Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 9/9

Σήμερα Σάββατο 9/9

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα προβαίνετε σε μια αλλαγή στον καθαρά προσωπικό σας χώρο ή την εμφάνιση σας. Μια άγνωστη γυναίκα σας δημιουργεί εκνευρισμό στο δρόμο. Έχετε και μια πολύ θετική επικοινωνία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ:  Μια κακή σας συνήθεια που θέλετε να απαλλαγείτε από αυτήν γίνεται αντικείμενο συζήτησης με πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος κάτω από άκρα μυστικότητα. Τάσεις απομόνωσης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Όσοι ασχολείστε με συλλογικές δραστηριότητες θα σας προτείνουν κάτι ασυνήθιστο ή θα έχετε ανατροπή προγραμματισμού. Ένας φίλος κάνει την εμφάνιση του ξαφνικά και σας γεμίζει ενθουσιασμό. Κάνετε κοινή έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονη δραστηριότητα σήμερα στα επαγγελματικά σας, Μάλιστα αντιμετωπίζετε και κάποια συμβάντα τα οποία  στην αποπεράτωση κάποιων εργασιών, άλλα τα καταφέρνετε με τη βοήθεια τρίτων. Ευχάριστο οικονομικό νέο.

ΛΕΩΝ: Είναι μια πολύ θετική μέρα για τους εισαγωγείς, για όσους δίνουν εξετάσεις σε πανεπιστημιακό επίπεδο, για όσους διευθετούν εκκρεμή νομικά θέματα και για όσους  ταξιδεύουν ή οργανώνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Σήμερα η μέρα προσφέρεται για διακανονισμό φορολογικών εκκρεμοτήτων, για διακανονισμό χρεών προς τράπεζες ή τρίτα πρόσωπα, άλλα και τακτοποίηση κληρονομικών θεμάτων που τυχόν υπάρχουν. Σήμερα νικάτε και κάποιους υποσυνείδητους φόβους.

ΖΥΓΟΣ:  Σήμερα η κρίση σας είναι σε εξαιρετικά καλό επίπεδο και όσοι είστε σε διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο μιας συνεργασίας ή συνεταιρισμού, σας δίνεται η ευκαιρία να την ολοκληρώσετε με επιτυχία. Ευχάριστη συζήτηση με το σύντροφο σας για κοινές σας φιλοδοξίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι περιμένετε αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων θα πάρετε ευχάριστα νέα. Όσοι έχετε χάσει κατοικίδιο το βρίσκετε με παρέμβαση τρίτου, ομαλοποίηση των σχέσεων με συναδέρφους σας στον εργασιακό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Ιδιαίτερα δημιουργικοί είστε σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Όσοι έχετε παιδιά ασχολείστε με θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση τους .Όσοι ταξιδεύετε θα έχετε μια ευχάριστη ερωτική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα ασχολείστε με θέματα που έχουν προκύψει αναπάντεχα και έχουν σχέση με την οικία σας. Αρκετοί εισπράττετε χρήματα τρίτων τα οποία είχατε δανείσει ή είχατε ζητήσει πρόσφατα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Αρκετοί από σας έχετε συναντήσεις και επικοινωνίες με αδέρφια ,συγγενείς και φίλους. Οι πωλητές και διαφημιστές  κλείνετε πάρα πολλές συμφωνίες. Πολύ ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών για όλους σας.

ΙΧΘΥΣ: Αρκετά φορτισμένοι είστε συναισθηματικά σήμερα και σας χαρακτηρίζει αστάθεια και εκνευρισμός. Όμως κλείνετε με επιτυχία οικονομικές συμφωνίες .Σε αγορές και πωλήσεις έχετε τύχη.