Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 16/8

Σήμερα Τετάρτη 16/8

Κριός: βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, σε αγαπημένα πρόσωπα, ταξιδεύετε, διασκεδάζετε και συμμετέχετε σε αρκετές ομαδικές δραστηριότητες που εκτός από το καλό που κάνουν στο σώμα, ακονίζουν και το μυαλό, κάτι που θα βρείτε πολύ χρήσιμο αργότερα.

Ταύρος: απολαμβάνετε στιγμές ηρεμίας. Οι σκέψεις σας ξεκαθαρίζουν, οι στόχοι οριοθετούνται, τα σχέδια αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Ίσως τώρα αλλάξετε και διατροφικές συνήθειες, ίσως αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το θέμα της υγείας γενικότερα. Όπως και να ‘χει, ό,τι κάνετε, συμφέρει.

 Δίδυμοι: αν βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, καλό θα ήταν να προσέχετε τόσο τη διατροφή σας, όσο και να μην εκτίθεστε σε ρεύματα και σε κρύα νερά γιατί κυκλοφορούν κρυώματα, που το ανοσοποιητικό σας δεν σηκώνει. Αισθηματίες και ρομαντικοί, θα διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Καρκίνος: τα οικονομικά αποθέματα, εξαντλούνται και πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό, όχι όμως με κινήσεις πανικού. Εντάξει, είπαμε να βάλετε ρέγουλα στα οικονομικά, αυτό όμως δεν θα το πετύχετε με γκρίνια, γιατί η κατάσταση δεν αλλάζει προς το καλύτερο με νεύρα, εντάσεις και ευθιξίες.

Λέων: απίστευτη δύναμη, τρομερή αντοχή, στην κυριολεξία δεν φοβάστε κανέναν και τίποτα, και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τα σχέδιά σας από το να υλοποιηθούν. Πολλές επικοινωνίες σήμερα, πολλά πήγαιν’ έλα και εξαιρετική επικοινωνιακή ικανότητα.

 Παρθένος: κληρονομικά, περιουσιακά, ζητήματα της οικογένειας και του σπιτιού, ακόμα και του οικείου περιβάλλοντος, θα σας κρατήσουν σε ένταση σήμερα, αλλά προς το τέλος της ημέρας η κατάσταση δείχνει να αλλάζει, καθώς οι λύσεις που προτείνετε, αρέσουν, σε όλους τους εμπλεκομένους.

Ζυγός: φρέσκια διάθεση, αναπτερωμένο το ηθικό, ένας καινούριος έρωτας, η ανανέωση μιας μακροχρόνιας σχέσης ή συνεργασίας, ζητήματα των παιδιών σας (αν έχετε), θα σας δώσουν την καλύτερη διάθεση που είχατε ποτέ. Τα όνειρά σας, επιτέλους, μπορούν τώρα, να πραγματοποιηθούν.

Σκορπιός: να είστε προσεκτικοί με τις διάφορες καλοκαιρινές λοιμώξεις. Τηρείστε τους κανόνες υγιεινής αν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε καλοκαιριάτικα. Η σκέψη σας ανατρέχει στη δουλειά σας, αλλά προς το παρόν, ξεκουραστείτε γιατί το έχετε ανάγκη.

Τοξότης: έκτακτες συνεργασίες αποφέρουν σημαντικά κέρδη και είστε χαρούμενοι γι αυτό. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε διακοπές, σας έχει πιάσει ένας πανικός, καθώς σκέφτεστε ότι θα πρέπει να επιστρέψετε. Διασκεδάστε όσο μπορείτε και αποφεύγετε να σκέφτεστε θέματα ρουτίνας.

Αιγόκερως: σταματήστε να νιώθετε ανασφαλείς με την ερωτική σας σχέση, γιατί πραγματικά δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο. Ο/η σύντροφός σας είναι απολύτως εντάξει μαζί σας. Εσείς ίσως θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στο πού μιλάτε, με ποιον τρόπο, κι αν αυτό δημιουργεί υποψίες.

Υδροχόος: φιλονικίες και διαμάχες με αφορμή ένα ταξίδι,  με πρόσωπα είτε του κοντινού είτε του ευρύτερου περιβάλλοντός σας, αλλά που όμως, δεν έχουν καμία πραγματική υπόσταση, σαν να μην έπρεπε να γίνουν εξ αρχής. Αυτό οφείλεται ίσως στον δικό σας εκνευρισμό, γι αυτό προσέξτε πολύ.

Ιχθείς: αντιδιαμετρικά σας βρίσκεται ο Ερμής, ανάδρομος, ενώ στο ζώδιό σας ο Ποσειδώνας, ανάδρομος κι αυτός, όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι στους υποσχόμενους πολλά κεράσια, και οι κεραίες σας να είναι τεντωμένες, γιατί κάποιοι σκοπεύουν να σας εξαπατήσουν.