Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 2/9

Σήμερα Σάββατο 2/9

Κριός: ένα ξαφνικό γεγονός, ευχάριστο ή δυσάρεστο, δεν έχει σημασία, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, θα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για σας, προκειμένου να ανατρέψετε μια φαύλη, υπάρχουσα κατάσταση. Γενική αναθεώρηση με το ξεκίνημα να γίνεται απ’ το σπίτι.

Ταύρος: δημιουργικοί, ενθουσιώδεις, με πολλές καινοτόμες ιδέες, που, άνετα, εφαρμόζονται στην πράξη, θα γίνετε αγαπητοί και αποδεκτοί από έναν ευρύτερο κοινωνικό και εργασιακό περίγυρο. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται, και τα εισοδήματά σας, σας δίνουν ικανοποίηση.

Δίδυμοι: εμφανίζονται διάφορα «πονάκια», κυρίως στο μυοσκελετικό και στα δόντια. Διάφορες δερματίτιδες, επίσης, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Καλό θα ήταν δε, να κάνατε ένα γενικό τσεκ απ, πριν η υγεία σας, σας προβληματίσει εντονότερα.

Καρκίνος: δεν χαρίζετε κάστανα, αυτό το κάνατε σαφές στον ερωτικό σας σύντροφο. Δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας και αυτό το κάνατε σαφές στους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Μην το συνεχίζετε όμως, γιατί τα μηνύματά σας ελήφθησαν, όλα τα άλλα είναι απλά υπερβολές.

Λέων: ασυγκράτητες οι ορμές σας, και η λίμπιντο, χτυπάει κόκκινα. Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας, κυριολεκτικά σας έχουν κάνει «τούρμπο». Ωστόσο, καλό είναι να εκτονώνετε την ένταση στο σεξ, στον έρωτα, στο γυμναστήριο και όχι να καταφέρεστε εναντίον του συντρόφου.

Παρθένος: ευνοούνται ταξίδια με σκοπό την επιμόρφωση, δικαστήρια και νομικά θέματα. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που αφορούν τη διευθέτηση τραπεζικών δανείων, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη εποχή. Αν σας αρέσει να μετακινείστε γενικώς, σήμερα είναι η μέρα σας.

Ζυγός: αναγνώριση και δικαίωση τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επιτέλους οι κόποι σας ανταμείβονται και εσείς καταξιώνεστε. Δεν θα αποφύγετε όμως τις αντιπαραθέσεις με όλους εκείνους που δεν τα κατάφεραν όπως εσείς.

Σκορπιός: με αυξημένη καχυποψία θα αντιμετωπίσετε κάθε θέμα που παρουσιάζεται σήμερα προς επίλυση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και εμπόδια. Πριν αποκλείσετε ολοκληρωτικά κάθε εξέλιξη καλύτερα να αποφασίσετε να ρισκάρετε λίγο. Οι φίλοι σας υποστηρίζουν.

Τοξότης: έχετε μπει στην τελική ευθεία προς την αποχώρηση του Κρόνου απ’ το ζώδιό σας και ίσως πρέπει να επισπεύσετε τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας γιατί δεν σας έμεινε και πολύς χρόνος ως το Δεκέμβρη. Η αυτοκριτική σας κάνει καλό.

Αιγόκερως: η κακοκεφιά, σας κάνει να φαίνεστε πιο αυστηροί απ’ ό,τι είστε και πιο σοβαροί απ’ όσο θα θέλατε, με αποτέλεσμα οι άλλοι να σας θεωρούν ψηλομύτηδες και απόμακρους. Αν δεν θέλετε να χάσετε πολύτιμους συνεργάτες και καλούς φίλους, αλλάξτε γρήγορα, διάθεση.

Υδροχόος: τα οικονομικά στο προσκήνιο, με θέματα προς επίλυση. Μην δανείσετε χρήματα ούτε και στα άτομα που έχετε τυφλή εμπιστοσύνη, γιατί δεν θα τα πάρετε πίσω, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα, αλλά και μην δανειστείτε γιατί δεν τίθεται καν, θέμα επιστροφής.

Ιχθείς: παρερμηνεύοντας τα λόγια των κοντινών σας ανθρώπων, και ανασκευάζοντας κάτι που μπορεί να ακούσετε, δεν θα σας βγει σε καλό καθώς θα θεωρηθεί κουτσομπολιό και μπορεί να σας κοστίσει, με ρήξεις ανάμεσα στα συγγενικά σας πρόσωπα.