Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 11/07

Σήμερα Τετάρτη 11/07

Κριός: Το κλίμα στον εργασιακό χώρο βελτιώνεται σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο. Ευχάριστο νέο από συγγενικό πρόσωπο.

Ταύρος: Αρκετοί παίρνετε συναισθηματική ικανοποίηση από τον ερωτικό σας σύντροφο. Σκέψεις για τον χειρισμό των οικονομικών σας.

Δίδυμος:
Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο βελτιώνει πολύ το οικογενειακό κλίμα και φέρνει ευχάριστα γεγονότα που σας ανεβάζουν ψυχολογικά.

Καρκίνος: Οι τάσεις αυτοσυγκέντρωσης και απομόνωσης περιορίζονται πολύ και η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

Λέων:
Προφυλαχτείτε από την υπέρμετρη φιλοδοξία σας και μην ριψοκινδυνεύετε . Μια βελτίωση στα οικονομικά από σήμερα θα σας ηρεμήσει.

Παρθένος: Έως τις 6/8 η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας και με το Δια σε εξάγωνο θα είναι ίσως η καλύτερη περίοδος της χρονιάς για σας.

Ζυγός: Θέματα διακοπών η σπουδών απασχολούν το μυαλό σας σήμερα. Έως τις 6/8 η Αφροδίτη στο δωδέκατο σας θα σας δίνει βοήθειες που δεν περιμένετε.

Σκορπιός: Σήμερα έχετε έντονη την ανάγκη να εκφράσετε τον ερωτισμό σας στοιχεία άλλα ο σύντροφος με την υπεροπτική του στάση σας παγώνει.

Τοξότης: Μια καλυτέρευση στα επαγγελματικά θα γίνει αισθητή από σήμερα. Κάνετε και μια νέα συνεργασία που θα σας βοηθήσει.

Αιγόκερως: Έως τις 6/8 πολλοί από σας θα κάνετε κάποιο ταξίδι και θα έχετε θετικές εξελίξεις σε νομικά ή θέματα σπουδών. Ευχάριστη καθημερινότητα στα εργασιακά σήμερα.

Υδροχόος: Ο Άρης στο ζώδιο σας ανεβάζει την αδρεναλίνη σας και έχετε έντονη δραστηριότητα άλλα και νεύρα. Έντονη σεξουαλικότητα.

Ιχθύς: Σήμερα λύνεται ένα οικογενειακό θέμα. Έως τις 6/8 με Αφροδίτη στην Παρθένο οι συντροφικές σχέσεις βελτιώνονται και οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες.