Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20/06

Σήμερα Τετάρτη  20/06

Κριός: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με το βόρειο δεσμό  στον πέμπτο οίκο των ερωτικών σχέσεων, σηματοδοτεί καρμικό έρωτα ειδικά για Κριούς των πρώτων ημερών.

Ταύρος: Η κοινωνική σας ζωή σήμερα με την παρότρυνση του συντρόφου είναι αρκετά αυξημένη. Όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν με αποτέλεσμα ο σύντροφος να εκνευριστεί.

Δίδυμος: Συναισθηματικά σήμερα έχετε τάση ρομαντική και οι σκέψεις σας είναι στο παρελθόν. Αντλείτε δύναμη και ανεβάζετε τη δημιουργικότητα σας.

Καρκίνος: Κάποια ξαφνικά έξοδα που προκύπτουν , σας εκνευρίζουν αφάνταστα. Ασχολείστε με το σπίτι σας για να ξεχάσετε  τα προβλήματα και να ηρεμήσετε.

Λέων: Σήμερα χρησιμοποιείτε την επικοινωνιακή σας δεινότητα για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας.  Μόνο ο σύντροφος σας δεν παίρνει από λόγια.

Παρθένος: Τα οικονομικά σας σήμερα σας προβληματίζουν και αναζητάτε τρόπο να τα λύσετε. Ο σύντροφος σας σήμερα είναι λίγο ψυχρός.

Ζυγός: Σήμερα ασχολείστε με τη φροντίδα του εαυτού σας  αν και η πίεση από οικογενειακές υποχρεώσεις είναι μεγάλη.

Σκορπιός: Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σας έχουν φέρει στα όρια αντοχής σας. Το μόνο που επιθυμείτε σήμερα είναι απομόνωση.

Τοξότης: Σήμερα νιώθετε έντονη την ανάγκη  να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα . Θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους κάποια φιλόδοξα σχέδια σας.

Αιγόκερως: Βρίσκεστε σε ενεργειακή υπερδιέγερση και κυνηγάτε πολύ την αύξηση εσόδων.  Οι προσπάθειες σας  στα επαγγελματικά σήμερα δεν αποδίδουν.

Υδροχόος: Προσέξτε σήμερα στον καθημερινό σας κύκλο να μην υποπέσετε σε νομικά περαπτώματα.. Επίσης μειώστε τη ζήλια προς τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ιχθύς: Σήμερα είστε αρκετά πιεσμένοι ψυχολογικά. Ένα φιλικό σας πρόσωπο σας απογοητεύει με τη συμπεριφορά του. Στον εργασιακό χώρο τα πάτε εξαιρετικά.