Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 7/07

Σήμερα Σάββατο 7/07

Κριός: ακόμα κι αν δεν είστε απ’ αυτούς που ξοδεύουν χρόνο για την προσωπική τους απόλαυση, μην αρνηθείτε να περάσετε λίγο χρόνο με τους αγαπημένους τους. Το έχετε ανάγκη, αμφότερες οι πλευρές.

Ταύρος: το να αναγνωρίσετε και να εκδηλώσετε το θαυμασμό σας για τις ικανότητες των άλλων, ιδίως των αγαπημένων σας, θα οδηγήσει και εκείνους να θαυμάσουν εσάς. Μην αρνείστε να πείτε ότι σας αρέσει κάτι, από εγωισμό

Δίδυμος: δεν χρειάζεται να γίνετε υπερήρωες για να σας εκτιμήσουν. Είναι λανθασμένη η εντύπωση που έχετε ότι κάνοντας πολλά, θα τύχετε μεγαλύτερου σεβασμού. Μην ξεχνάτε ότι «ουκ εν τω πολλώ το ευ».

Καρκίνος: αφήνοντας τον εαυτό σας να επεκταθεί στους άλλους, ξεπερνώντας τη δειλία σας και τη φυσική σας συστολή, σίγουρα θα φέρει την επιβράβευση, είτε μέσω καινούριας φιλίας, ή νέων ευκαιριών.

Λέων: οποιαδήποτε προσπάθεια έρχεται από μια βαθιά επιθυμία μέσα σας για αλλαγή και εξέλιξη, να ξέρετε ότι θα έχει έναν ικανοποιητικό, έως εξαιρετικό αντίκτυπο, τόσο στο οικείο περιβάλλον, όσο και στην αυτοπεποίθησή σας.

Παρθένος: θα έχετε μια αίσθηση ότι προστατεύεστε ότι ο δρόμος που έχετε επιλέξει στη ζωή σας γενικότερα, είναι ο σωστός. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας κάνει εγωιστικά αρνούμενους οποιαδήποτε συμβουλή

Ζυγός: αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και μην οικειοποιείστε καταστάσεις που στο κάτω-κάτω δεν σας αφορούν άμεσα. Τα οφέλη θα είναι πολύ μεγαλύτερα και οι πληροφορίες πολύτιμες, αν λειτουργήσετε από απόσταση.

Σκορπιός: ανακαλύπτετε ότι υπάρχουν καινούριες ευκαιρίες και νέα μονοπάτια για να «περπατήσετε», αλλά σας τρομάζει το άγνωστο και δεν είστε έτοιμοι να ρισκάρετε. Πρέπει όμως να επιλέξετε, σύντομα.

Τοξότης: θα χρειαστεί να παίξετε το ρόλο του διαιτητή, μεταξύ των δικών σας ανθρώπων που έρχονται σε κόντρα σήμερα, αλλά στο τέλος θα αποδειχθεί ότι είστε εσείς που χτίζετε γέφυρες μεταξύ των αντιμαχόμενων.

Αιγόκερως: αποδεχθείτε επιτέλους, ότι δεν γίνεται να περνούν όλα από τα χέρια σας. Δεν γίνεται να ελέγξετε τα πάντα και καλό θα ήταν να ξεμπερδέψετε με καταστάσεις που πια δεν σας γεμίζουν ή σας πιέζουν.

Υδροχόος: θα είστε σε θέση να «μεταφράσετε» τις προθέσεις κάποιων, γι αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε κοντά σ’ αυτούς που έχετε απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό.

Ιχθύς: ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να αφήσετε το «σπαθί» σας και να γαληνέψετε. Η περίοδος ειρήνης μεταξύ σας και των άλλων, μπορεί να μην κρατήσει πολύ, το «σπαθί» σας όμως είναι ένα πολύτιμο μουσειακό έκθεμα.