Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23/9

Σήμερα Σάββατο 23/9

Κριός: Το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του, είτε δια ζώσης, είτε στη σκέψη σας. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άλυτα προβλήματα για σας, και πρέπει τώρα να τα λύσετε.

Ταύρος: Οι ρυθμοί σας είναι πεσμένοι και «πεσμένοι» θα είστε και σεις. Οι γνωστοί, οι φίλοι, ακόμα και τα δικά σας πρόσωπα, θα καταλάβουν τη διαφορά και θα σας το πουν.

Δίδυμοι: Τα πρόσωπα της οικογένειάς σας έχουν την ανάγκη σας. Και μόνο η παρουσία σας αρκεί, αν προβληματίζεστε λόγω χρόνου ή δεν έχετε κέφι να συζητήσετε, πράγμα παράξενο για σας βέβαια.

Καρκίνος: Τα νεύρα σας πρέπει να περιορίσετε και όχι τους ανθρώπους από γύρω σας. Δεν σας φταίνε σε τίποτα οι άλλοι. Όλο το πρόβλημα το δημιουργείτε εσείς οι ίδιοι.

Λέων: Οι συνεργάτες σας έχουν παράπονα από εσάς. Ο τρόπος που χειρίζεστε τα πράγματα, δεν είναι ο καλύτερος, ούτε και ο πιο αποδοτικός. Πρέπει να περιορίσετε τις αρχηγικές σας τάσεις.

Παρθένος: Λάμπετε στο περιβάλλον σας, και όλοι αποζητούν την παρέα σας. Θα βρεθείτε με πολύ κόσμο σήμερα και θα ανταλλάξετε πολλές ιδέες. Θα αποκομίσετε όμως και σημαντικές πληροφορίες.

Ζυγός: Νιώθετε έτοιμοι να εκραγείτε από τη μεγάλη πίεση που σας ασκείται τόσο από τις επαγγελματικές αλλά και από τις προσωπικές σας, υποχρεώσεις. Ηρεμήστε. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Σκορπιός: Η Σελήνη σήμερα, θα ήθελε να σας κάνει λίγο πιο ρομαντικούς και αισθηματίες, αλλά το ζώδιό σας δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες. Ωστόσο, θα καταφέρετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Τοξότης: Τα οικονομικά, βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, γιατί ο Κρόνος έχει αρχίσει και παίρνει το δρόμο του για τον Αιγόκερω. Μια κούραση όμως θα σας την αφήσει για να τον θυμάστε.

Αιγόκερως: Τα λόγια σας κοφτά και τσεκουράτα. Οι επικοινωνίες σας περιορισμένες και αδρανείς. Μικρές μετακινήσεις και ίσως κι ένα κοντινό ταξίδι είναι αυτά που θα σας δώσουν μια κάποια ικανοποίηση.

Υδροχόος: Η μέρα σας θα περάσει με την οικογένεια να παίζει τον κυριότερο ρόλο. Το σπίτι, ίσως και το πατρικό, θα είναι τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθείτε σήμερα.

Ιχθείς: Μια εξαιρετικά δημιουργική τάση η οποία δεν έχει τρόπο να εκτονωθεί, θα σας βασανίζει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας και θα σας δίνει μεγάλο εκνευρισμό