Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1/11

Σήμερα Τετάρτη 1/11

Κριός: Εριστικοί, αρκετά επιθετικοί και με νεύρα θα αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση που θα παρουσιαστεί σήμερα. Πριν τσακωθείτε με μη αναστρέψιμα αποτελέσματα, φροντίσετε να εκτονώσετε την ενέργειά σας.

Ταύρος: Ο Δίας έχει έρθει απέναντί σας και σας χαιρετά εγκάρδια, φροντίζοντας να τακτοποιήσει με την εύνοιά του, τα οικονομικά σας, αλλά και να φέρει απρόσμενα κέρδη.

Δίδυμοι: Τολμήστε να ρισκάρετε για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε ή στη χειρότερη περίπτωση, σχεδόν το αποτέλεσμα που θέλετε. Οι επικοινωνίες σας θα γίνονται με ξεκάθαρο τρόπο με σκοπό να διευκρινίσει παρερμηνείες.

Καρκίνος: Σαρωτικές αλλαγές, τόσο στον τόπο κατοικίας, όσο και στον ενδοοικογενειακό κύκλο. Μην ανησυχείτε όμως, είναι για καλό καθώς έχετε την εύνοια του Δία από το Σκορπιό.

Λέων: Αποφασίζετε επιτέλους να εμπιστευθείτε τα όνειρά σας για το μέλλον καθώς, σταδιακά, ξεκαθαρίζετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος από μέσα σας. Η κατάσταση αρχίζει να φωτίζεται και αυτό σας δίνει αισιοδοξία.

Παρθένος: Δεν έχετε τη δυνατότητα να διακρίνετε αν αυτά που σας λένε είναι αλήθεια ή ψέμα, όπως επίσης και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το σκοπό που κρύβεται πίσω από τα λόγια.

Ζυγός: Μια καινούρια αγάπη παρουσιάζεται και σας ανάβει φωτιές. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μια καλή συνεργασία προκύπτει ξαφνικά, η οποία σας λύνει τα χέρια και συμβάλλει θετικά στην καλή εξέλιξη της δουλειάς σας.

Σκορπιός: Ο Δίας στο ζώδιό σας, κάνει πολύ καλή δουλειά με την εξωστρέφειά σας, η οποία σας λείπει, εκ φύσεως. Οι επικοινωνίες σας απογειώνονται, ενώ γύρω σας έλκετε ανθρώπους που ο ρόλος τους είναι υποστηρικτικός για σας.

Τοξότης: Η Σελήνη από τον Κριό, σας δίνει συναισθηματικό κουράγιο, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις σχέσεις σας κάθε είδους. Η αλήθεια είναι όμως, ότι ο Κρόνος, στα τελευταία του, σας δημιουργεί ακόμα καθυστερήσεις.

Αιγόκερως: Σας κατηγορούν ότι δείχνετε αρχηγικές τάσεις στον τομέα της εργασίας σας, και αυτό, εν μέρει, είναι αλήθεια. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε ότι το σωστό δεν πρέπει πάντα να επιβάλλεται, χωρίς εξηγήσεις.

Υδροχόος: Θα βρεθείτε με παλιούς φίλους, θα θυμηθείτε τα παλιά και θα αναπολήσετε τις όμορφες στιγμές που έχετε ζήσει. Σε αισθηματικό επίπεδο, πρέπει να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς με τους/τις πρώην

Ιχθείς: Ζείτε ένα πολύ όμορφο «παραμύθι» και ελπίζουμε ότι η προσγείωση δεν θα σας πονέσει πολύ. Τουλάχιστον εκμεταλλευτείτε την περίσταση για να βγάλετε κέρδος, τώρα, που ακόμα μπορείτε.