Ιχθύες: κατάλληλη η ημέρα για συζητήσεις και συναντήσεις πάνω σε θέματα που αφορούν τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας εξέλιξη. Οι ηλικιωμένοι συγγενείς σας, σας χρειάζονται.