Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15/11

Σήμερα Τετάρτη 15/11

Κριός: Μην γίνεστε επιθετικοί με το ταίρι σας αλλά και με τους συνεργάτες σας. Να θυμάστε, ότι δεν διαθέτουν όλοι τη δική σας οξυδέρκεια. Αποφύγετε τις εντάσεις και παραμείνετε ήρεμοι

Ταύρος: Το σώμα σας είναι καταπονημένο και ως εκ τούτου, μπορεί να σας παρουσιαστούν προβλήματα, κυρίως με το ουροποιητικό, τα νεφρά και τη μέση. Να διατρέφεστε καλά και να αποφεύγετε τα κρυολογήματα.

Δίδυμοι: Επιθετικά δημιουργικοί θα είστε σήμερα, γι αυτό προσοχή στο πώς θα εκφράσετε τα θέλω σας, στους συνεργάτες και τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί η υπερβολή μπορεί να τους κακοκαρδίσει

Καρκίνος: Ξεσηκώματα, ταξίδια, μετακινήσεις, μετοικήσεις, από τη βάση σας προς κάπου αλλού. Επιτέλους, ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάποιο άλλο μέρος, με καλύτερες προοπτικές. Συγχαρητήρια.

Λέων: Ο λόγος σας καυστικός. Τα λόγια σας, τσεκούρι σε όλους όσους θεωρείτε ότι σας έχουν πειράξει ή τους κρατάτε γινάτι. Πριν όμως, έρθετε σε ολοκληρωτική ρήξη, χαλαρώστε και σκεφτείτε λίγο καλύτερα…

Παρθένος: Τα οικονομικά στο προσκήνιο και οι παλαιότερες οφειλές προς τρίτους, έρχονται απαιτητικά να ζητήσουν ικανοποίηση. Δεν θα βγείτε νικητές από αυτή τη «μονομαχία» γι αυτό κάντε ό,τι μπορείτε για να τα διευθετήσετε.

Ζυγός: Άντρες και γυναίκες, είστε έτοιμοι για όλα, και κυρίως για να διεκδικήσετε δυναμικά, το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας, ενδιαφέρον. Είστε τόσο σίγουροι, ώστε ούτε η αποτυχία σας τρομάζει.

Σκορπιός: Τώρα που έχετε το Δία με το μέρος σας, δεν σας τρομάζει τίποτα. Ακόμα και αυτές οι τρομακτικές σκέψεις που κάνετε λόγω των ανασφαλειών σας, δεν είναι ικανές να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχου σας.

Τοξότης: Είστε έτοιμοι να τα βάλετε με το σύμπαν ολόκληρο. Η διάθεσή σας είναι εριστική, και κατευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση ασχέτως του λόγου και της αιτίας. Πριν έρθετε σε ρήξη με αυτούς που χρειάζεστε, χαλαρώστε.

Αιγόκερως: Η μετακίνηση που έχει γίνει, είτε γεωγραφικά, είτε διανοητικά, είναι προς όφελός σας. Αυτό σήμερα το συνειδητοποιείτε και η χαρά σας δεν περιγράφεται. Επιτέλους, καταξιώνεστε και ανταμείβονται οι κόποι σας.

Υδροχόος: Η λίμπιντο είναι στα κόκκινα, και η ερωτική διάθεση έτοιμη για πτήσεις στο υπερδιάστημα. Εκμεταλλευτείτε την ερωτική ενέργειά σας και στη δουλειά, θα δείτε ότι θα γίνουν όλα, κάτι παραπάνω από τέλεια.

Ιχθείς: Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο προκειμένου να αναζητηθούν οι αιτίες που δεν πηγαίνουν όσο καλά πιστεύατε. Προσοχή όμως, στη λήψη αποφάσεων γιατί ο παραπλανητικός Ποσειδώνας, καραδοκεί.