Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 10/01

Σήμερα Τετάρτη 10/01

Κριός: είναι σίγουρο ότι όποιος σας βλέπει, σήμερα, αναρωτιέται, τι καίτε. Κηροζίνη; Είστε ασυγκράτητοι, ατρόμητοι και φυσικά δεν δέχεστε το «όχι» ως απάντηση στις ερωτικές σας διεκδικήσεις. Η ημέρα, ενδείκνυται για έρωτα και ασταμάτητο σεξ.

Ταύρος: είναι από τις τελευταίες σας ευκαιρίες να δώσετε τη σημασία που πρέπει στη διατροφή και στην υγεία σας γενικότερα. Φροντίστε να σας γίνουν συνήθεια, οι καλές συνήθειες και αφήστε κατά μέρος τα παχυντικά μεζεδάκια.

Δίδυμοι: τα πρόσωπα που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα μείνουν άναυδα, από το πόσο εφευρετικοί μπορείτε να γίνετε για να τα διεκδικήσετε. Ωστόσο, έκπληκτα ή όχι, εσείς αυτό που θέλετε θα το καταφέρετε.

Καρκίνος: σας απασχολούν έντονα, θέματα σπιτιού, χώρου διαβίωσης και διαμονής. Ίσως νιώθετε εκπατρισμένοι, αποπροσανατολισμένοι και χαμένοι σε «ξένο έδαφος», ωστόσο όλα αυτά είναι στα πλαίσια ενός νέου ξεκινήματος, κι όπως λέει ο λαός «κάθε αρχή και δύσκολη».

Λέων: επικοινωνείτε δύσκολα, και με δυσκολία θα καταφέρετε να δώσετε να καταλάβουν οι άλλοι , τι θέλετε να πείτε. Μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε πριν επικοινωνήσετε, προκειμένου να σας παρεξηγήσουν και το χειρότερο να μην σας καταλάβουν;

Παρθένος: και σήμερα, θα ασχοληθείτε με το οικονομικό ξεκαθάρισμα, γιατί όπως αποδεικνύεται, όλο και κάποιοι ξεχασμένοι λογαριασμοί θα βρεθούν να σας δημιουργήσουν ένταση, χάος, μπέρδεμα και πολλά νεύρα.

Ζυγός: ξαφνικά γεγονότα, αναστατώνουν την καθημερινότητά σας, ενώ πρόσωπα απ’ το παρελθόν εμφανίζονται απ’ το πουθενά, απαιτώντας να διευκρινίσετε τα θέλω και τα πιστεύω σας.

Σκορπιός: η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη, η διάθεσή σας, παρασύρει τους φίλους, γνωστούς και συγγενείς, σε ξέφρενα γλέντια. Αν προσέχετε τις υπερβολές, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε πάρα πολύ καλά.

Τοξότης: εσείς μπορεί να έχετε επικοινωνιακή διάθεση, η άλλη άκρη του καλωδίου όμως, ίσως να μην έχει και αυτό θα σας εκνευρίσει, ή μπορεί και να σας ανησυχήσει, πιστεύοντας ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό και δεν σας το λένε, κυρίως αν πρόκειται για δικά σας άτομα, που βρίσκονται μακριά.

Αιγόκερως: από σήμερα, αρχίζουν τα καλά νέα στη δουλειά. Αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας, οι ιδέες σας είναι εφαρμόσιμες, οι ικανότητές σας βγάζουν πολλούς από δύσκολη θέση και κανείς δεν μπορεί να πει κακή κουβέντα για σας.

Υδροχόος: ένα γεγονός, που είτε το περιμένατε, είτε όχι, θα σας αποδείξει ότι δεν είστε άμεμπτοι, ούτε αψεγάδιαστοι. Έχετε παραμελήσει σημαντικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην ομαλή πορεία της εργασίας σας και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα ως πολύτιμο μάθημα ζωής, για σας.

Ιχθείς: θα πρέπει να ξεχωρίσετε άμεσα, αν ο ενθουσιασμός σας οφείλεται στη φαντασία σας, ή είναι λόγω πραγματικών γεγονότων και πεπραγμένων. Ίσως παρασυρθήκατε σε όνειρα και σχέδια που δεν έχουν καμία απολύτως, ρεαλιστική βάση.