Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 31/03

Σήμερα Σάββατο 31/03

 

Κριός: κάτι ο ανάδρομος Ερμής, στο ζώδιό σας, κάτι η Σελήνη αντιδιαμετρικά σας, προσέχετε τι λέτε, σε ποιους τα λέτε, πώς τα λέτε και γιατί τα λέτε. Ο κίνδυνος να παρερμηνευτούν τα λόγια σας είναι μεγάλος και θα έχετε πρόβλημα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ταύρος: έχει έρθει ο καιρός να προσέξετε την υγεία σας. Υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής αν δεν θέλετε να προβληματιστείτε στο άμεσο μέλλον. Ξεκουραστείτε σήμερα και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας γιατί το χρειάζεστε.

Δίδυμοι: ένας άκρατος συναισθηματισμός και η αναπόληση του παρελθόντος σας ρίχνει τη διάθεση. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην αρνηθείτε προτάσεις για διασκέδαση σήμερα, ανεξαρτήτως αν μπορείτε ή όχι, να στηρίξετε μια έξοδο, οικονομικά.

Καρκίνος: συζητάτε για μια αλλαγή ζωής, που έχει να κάνει είτε με μια μετακόμιση, μια μετοίκηση, ακόμα και την μετανάστευσή σας σε άλλη χώρα. Μην πάρετε αποφάσεις αν δεν είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι οι συνθήκες επιτρέπουν κάτι τέτοιο

Λέων: καβγαδάκια και διαφωνίες με το ταίρι σας, αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους εν γένει, ίσως σταθούν η αιτία να νιώσετε ότι σας απομονώνουν ή σας περιθωριοποιούν. Αν δεν θέλετε να νιώσετε έτσι, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να μιλήσετε.

Παρθένος: κάτι δεν έχετε καταλάβει σωστά ως προς το χειρισμό των οικονομικών σας και αυτή τη στιγμή βιώνετε ένα δυνατό σκαμπανέβασμα, το οποίο, για να αντιμετωπιστεί θέλει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Ζυγός: θα είστε σε θέση να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, εκεί που πρέπει και να γίνετε κατανοητοί ως προς τα ζητούμενα σας. Διεκδικείτε με πολύ τρυφερό τρόπο και αυτό αρέσει στην άλλη πλευρά.

Σκορπιός: είστε στη διαδικασία να φτιάξετε μια καλή οικονομική κατάσταση και προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες. Ο κίνδυνος έγκειται στο ότι όλο αυτό μπορεί να σας γίνει έμμονη ιδέα και να μην βλέπετε τίποτα άλλο εκτός από αυτό.

Τοξότης: αρκετά έντονη κοινωνικότητα σήμερα, θα δείτε συγγενείς, φίλους, ακόμα και ανθρώπους που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Θα περάσετε καλά, θα χαλαρώσετε και πάνω απ’ όλα θα ξεκουραστείτε.

Αιγόκερως: είναι μεγάλη η επιτυχία σας, και μπράβο σας, όμως, αν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε στη σχέση σας σαν να ήσασταν μόνοι, σύντομα να ανακαλύψετε ότι δεν θα υπάρχει κανείς δίπλα σας, να μοιραστεί την επιτυχία σας, μαζί σας.

Υδροχόος: είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε δίκαια τόσο τους ανθρώπους όσο και τις καταστάσεις. Όμως, η εμμονή σας με τη δικαιοσύνη και το δίκαιο γενικότερα μπορεί να σας φέρει σε ρήξεις με τους αγαπημένους σας. Ίσως να βάζατε λίγο νερό στο κρασί σας;

Ιχθύς: ερωτικοί και αισθαντικοί θα είστε σήμερα με το ταίρι σας αλλά και οι ελεύθεροι σκοπευτές, έχετε μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσετε μέσω του ερωτισμού σας, το αντικείμενο του πόθου σας.