Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 30/06

Σήμερα Σάββατο 30/06

Κριός: Αρκετά καλή ημέρα η  σημερινή για να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με φίλους που τους εμπιστεύεστε και που μαζί τους διασκεδάζετε.  Η επιθυμία σας να περάσετε καλά και να αφήσετε μακρυά για λίγο τα επαγγελματικά και τις ευθύνες, θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τον σύντροφο, που για ένα μεγάλο διάστημα τον είχατε παραλύσει. Γι όσους δεν είναι σε σχέση, καινούργιες γνωριμίες θα σας αναστατώσουν ερωτικά.

Ταύρος: Ταξιδάκι και βόλτες λέει σήμερα για εσάς το πλανητικό σκηνικό. Δεν σας χωράει ο τόπος, αν είσαστε σε διακοπές όλα είναι καλά αλλά για εκείνους που δουλεύουν η σκέψη τους τα είναι πότε θα τελειώσουν για να κάνουν έστω και μια μικρή βόλτα στην θάλασσα. Καλή ημέρα για να περάσετε με συγγενικά σας άτομα. Για κάποιους ταύρους μπορεί να υπάρξει μία έκπληξη από άφιξη αγαπημένου ατόμου από μακρυά.

Δίδυμος: Τα οικονομικά έχουν άνοδο και πολλές ευκαιρίες για κέρδος χωρίς πολύ κόπο. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία σήμερα να πάει χαμένη και σίγουρα θα είναι αρκετές. Γοητευτικοί και ευχάριστοι μαζεύεται γύρω σας άτομα που έλκονται από την παρουσία σας και το μυαλό σας. Είσαστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο και επαγγελματικά αλλά και ερωτικά. Απρόβλεπτες καταστάσεις φέρνουν τύχη και επιτυχία.

Καρκίνος: Πολυάσχολοι και ετοιμοπόλεμοι σήμερα με τον Ήλιο να σας χαρίσει ενέργεια και την Αφροδίτη στον δεύτερο φυσικό σας οίκο να προωθεί τα οικονομικά και να σας φέρνει καινούργιες ευκαιρίες και αποκατάσταση κάποιων λάθος κινήσεων που είχατε κάνει τις περασμένες ημέρες. Οι εντάσεις με τον σύντροφο δεν θα λείψουν και η κοφτερή σας γλώσσα θα πρέπει να περιοριστεί.

Λέων: Θα νοιώθετε φιλικοί και στοργικοί σήμερα. Μια καλή μέρα για να γλεντήσετε με την σχέση σας και αν ξεπεράσετε τις δυσκολίες της. Ένας καινούριος φίλος ή εραστής μπορεί να μπει σήματα στην ζωή σας. Αν πράγματι γίνει κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε μια καλή αρχή με μια σχέση με προοπτικές. Στο πρόγραμμα είναι οι διακοπές και η διασκέδαση Το κλίμα γενικά  είναι ευχάριστο και αισιόδοξο, τα συναισθήματα εκφράζονται ανεμπόδιστα και οι ευκαιρίες που έχουν σχέση με δημιουργία διαδέχονται η μία την άλλη.

Παρθένος: Παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες για χάρη των αγαπημένων σας σήμερα. είσαστε δοτικοί και έρχεστε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Οι μετακινήσεις είναι το μόνο που μπορεί σήμερα να μην σας πάει και τόσο καλά. Αναβολές ή και καθυστερήσεις μπορεί να σας αλλάξουν το πρόγραμμα ή ακόμα και η δική σας επιθυμία να ξεκινήσετε για αλλού και να πάτε τελικά αλλού.

Ζυγός: Παρά είστε κοινωνικοί σήμερα. Όλη την ημέρα δεν θα βρεθείτε ούτε στιγμή μόνοι σας. Η Αφροδίτη ευνοεί την ομαδική δράση, τις λέσχες, τους συλλόγους και την προσπάθεια για τον κοινό σκοπό. Επικρατεί κλίμα ομοψυχίας, αγάπης και καλής συνεργασίας. Η διασκέδαση ακόμα και το ξεφάντωμα είναι για εσάς σήμερα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο είναι ειδυλλιακή και οι κατακτήσεις για όσους είναι αδέσμευτοι, πολλές.

Σκορπιός: Οι ανατροπές στο περιβάλλον σας συντελούν στην καθυστέρηση καταστάσεων που σχετίζονται με άλλα πρόσωπα. Κάποιες φορές  τα νεύρα μπορεί να πάρουν την θέση της λογικής και να μην είσαστε καθόλου αντικειμενικοί με τους γύρω σας. Προσέξτε μην γίνεται η αιτία για μετωπικές συγκρούσεις. Τ α νεύρα μπορεί ακόμα να σας κάνουν απρόσεχτους και επιρρεπείς σε ατυχήματα, Άρα δεν είναι καλή ημέρα ούτε για συζητήσεις ούτε για μετακινήσεις.

Τοξότης: Οι πολλές επαγγελματικές προτάσεις σας ανεβάζουν το ηθικό αν και δεν είναι εύκολο ούτε να επιλέξετε αλλά ούτε και να αποφασίσετε,είσαστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές που θα έρθουν σύντομα.Η ευνοϊκή για εσάς θέση της Αφροδίτης ενισχύει την γοητεία σας και σας δίνει πολλές κατακτήσεις. Αν δεν σας είχε πιάσει εργασιομανία σήμερα  θα μπορούσατε να απολαύσετε μια όμορφη μέρα. Η κοινωνική σας ζωή έχει πάρει πολύ τα επάνω της και εσείς απολαμβάνετε την παρέα ατόμων κοντά σας που σας κάνουν να νοιώθετε καλά.

Αιγόκερως: Αφιερώνετε όλο τον χρόνο στην δουλειά σας με αποτέλεσμα τα άτομα της οικογένειας ή ο σύντροφος να σας κάνουν παράπονα. Πατήστε λίγο  φρένο και χαλαρώστε. Οι ευκαιρίες που έχουν έρθει στα επαγγελματικά, δεν θα χαθούν και ο υπερβολικός ζήλος θα σας κουράσει σύντομα αν δεν το ελέγξετε. Η προοπτική για οικονομική βελτίωση που βλέπεται στο κοντινό μέλλον, θα σας κάνει σήμερα να μπείτε  στην διαδικασία να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ονειρευτεί διακοπές. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα με μια έκπληξη που θα ανανεώσει την σχέση σας.

Υδροχόος: Βελτίωση στα οικονομικά σας, αλλά και έναν ανταγωνισμό μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο φέρνει η σημερινή ημέρα  Οι χαμηλοί τόνοι επιβάλλονται για να μην προκαλέσετε εκνευρισμό αν και δεν είναι εύκολο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας. Είσαστε σε μια αρκετά καλή φάση με τα αισθηματικά σας. Έχετε την προσοχή και την αγάπη του συντρόφου σας. Οι Υδροχόοι που δεν είναι ακόμα σε σχέση θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να βρουν το κατάλληλο άτομο που θα τους συγκινήσει.

Ιχθύς: Αλλαγών αλλά και εντάσεων συνέχεια και σήμερα ιδιαίτερα στο οικογενειακό σας περιβάλλων. Κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον δεν είναι τόσο φιλικά όσο νομίζετε ή όσο θα θέλατε και σήμερα θα το καταλάβετε και κάποιοι θα απογοητευτείτε αρκετά. Κρατήστε σκέψεις και προσωπικά θέματα χωρίς να γίνεστε πολύ αποκαλυπτικοί σήμερα. Οικονομικά θα αντιμετωπίσετε κάποια έκτακτα έξοδα όχι κάτι που να σας θορυβήσει ιδιαιτέρα. Αισθηματικά είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και δεν θέλετε να αλλάξετε τίποτα.