Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24/03

Σήμερα Σάββατο  24/03

Κριός: σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης και το σπίτι, η οικογένεια, και τα μέλη της, θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον. Ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού, αλλά πάνω απ’ όλα δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια της ξεκούρασης.

Ταύρος: δεν είστε σε θέση να επικοινωνήσετε όπως πρέπει. Παρερμηνεύετε και εκνευρίζεστε με οτιδήποτε δεν ανταποκρίνεται σ’ αυτά που επιθυμείτε. Καλό είναι να μείνετε μέσα σήμερα.

Δίδυμοι: σχετικά αδιάφορη η σημερινή μέρα, δεν προσφέρεται για μεγάλα πράγματα ούτε και δίνει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ίσως να εκμεταλλευόσασταν αυτό το κενό προκειμένου να ξεκουραστείτε.

Καρκίνος: σας απασχολεί έντονα ένα επερχόμενο ταξίδι και οι δυσκολίες που απορρέουν από αυτό. Είτε γιατί σκέφτεστε ότι μπορεί να μην μπορέσετε να το κάνετε λόγω υποχρεώσεων είτε για άλλους δικούς σας λόγους.

Λέων: το ταίρι σας είναι ολίγον απόμακρο και αυτό ίσως σας δημιουργεί ένα κλίμα ανησυχίας. Γιατί δεν αποφασίζετε να μιλήσετε, μαζί του, θα σας κάνει πολύ καλό και θα πάει τη σχέση ένα βήμα πιο πέρα.

Παρθένος: κάτι πολύ καλό συμβαίνει στο κοινωνικό σας περιβάλλον, που δεν γίνεται να μείνετε αμέτοχοι. Οι φίλοι είναι πάντοτε κοντά σας. Περάστε όμορφα και μην διστάζετε να πάρετε αποφάσεις.

Ζυγός: έχετε την εύνοια της τύχης, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, οδηγίες που πρέπει να δώσετε, σας κρατούν σε εγρήγορση.

Σκορπιός: όσοι από εσάς λογαριάζετε να κάνετε ένα ταξίδι, για λόγους επαγγελματικούς ή ακόμα και για κληρονομικά ζητήματα, θα απογοητευθείτε καθώς ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σας, θέτει περιορισμούς.

Τοξότης: εσείς μπορεί να έχετε διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις, αλλά είτε βρίσκεστε σε περίοδο απομόνωσης, είτε το ταίρι σας παρουσιάζει απροθυμία. Όπως και να ‘χει, καλό είναι να ξεκουραστείτε σήμερα.

Αιγόκερως: η σχέση σας βρίσκεται σε κρίση. Εσείς είστε αναποφάσιστοι. Σας έχουν γίνει προτάσεις δουλειάς που δυσκολεύεστε να πείτε όχι, και αυτό έχει αντίκτυπο στις προσωπικές σας σχέσεις.

Υδροχόος: ζητήματα εργασίας, ίσως και υγείας θα παρουσιαστούν απαιτώντας από εσάς να επιληφθείτε ως προς τη λύση τους. Ακόμα κι αν η διάθεσή σας ή η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, κάντε ότι μπορείτε.

Ιχθύς: όλα αυτά που έχετε κατά νου για σήμερα, μπορεί να αποδειχθούν ένα μεγάλο φιάσκο. Γι αυτό , να ονειρεύεστε προσγειωμένα, και να μην λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο.