Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 5/8

Σήμερα Σάββατο 5/8

ΚΡΙΟΣ:  Σήμερα χαρακτηρίζεστε από μεγάλο πάθος στην εργασία σας και προσπαθείτε να λύσετε ένα παλιό πρόβλημα χτυπώντας το στη ρίζα.  Στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης με το σύντροφο κινούμενης στα δυο άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Έντονη ενασχόληση με νομικό θέμα που σας απασχολεί. Δυσκολίες με τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού και ένα άσχημο νέο από ένα συγγενικό πρόσωπο σας δημιουργούν αστάθεια σε θέματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Έντονη απογοήτευση και προβληματισμός από μια αρνητική εξέλιξη στα οικονομικά του συντρόφου. Όσοι έχετε παιδιά προβληματίζεστε για το αν τους έχετε δώσει σωστές αρχές και ασχολείστε μαζί τους για να τους ανεβάσετε την ψυχολογία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Δύσκολη μέρα σε θέματα σχέσεων. Ο σύντροφος σας στεναχωρεί πολύ με τις συναισθηματικές του εξάρσεις και σας αιφνιδιάζει. Θέλει υποχωρητικότητα  από την πλευρά σας και διπλωματία. Μην εμπλακείτε σε καυγά.

ΛΕΩΝ:  Κουραστική η καθημερινότητα στην εργασία σήμερα και αναγκάζεστε να αφήσετε  πολλές εκκρεμότητες. Ξεφυτρώνουν  από παντού δουλειές και αυτό σας κουράζει. Παρεξήγηση με συγγενή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Τα ερωτικά σας και πάλι κλέβουν την παράσταση. Έντονες ερωτικές στιγμές με το σύντροφο σας αυξάνουν το πάθος και το ψυχικό δέσιμο μεταξύ σας. Οι μόνοι γνωρίζετε ένα μυστηριώδες γοητευτικό πρόσωπο .

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη μέρα για εσάς τους Ζυγούς. Κάποιοι αναστατώνεστε με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας γονέας σας ,κάποιοι με ένα πρόβλημα στο ακίνητα σας , άλλοι με ένα σοβαρό επαγγελματικό θέμα του συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Θερμά λόγια που σας αγγίζουν πολύ βαθιά εισπράττετε από τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα πρόβλημα που σας προκύπτει με το όχημα σας, το λύνετε με βοήθεια αναπάντεχη από άγνωστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα ξυπνάτε με μια βαθιά συναισθηματική φόρτιση και επιθυμία να πετύχετε στους οικονομικούς στόχους και να αρχίσετε πάλι να αισθάνεστε ζωντανός ζώντας μια έντονη σχέση. Το έχετε πλέον ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα η στάση σας και η συμπεριφορά σας είναι αρκετά ακραία και εγωιστική. Θέλετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας και στο σύντροφο και στους συνεργάτες σας για πολλά θέματα χωρίς να υπολογίζετε τις δικές τους ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα βυθίζεστε στα άδυτα της ψυχής σας  για να κατανοήσετε και να βελτιώσετε τις συμπεριφορές σας και τον τρόπο σκέψης. Επιθυμείτε μια αναγέννηση  ψυχική και βελτίωση της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ: Βαθιά επιθυμία να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας που τόσα χρόνια είστε συμπορευτές στη ζωή έχετε σήμερα. Η επικοινωνία και η συνάντηση μα κάποιους από αυτούς σας δίνει μεγάλη χαρά και το δεσιμο που νιώθετε είναι ανεκτίμητο.