Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 11/10

Σήμερα Τετάρτη 11/10

Κριός: Ξαφνικές και έντονες καταστάσεις θα αντιμετωπίσετε σήμερα, χωρίς απαραίτητα να συμμετέχετε σ’ αυτές. Ωστόσο, θα παίξετε διαιτητικό ρόλο, προκειμένου να επανέλθει η αρμονία.

Ταύρος: Χαίρεστε τόσο και απολαμβάνετε τη ζωή σας, που πραγματικά είστε η ίδια η χαρά της ζωής. Τίποτα δεν είναι ικανό να πτοήσει τη χαρά σας και κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να σας ταρακουνήσει, δυσάρεστα.

Δίδυμοι: Δεν είναι κακό τελικά να κάνετε και σεις την αυτοκριτική σας. Έχετε κάνει αρκετά λάθη και καλό είναι να τα εντοπίσετε και να τα διορθώσετε όπου μπορείτε. Μην βιαστείτε λοιπόν να καταδικάσετε τους άλλους για δικά σας λάθη.

Καρκίνος: Σήμερα που γυρίζει η μαμά σας η Σελήνη στο σπίτι της, είστε χαρούμενοι, ευαισθητοποιημένοι, ρομαντικοί και ευχάριστη παρέα. Οι δικοί σας άνθρωποι αποζητούν τη συντροφιά σας.

Λέων: Ευνοείστε από την τύχη σας, στα οικονομικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα κερδίσετε το Τζόκερ. Μικρά κέρδη έρχονται, μικρά ποσά, αλλά μπορείτε να το εκλάβετε σαν προάγγελο, κάτι μεγαλύτερου που είναι καθ’ οδόν.

Παρθένος: Όταν προτρέχει η «γλώττα της διανοίας», είναι λογικό να βρεθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, με το περιβάλλον σας, τόσο το οικογενειακό όσο και το επαγγελματικό.  

Ζυγός: Κατά τις 11:30, ο Δίας σας είπε το τελευταίο του αντίο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σας εγκατέλειψε και η τύχη. Ωστόσο από δω και στο εξής θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ως προς το πού, τοποθετείτε τα κεφάλαιά σας.

Σκορπιός: Από σήμερα, μπορείτε να πείτε «καλώς ήλθες πατέρα Δία», γιατί αρχίζει μια περίοδος, εύνοιας, όπου όλα τα πηγαίνουν καλύτερα, καθώς τα θέματά σας διευθετούνται το ένα μετά το άλλο.

Τοξότης: Αν νιώθετε μια γενικότερη κόπωση, αν πονάνε τα κόκαλά σας χωρίς φανερό λόγο, ή ακόμα κι αν έχετε νευραλγίες στα δόντια και τις αρθρώσεις, είναι γιατί είστε πολύ κουρασμένοι. Μην αντιμετωπίζετε ελαφρά τη καρδία τις ενοχλήσεις του οργανισμού σας.

Αιγόκερως: «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους». Αυτό είναι το μότο σας για σήμερα και αν το ακολουθήσετε πιστά, θα έχετε εξαιρετικές συνεργασίες και καταπληκτικές συμφωνίες.

Υδροχόος: Ένα κληρονομικό ζήτημα, σας απασχολεί, που δεν έχει να κάνει απαραίτητα με ακίνητη περιουσία ή μετρητά. Πρόσωπα από το παρελθόν εμφανίζονται ξαφνικά και σας αναστατώνουν.

Ιχθείς: Καθώς σταδιακά, σας αποκαλύπτεται η αλήθεια, σχετικά με τις αποφάσεις που πήρατε πρόσφατα, αρχίζετε και απογοητεύεστε. Πριν κλειστείτε στον κόσμο σας, και στον εαυτό σας, αναζητήσετε λύσεις.