Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20/9

Σήμερα Τετάρτη 20/9

Κριός: είναι εφικτά τα καινούρια ξεκινήματα τόσο στη δουλειά όσο και σε καταστάσεις υγείας που σας ταλαιπωρούσαν για χρόνια. Προσοχή να μην εκτιμήσετε λάθος τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάτε γιατί τότε θα σας ζητηθούν ευθύνες που δεν είστε σε θέση να αναλάβετε.

Ταύρος: κάποιες ενέργειές σας μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να μην σας αρέσουν και τόσο. Φροντίστε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, κυρίως εκείνους που έχουν ανάγκη από τη συνδρομή και τη βοήθειά σας.

Δίδυμοι: η νέα Σελήνη στην Παρθένο θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που επί μακρόν, μένουν αδιευκρίνιστα, αδιευθέτητα και σε εκκρεμότητα. Τακτοποιήστε τα λεπτομερώς για να μην ξαναχρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτά.

Καρκίνος: αν και τα καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται, ωστόσο κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε από αυτούς που υπόσχονται πολλά κεράσια. Γι αυτό, διπλοτσεκάρετε ακόμα και τα ψιλά γράμματα των συμφωνιών που καλείστε να υπογράψετε.

Λέων: διαχειριστείτε συνετά τα οικονομικά σας και μην ξοδεύετε περισσότερο απ’ όσο αντέχει η τσέπη σας. Διευθετήστε τα χρέη σας προς οργανισμούς, ταμεία και δημόσιο γενικότερα. Η ημέρα ευνοεί τους τολμηρούς αλλά όχι και αυτούς που ρισκάρουν χωρίς «πισινές»

Παρθένος: μπορεί η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας να ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ευνοεί όμως και τις παγίδες που ενέχονται σε αυτά, γι αυτό να είστε προσεκτικοί σε ό,τι κάνετε, και κυρίως με ποιους συνεργάζεστε.

Ζυγός: τα οικονομικά ίσως να περάσουν κρίση αν δεν είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και αν δεν περιορίσετε τα έξοδά σας. Να αποφύγετε τις αγορές που δεν είναι απαραίτητες αυτή την περίοδο και μην δώσετε, επουδενί, δανεικά.

Σκορπιός: είτε το σύμπαν, είτε οι αστρολογικές συνθήκες, είτε κάτι άλλο, όλα όμως μαζί και το καθένα ξεχωριστά, συνωμοτεί στο να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλετε, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης: η νέα Σελήνη από την Παρθένο, δεν εγγυάται ότι αν κάνετε νέα αρχή στη δουλειά, όλα θα είναι ευνοϊκά, αν δεν προσέξετε και δεν χειριστείτε με προσοχή τα πάντα.

Αιγόκερως: και αφού πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα από τα προηγούμενα σχέδιά σας, η νέα Σελήνη από την Παρθένο, ευνοεί τα επόμενα. Είστε λοιπόν σήμερα, με το κεφάλι πάνω στα χαρτιά και σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Ευνοείστε συναισθηματικά, εκμεταλλευτείτε το.

Υδροχόος: τα οικονομικά σας χρειάζονται ξεσκόνισμα και μια γενική ανακατάταξη, προκειμένου να ανταπεξέρχεστε πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά στις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, αποφύγετε τα έξοδα καλού κακού.

Ιχθείς: απρόσμενα γεγονότα και εκπλήξεις επιφυλάσσει η νέα Σελήνη από την αντιδιαμετρική σας Παρθένο, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό όμως, ίσως είναι τελικά απόρροια των δικών σας λανθασμένων επιλογών. Σκεφτείτε το..