Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 26/8

Σήμερα Σάββατο 26/8

Κριός:  τα γεγονότα της ημέρας θα σας εκνευρίσουν και θα χάσετε την ψυχραιμία σας αρκετές φορές. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι με νεύρα και εντάσεις κανένα πρόβλημα δεν λύνεται όσο σοβαρό ή ασήμαντο είναι.

Ταύρος: απέναντί σας η Σελήνη, στέλνει τους χαιρετισμούς της αλλά και την εύνοιά της σε θέματα ερωτικά και αισθηματικά. Αρκεί βέβαια και σεις, να καταλάβετε, ότι θα πρέπει να αφήσετε τον αγαπημένο σας καναπέ και να κάνετε κάτι.

Δίδυμοι: χίλιες και μία νύχτες υπόσχεται η μέρα, και πολύ περισσότερο η νύχτα, αλλά ο Κρόνος απέναντί σας, είναι σαν να σας φρενάρει με τον τρόπο του. Πτοείστε εσείς; Όχι  βέβαια. Ακολουθήστε τα ερωτικά σας ένστικτα και μην λογαριάζετε κανέναν.

Καρκίνος: νομικά θέματα θα γεμίσουν τη μέρα σας, ίσως όμως και περιουσιακά, ή συζητήσεις πάνω σε τέτοια θέματα, που ίσως δεν αφορούν αποκλειστικά εσάς αλλά τους δικούς σας ανθρώπους. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται ξαφνικά διεκδικώντας από σας, εξηγήσεις.

Λέων: βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να μπορείτε, μετά από πολλά δεινά – ψυχολογικά – να διεκδικείτε τον εαυτό σας, τη ζωή σας, την χαρά και την αισιοδοξία σας. Κάνετε χαρούμενους τους οικείους και αγαπημένους σας και χαίρεστε και σεις μαζί με όλους.

Παρθένος: η εσωστρέφεια, δεν ωφέλησε, ποτέ, κανέναν, και δη στην περίπτωση που υπήρχαν προβλήματα, όπως αυτά που αντιμετωπίζετε εσείς. Βγείτε απ΄ το καβούκι σας λοιπόν και αντιμετωπίστε τα προβλήματα κατά μέτωπον, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

Ζυγός: ερωτική απογοήτευση, ή απογοήτευση γενικώς γιατί ούτε τα επαγγελματικά πάνε καλά, ούτε οι σχέσεις. Και αυτό γιατί παρασυρθήκατε από την υπερβολή του Δία που «κοσμεί» το ζώδιό σας και το παρακάνατε. Ευτυχώς, η κατάσταση σώζεται ακόμα.

Σκορπιός: σε σας η Σελήνη, δεν είναι και τόσο δυνατή, αλλά όλο και κάποιο φως θα ρίξει στα «σκοτάδια» σας. Αφήστε τη να σας δώσει έμπνευση για να εκφράσετε αυτά που θέλετε, εκεί που θέλετε και επιτέλους, εμπιστευθείτε και κάποιον, μη φοβάστε δεν θα πληγωθείτε.

Τοξότης: γυρίσατε από διακοπές άφραγκοι γιατί τα φάγατε τα λεφτά όλα, και τώρα, σκέφτεστε πώς θα τη βγάλετε. Μα έλεος! Να ανησυχούν όλοι, να ανησυχείτε και σεις; Εσείς που η τύχη τρέχει απ’ τα μπατζάκια σας; Όχι βρε παιδιά…νισάφι πια…

Αιγόκερως: αν σας απασχολούν μοιράσματα κληρονομιών, περιουσιακά και τα σχετικά, είναι η μέρα σας σήμερα.  Αφενός γιατί θα συμμετέχετε στη διαδικασία με αίσθημα δικαιοσύνης, αφετέρου γιατί θα πάρετε τη μερίδα του λέοντος και δεν εννοούμε το ζώδιο…

Υδροχόος: τελικά, θα σας αποδειχθεί σήμερα, ότι δεν είναι καθόλου κακό να κάθεται κανείς και να αναπολεί το παρελθόν. Κάνετε μια ανασκόπηση, ίσως και έναν απολογισμό, ζωής, στην ηρεμία του σπιτιού σας, ξεκούραστοι.

Ιχθείς: προσοχή, προσοχή, καλά μου Ψαράκια, γιατί πολλοί σήμερα θα σας υποσχεθούν λαγούς με πετραχήλια, και ίσως και πολλά λεφτά, που μόλις το ακούσετε να τρελαθείτε απ’ τη χαρά σας. Όμως, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και πολλές φορές αποδεικνύεται άνθρακας ακόμα κι ο θησαυρός.