Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 6/01

Σήμερα Σάββατο 6/01

Κριός: δεν είναι ανάγκη να πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα, ενώ είστε υπερβολικά κουρασμένοι. Κάντε τα πλάνα σας για ξεκούραση και γέμισμα μπαταριών, θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο απ’ τη φούρια να τα τελειώσετε όλα σήμερα.

Ταύρος: αισθάνεστε και ίσως είστε, εκτός τόπου και χρόνου. Όταν κάποιοι σας ζητούν συμβουλές, δεν είναι ορθό να νομίζετε πως χρειάζονται μαθήματα. Μην γίνεστε αλαζονικοί νομίζοντας ότι τα ξέρετε όλα. Προσγειωθείτε και μην πιστεύετε άλλα αντί άλλων.

Δίδυμοι: αναποφάσιστοι ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές, αισθάνεστε χαμένοι σ’ έναν ωκεανό προσφορών. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, σήμερα, είναι να επιλέξετε αυτά που χρειάζεστε και να μην σπαταλήσετε ενέργεια, χρόνο και χρήμα, σε διάφορα άχρηστα πράγματα.

Καρκίνος: το περιβάλλον όπου βρίσκεστε δεν σας είναι καθόλου οικείο, και νιώθετε αποπροσανατολισμένοι σ’ έναν ξένο τόπο. Η λύση βρίσκεται στο ένστικτό σας. Γι αυτό, μην αφήνετε τους άλλους να σας οδηγούν, χωρίς να ξέρετε οι ίδιοι πού πάτε.

Λέων: αφήνετε τις σκέψεις σας, να τρέχουν και να συμπεραίνουν πράγματα, που δεν είναι ούτε του παρόντος, ούτε και έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Εμμονές κάθε τύπου σας αποπροσανατολίζουν απ’ τον ουσιαστικό σας στόχο. Συνέλθετε, γρήγορα αν είναι δυνατόν.

Παρθένος: γίνεστε απαιτητικοί και σκληροί κάποιες φορές, και κυρίως με τους οικείους σας. Στεναχωριέστε για διάφορα, πράγματα, όπως απώλειες, έλλειψη εργασίας. Ωστόσο, αποτελεί bullying προς τους ανθρώπους σας, το να τους υποχρεώνετε να υπόκεινται στις δικές σας εμμονικές στεναχώριες.

Ζυγός: θα νιώσετε καλά ανάμεσα σε φίλους και παρέες που διασκεδάζουν. Θα ψυχαγωγηθείτε πηγαίνοντας ένα θέατρο, σε έναν κινηματογράφο, ή για φαγητό. Ωστόσο, προσέξτε να μην εξαρτάστε από τους φίλους σας ή από οποιονδήποτε, για να περάσετε καλά, γιατί κάλλιστα μπορείτε και μόνοι.

Σκορπιός: θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε κάθε είδους ψέμα, απ’ όπου κι αν αυτό προέρχεται έτσι ώστε να εξαλείψετε κάθε δυσκολία από το δρόμο σας, που εδώ και κάποιους μήνες έχει αρχίσει να καθαρίζει από εμπόδια και τρικλοποδιές. Σήμερα, μπορείτε να ξεκουραστείτε.

Τοξότης: νιώθετε εκνευρισμό, ξεσπάτε τα νεύρα σας όπου βρείτε και αυτό μπορεί να φέρνει ρήξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προκειμένου να αποφύγετε τα παρατράγουδα, αποτραβηχτείτε μέσα σας και κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στα άχρηστα του εσωτερικού σας κόσμου.

Αιγόκερως: νιώθετε ότι τρέχετε μια κούρσα και θέλετε να είστε ο νικητής, αλλά προσέξτε γιατί η κούρσα δεν είναι μικρών αποστάσεων, αλλά αντοχής. Ίσως θα ήταν καλύτερα να την τρέξετε μαζί με άλλους, που βρίσκονται στην ίδια θέση με σας. Το μόνο που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να ξέρετε πότε είναι η σειρά σας να προσφέρετε τη βοήθειά σας, στην ομάδα.

Υδροχόος: αισθάνεστε κουρασμένοι, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Είναι σαν να συμμετείχατε σε μία μάχη, από την οποία βγήκατε νικητές και τώρα χρειάζεστε, μια ανάπαυλα, πριν από την επόμενη. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να αναπαυτείτε και να γεμίσετε μπαταρίες.

Ιχθείς: έχετε, εδώ και καιρό εμπλακεί σε μία περιπέτεια, είτε προσωπικής, είτε επαγγελματικής φύσεως, που άλλες φορές σας μπερδεύει, άλλες φορές σας διαφωτίζει και σας δίνει φτερά. Να θυμάστε ότι δεν θα πρέπει να «κολλάτε» το μικρόβιο της αλαζονείας, πριν δείτε τα πράγματα όπως, πραγματικά, είναι.