Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 09/05

Σήμερα Τετάρτη 9/05

Κριός: Η αντίθεση  Ήλιου – Δία σας κάνει να αντιδράτε υπερβολικά και απρόσεκτα στα οικονομικά σας. Φιλτράρετε τις πληροφορίες που σας δίνουν. Πολλές είναι εσφαλμένες.

Ταύρος: Η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Δία, σας κάνει υπεραισιόδοξους και δογματικούς .Ζητείστε τη γνώμη ειδικών ειδικά για θέματα συνεργασιών και γάμου.

Δίδυμος: Το μυαλό σας σήμερα είναι στα επαγγελματικά σας και είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας παρόλο που είστε φιλόδοξοι.

Καρκίνος:  Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε δραστικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας ειδικά εσείς που είστε τις τελευταίες δυο μέρες. Είναι για καλό σας.

Λέων: Τα πολλά έξοδα που έχετε σήμερα σας προκαλούν ζαλάδα . Ευτυχώς έχετε βάλει βάσεις  για αυξημένα έσοδα τις επόμενες μέρες.

Παρθένος: Θέματα συντροφικότητας και πάλι στο προσκήνιο. Όσοι έχετε ξεκινήσει πρόσφατα σχέση , προβληματίζεστε από τα υπερβολικά λόγια του συντρόφου. Κρατάτε αμυντική στάση.

Ζυγός: Σήμερα είστε παράδειγμα προς μίμηση. Στην εργασία σας είστε πολύ πειθαρχημένοι ,τα πάτε εξαιρετικά και βοηθάτε και τους γύρω σας. Πολλές επικοινωνίες.

Σκορπιός: Όσοι ασχολείστε με τέχνες, δουλειές που έχουν σχέση με παραγωγή ,με παιδιά  ή αθλητισμό θα διακριθείτε σήμερα. Πολύ καλή ψυχολογία.

Τοξότης: Σήμερα επισκέπτεστε τους γονείς σας και έρχεστε πολύ κοντά τους. Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει και με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει η ψυχολογία σας.

Αιγόκερως: Αιγόκεροι που έχε έρθει σε απόσταση με τον ερωτικό σας σύντροφο , σήμερα κάνετε επιτυχημένη προσπάθεια επικοινωνίας.

Υδροχόος: Σας  δίνεται μια ξαφνική ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδα σας σήμερα. Χαρακτηρίζεστε από έντονο συναισθηματισμό

Ιχθύς: Σήμερα ψυχολογικά είστε καλύτερα και ασχολείστε με την περιποίηση του εαυτού σας  και του προσωπικού σας χώρου.